Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli pewnie wyniki jutro wieczorem?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Starania2021❤️ wrote:A testu rano nie robisz ?
Hej, hej. Z testem sobie dalam spokoj. Jestem już po becie i popoludniu będą wyniki. Jutro mam już zaklepaną wizytę u gina.Mari92 lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Starania2021❤️ wrote:Okej, to czekamy na wyniki bety. Trzymam kciuki ✊
Dzięki 😘 Chociaz jestem pewna, że będzie negatywny. No ale chociaż będzie można wywołać @ w końcu, bo już się za nią stęskniłam 😅Mari92 lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Starania2021❤️ wrote:Ja w listopadzie i w grudniu w 25dc miałam śluz z krwią, taki brązowy a wczoraj nic. Jak już był śluz to jasny. Myślałam że w tym miesiącu też tak będę miała. 🤔
Może to dobry znak? Ze coś jest inaczej niż zwykle przy nieudanych cyklach? Ja np w listopadzie No bylam pewna, że się udało. Nigdy mnie nie bolały ani piersi ani jajniki, a wtedy mega bol itp. A to widocznie progesteron mnie tak zwiódł, bo niestety nie pykło:( to wszystko to jest wogole ciężki i skomplikowany temat. Ja np teraz bylam załamana, że cykl bezowulacyjny.. w życiu takiego nie miałam (albo miałam, ale @ byla normalnie po 30 dniach), a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywaly na piekna owulacje 😊 No coz- można zwariować 😅Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
No właśnie ja z jednej strony chce się cieszyć bo może to dobry znak a z drugiej też myślę że to progesteron. Wcześniej albo nie było owu albo jak była to progesteron był niski. Teraz wyższy. Więc wydaje mi się że to przez to.
I jak zwykle się nakręcany 😅 a wszyscy mówią nie myśl o tym! Jak ?! -
Starania2021❤️ wrote:No właśnie ja z jednej strony chce się cieszyć bo może to dobry znak a z drugiej też myślę że to progesteron. Wcześniej albo nie było owu albo jak była to progesteron był niski. Teraz wyższy. Więc wydaje mi się że to przez to.
I jak zwykle się nakręcany 😅 a wszyscy mówią nie myśl o tym! Jak ?!
Na mnie ostatnio lekarz prawie nakrzyczal, że jestem nienormalna z tymi testami owulacyjnymi, mierzeniem temperatury i zapisywaniem wszystkiego w kalendarzyku 😅 i że w takim ciągłym napięciu i stresie to będzie cud zajsc w ciążę 😅Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
bridget13 wrote:Na mnie ostatnio lekarz prawie nakrzyczal, że jestem nienormalna z tymi testami owulacyjnymi, mierzeniem temperatury i zapisywaniem wszystkiego w kalendarzyku 😅 i że w takim ciągłym napięciu i stresie to będzie cud zajsc w ciążę 😅👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:A jak Twoja temperatura? ☺️
A bez zmian właśnie- 36.9. Jak urosła 25 dni temu, tak się trzyma cały czas podwyższona 🙄 ewidentnie hormony nie ogarniają życia 🙉Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
bridget13 wrote:A bez zmian właśnie- 36.9. Jak urosła 25 dni temu, tak się trzyma cały czas podwyższona 🙄 ewidentnie hormony nie ogarniają życia 🙉
bridget13, Mari92 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Ja też czekam na wynik Twojej bety 😉<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari jak się czujesz?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
bridget13 wrote:Hello, melduje, że beta ujemna wiec jutro wizyta u gina i będziemy rozkręcać @ ☺
bridget13 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅