Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika teraz idzie , czasami mam gorszy dzień. Ale ogólnie nie jest źle 😊.
Bridget przykro mi,że beta ujemna. A co do oleju z wiesiołka to ja brałam. Ale to można stosować tylko w pierwszej połowie cyklu, aż do owulacji 🙂bridget13, Dominika96 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja biorę... Ogólnie nie widzę jakiś efektów. Nawet chyba mam na jakiś składnik uczulenie bo jak biorę to mnie swędzą ręce i mam lekkiej kropki w tym miejscu.
Większa różnice widziałam jak piłam siemię lniane. Na pewno miałam więcej śluzu płodnego. I chyba do tego wrócę a olej odstawie. -
Starania2021❤️ wrote:Ja biorę... Ogólnie nie widzę jakiś efektów. Nawet chyba mam na jakiś składnik uczulenie bo jak biorę to mnie swędzą ręce i mam lekkiej kropki w tym miejscu.
Większa różnice widziałam jak piłam siemię lniane. Na pewno miałam więcej śluzu płodnego. I chyba do tego wrócę a olej odstawie.
O kurde to może rzeczywiście uczulenie. Siemię lniane to nowość totalna dla mnie, bo w życiu nie slyszalam, że wpływa pozytywnie na sluz czy płodność wogole. Bardziej trawienie/odchudzanie gdzieś mi się obiło o uszy. Spróbuję z ciekawości!
Mari- widzę po suwaku, że już połowa za Tobą. Gratki i dużo zdrówka 😘Mari92 lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Na mnie też olej z wisiolka nie działał, więc przestałam go brać po trzech cyklach 🙈👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Starania2021❤️ wrote:Bridget, o której dzisiaj wizyta ?
Właśnie siedzę w poczekalni 😊 wizyta na 17.15, oczywiście przyjechałam wcześniej, bo mialam do przejechania cale miasto i zazwyczaj są turbo korki, to jak na złość dojechałam w 10 minut 🙊😅Mari92 lubi tę wiadomość
bridget13 wrote:Właśnie siedzę w poczekalni 😊 wizyta na 17.15, oczywiście przyjechałam wcześniej, bo mialam do przejechania cale miasto i zazwyczaj są turbo korki, to jak na złość dojechałam w 10 minut 🙊😅<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Znam to , jak myślisz,że sbeda korki to ich nie ma. Daj znać po wizycie.
Update: po wizycie juz, miesiączka czeka i przybędzie dziś haha- plyn byl widoczny na usg. Poza tym wszystko ok, za 12 dni na monitoring pierwszy mam przyjsc. Dalej mam przyjmować pregna start i inofem. Jak przyjdzie @ to będę robić prolaktyne, tsh i pozneij progesteron. Także wracam do żywych 😅Dominika96, Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
bridget13 wrote:Update: po wizycie juz, miesiączka czeka i przybędzie dziś haha- plyn byl widoczny na usg. Poza tym wszystko ok, za 12 dni na monitoring pierwszy mam przyjsc. Dalej mam przyjmować pregna start i inofem. Jak przyjdzie @ to będę robić prolaktyne, tsh i pozneij progesteron. Także wracam do żywych 😅👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:Czyli tak jak mówilysny. Robisz test i zaraz miesiączka się pojawia 😅
Ja zamówiłam nasze witaminki i dzisiaj przyszły. Dostałam gratis taki mini żel intymny 😂😂 rozbawiło mnie to 😁Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:Czyli tak jak mówilysny. Robisz test i zaraz miesiączka się pojawia 😅
Ja zamówiłam nasze witaminki i dzisiaj przyszły. Dostałam gratis taki mini żel intymny 😂😂 rozbawiło mnie to 😁
Haha no właśnie śmiałam się też do lekarza, że beta negatywna i od razu @ wrociła z wakacji 😅 żel intymny się zawsze przyda haha, nawet w wersji mini 🤪Mari92 lubi tę wiadomość
Ja zamówiłam nasze witaminki i dzisiaj przyszły. Dostałam gratis taki mini żel intymny 😂😂 rozbawiło mnie to 😁👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Zobacz pH tego żelu, niektóre zabijają albo utrudniają plemnikom dotrzeć do jaja☺️
Serio? A wydawałoby się, że taki żel to bardziej pomoże 😈 jakie pH jest ok?Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Musisz zobaczyć na żelach dla par starających się, np te Durexy itd nie są za dobre.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominiką, napisane jest PH 4 co to oznacza?
Ps: oprócz żelu dostałam też długopis.
Ogólnie często mi się trafia że jak robię jakieś zamówienie za 200-300 zł to dostaje jakieś próbki gratis 😅 wtedy się czuje jak te gwiazdy co dostają jakieś kosmetyki za free 😅😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 21:35
bridget13, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Starania2021❤️ wrote:Dominiką, napisane jest PH 4 co to oznacza?
Ps: oprócz żelu dostałam też długopis.
Ogólnie często mi się trafia że jak robię jakieś zamówienie za 200-300 zł to dostaje jakieś próbki gratis 😅 wtedy się czuje jak te gwiazdy co dostają jakieś kosmetyki za free 😅😂
Influencerka hehe 😅 ja czekam na siemię lniane i olej z wiesiołka, wczoraj zamowilamOna: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Takim żelem dla starających się jest, np. FertilSafe i Conceive Plus. Poczytaj składy i porównasz z tym co dostałaś.
Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
bridget13 wrote:Influencerka hehe 😅 ja czekam na siemię lniane i olej z wiesiołka, wczoraj zamowilam
Mari92, Dominika96 lubią tę wiadomość