Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
olcik wrote:I ja dzisiaj wizytuję o 18, żeby sprawdzić czy są jakieś pęcherzyki i ustalić plan działania na przyszły cykl. Trzymajcie kciuki proszę!👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
olcik wrote:I ja dzisiaj wizytuję o 18, żeby sprawdzić czy są jakieś pęcherzyki i ustalić plan działania na przyszły cykl. Trzymajcie kciuki proszę!
Ja jutro albo w sobotę jak nie dostaje miesiączki to testuje. Niby dzisiaj dwa tygodnie od owulacji i powinnam dziś dostać. Ogólnie czuje się dobrze. Tylko te piersi bardzo bolą.Mari92 lubi tę wiadomość
-
Starania2021❤️ wrote:Oczywiście że trzymamy ✊❣️
Ja jutro albo w sobotę jak nie dostaje miesiączki to testuje. Niby dzisiaj dwa tygodnie od owulacji i powinnam dziś dostać. Ogólnie czuje się dobrze. Tylko te piersi bardzo bolą.Starania2021❤️ lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Też jutro mam wizytę i proszę o kciuki jak nigdy wcześniej chyba. 🙏🙏
Starania2021❤️, Mari92, bridget13 lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Kobietki kciuki 😊
A tak przy okazji byłam dzisiaj na badaniu prenatalnym i wiem już kto tam się schował 😀. Będzie córeczka 🙂. A tak to wszystko książkowo i niech tak zostanie 😊. Miłego wieczoru 😉Dominika96, Starania2021❤️, bridget13, olcik lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Kobietki kciuki 😊
A tak przy okazji byłam dzisiaj na badaniu prenatalnym i wiem już kto tam się schował 😀. Będzie córeczka 🙂. A tak to wszystko książkowo i niech tak zostanie 😊. Miłego wieczoru 😉Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Mari92 wrote:Kobietki kciuki 😊
A tak przy okazji byłam dzisiaj na badaniu prenatalnym i wiem już kto tam się schował 😀. Będzie córeczka 🙂. A tak to wszystko książkowo i niech tak zostanie 😊. Miłego wieczoru 😉
Będzie mała księżniczka 😍Dominika96, Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Moje Drogie,
Na lewym jajniku pęcherzyk 20mm, o dziwo po dwóch cyklach się w końcu pokazał (jajnik). Za tydzień sprawdzamy dla pewności czy pękł, bo inaczej nie dostanę stymulacji na następny cykl. Acard, luteina za Ok 4/5dni, dostałam znowu receptę na clexane bo ostatnio nie wykupiłam. Dostałam ostatnie opakowanie w aptece. Generalnie dajemy czas na 3 cykle max, później startujemy z invitro ☺️ Czuje taki wewnętrzny spokój, jakby w mojej głowie coś się poukładało i mi lżej ze jest plan na przyszłość…Dominika96, Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
-
olcik wrote:Moje Drogie,
Na lewym jajniku pęcherzyk 20mm, o dziwo po dwóch cyklach się w końcu pokazał (jajnik). Za tydzień sprawdzamy dla pewności czy pękł, bo inaczej nie dostanę stymulacji na następny cykl. Acard, luteina za Ok 4/5dni, dostałam znowu receptę na clexane bo ostatnio nie wykupiłam. Dostałam ostatnie opakowanie w aptece. Generalnie dajemy czas na 3 cykle max, później startujemy z invitro ☺️ Czuje taki wewnętrzny spokój, jakby w mojej głowie coś się poukładało i mi lżej ze jest plan na przyszłość…Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2022, 21:32
olcik, Mari92 lubią tę wiadomość
-
olcik wrote:Moje Drogie,
Na lewym jajniku pęcherzyk 20mm, o dziwo po dwóch cyklach się w końcu pokazał (jajnik). Za tydzień sprawdzamy dla pewności czy pękł, bo inaczej nie dostanę stymulacji na następny cykl. Acard, luteina za Ok 4/5dni, dostałam znowu receptę na clexane bo ostatnio nie wykupiłam. Dostałam ostatnie opakowanie w aptece. Generalnie dajemy czas na 3 cykle max, później startujemy z invitro ☺️ Czuje taki wewnętrzny spokój, jakby w mojej głowie coś się poukładało i mi lżej ze jest plan na przyszłość…
Trzymam mocno kciuki żeby było już tylko z górki ❤ najwazniejsze, że jesteś spokojna. Zadam głupie pytanie- Acard? To mi się kojarzy z lekiem na serceolcik lubi tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Stosuje się go w chorobach, które grożą powstaniem zakrzepów i zatorów w naczyniach krwionośnych.
Dodatkowo po pozytywnym teście mam dorzucić heparynę. Oczywiście przed tym mam największego stracha, ale czego sie nie robi dla spełnienia marzeń 🥳 -
Hej, do 2 w nocy jakoś spałam a później to już w ogóle. Kręciłam się. Tak nie lubię tej nocy przed testem. No więc powiem wam że zrobiłam, na teście napisane jest 5min zetknęłam negatywny. A jakoś dwie minuty później pod światło zobaczyłam cieniutka droga kreskę. Ale to chyba fabryczna bo nie dość że widoczna pod światło to jeszcze po upływie czasu. No i na teście jest napisane że wykrywa ciążę już po 10 dniach a u mnie niby od owulacji minęły dwa tygodnie także jakby coś było na rzeczy to powinnam mieć dwie grube krechy.
Wiadomo jak w weekend nic się nie pojawi to test powtórzę ale szanse są niewielkie 😞😓
Ps: mam jeszcze pytanie. Bo test powinno się robić rano bo jest największe stężenie a czy siusiu w nocy ma znaczenie? Wczoraj wieczorem dużo piłam i jakoś po 2 byłam w toalecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 06:39
-
Starania2021❤️ wrote:No właśnie wiem 😞 trudno, czekamy na @
Jak zrobiłam test to może szybciej się pojawi 😅<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dominika96 wrote:Cuuuudowne wieści, żeby jutro były też tylko takie! Macie już jakieś imiona na oku? ☺️
Dominika96 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
Asia czekamy na dalszy rozwój sytuacji ✊
Wszystkie trzy mi się podobają 💗 tak sobie myślę, że pewnie ciężko jest wybrać to JEDNO imię? 🙈Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅