Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama nie wiem czy testować czy wybrać się na betę od razu. Planowo miesiączka 7.03 ale wydaje mi się, że jak doszło do owu i pęcherzyki pękły to jednak była ona w 12dc a nie w 15 jak zazwyczaj. Chociaż czy ovitrelle może to aż tak przyspieszyć? Dziewczyny jestem w tym totalnie zielona.. Boje się testować, żeby test nie był fałszywie dodatni
-
Z tego co kojarzę z innych wątków to owulacja powinna być albo w dobę albo 36 godzin.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
O której wizyta? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Będziemy tu czekać na info 😘
Starania2021❤️, Mari92, olcik lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Słodkie dzień dobry Dziewczyny Czy już po pączusiu czy jeszcze przed? Ja dzisiaj zaszalałam i przywiozłam 50 szt do pracy, chociaż tyle z osłody dzisiejszego dnia... Wszystkie informacje na temat wojny strasznie mnie przytłaczają. Czuje się przerażona i mało bezpieczna... Czy któraś z was pochodzi ze stron przygranicznych?
-
Ja dziś zjadłam jednego i wystarczy, jednak trzeba dbać o dietę. Pogoda całkiem przyjemna, dziś biorę Sebka na spacer, póki jeszcze możemy jakoś nornalnie funkcjonować. Rano jak jechałam do pracy słucham radia i jestem przerażona. Boję się, że zaraz będzie coś u nas, albo zabiorą nam mężów.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Ja dzisiaj zjadłam już dwa pączki a dzień jeszcze się nie kończy.. 😅 to co się dzieje na świecie jest dla mnie nie do ogarnięcia. Nie rozumiem jak jeden człowiek może zrobić tak dużo złego !? Strach jest... My całe szczęście jesteśmy z drugiej strony Polski.
-
Ja też dzisiaj 2 pączki i na tym kończę)) co do sytuacji na Ukrainie- jest bardzo ciężko. Mieszkam w Krakowie, ale pracuję w dużej korporacji i 70% moich kolegów z pracy i pracowników to Ukraincy.. mam zlamane serce widząc jak cierpią i jak się boją o życie swoich bliskich, którzy są na Ukrainie i nie mają się jak dostać do Polski. To jest niewyobrażalne co się dzieje w XXI wieku..I do czego jest w stanie doprowadzić jeden szalony człowiekOna: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Najgorsze jest to, że nikt nie chce im pomóc tam na miejscu. A jak ten szaleniec zdobędzie Ukrainę to wątpię, że na tym skończy 😒👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
My z moim tatą po krótkim namyśle przyjęliśmy dwie rodziny z 7 dzieci dzisiaj w nocy. W domu rodzinnym mieszka tylko babcia, a reszta stała pusta. Nie do opisania jest jak czuja się Ci ludzie, ale jaka maja wdzięczność… Póki co bardzo zmęczeni, chcą odpocząć, chcą spokoju ale strach i niepokój nadal w oczach. Mam nadzieje, ze będzie im dobrze u nas 🙂 Dla mnie emocjonalnie to dużo, przez to całe zamieszanie nie mialam czasu żeby się rozkleic ale jak już później wyszłam i patrzyłam na nich przez okno… same rozumiecie…
bridget13, Mari92 lubią tę wiadomość
-
olcik wrote:My z moim tatą po krótkim namyśle przyjęliśmy dwie rodziny z 7 dzieci dzisiaj w nocy. W domu rodzinnym mieszka tylko babcia, a reszta stała pusta. Nie do opisania jest jak czuja się Ci ludzie, ale jaka maja wdzięczność… Póki co bardzo zmęczeni, chcą odpocząć, chcą spokoju ale strach i niepokój nadal w oczach. Mam nadzieje, ze będzie im dobrze u nas 🙂 Dla mnie emocjonalnie to dużo, przez to całe zamieszanie nie mialam czasu żeby się rozkleic ale jak już później wyszłam i patrzyłam na nich przez okno… same rozumiecie…
Bardzo dobrzy z Was ludzie! My też pomagamy jak możemy, jest pełno zbiórek w Krakowie, kupujemy lekarstwa, żywność i ubrania . Niestety nie mam warunków żeby wziąć kogoś pod swój dach:(olcik, Mari92 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Powiem wam, ze jestem w pędzie od piątku! Nie mam czasu na myślenie o testowaniu. Powinnam w środę lub czwartek ale boje się po tym ovitrell ze coś mi zafałszuje i się rozczaruje🤷🏽♀️ U nas się dzieje, dzisiaj zrobiłam z 400km bo od rana krazylam między domami. Ktos cos ciagle przywoził. Jutro segregacja ubrań i będę rozwozić potrzebującym. 💪🏻
Dziewczyny jak wam minął weekend? My byliśmy na imprezie ze znajomymi z wyjazdu sylwestrowego i jesteśmy umówieni na za tydzień do hotelu niedaleko nas na krótki wypad 2 dniowy. Namawiają nas na Teneryfę w kwietniu ale sami nie wiemy co robić w obecnej sytuacji… -
olcik wrote:Powiem wam, ze jestem w pędzie od piątku! Nie mam czasu na myślenie o testowaniu. Powinnam w środę lub czwartek ale boje się po tym ovitrell ze coś mi zafałszuje i się rozczaruje🤷🏽♀️ U nas się dzieje, dzisiaj zrobiłam z 400km bo od rana krazylam między domami. Ktos cos ciagle przywoził. Jutro segregacja ubrań i będę rozwozić potrzebującym. 💪🏻
Dziewczyny jak wam minął weekend? My byliśmy na imprezie ze znajomymi z wyjazdu sylwestrowego i jesteśmy umówieni na za tydzień do hotelu niedaleko nas na krótki wypad 2 dniowy. Namawiają nas na Teneryfę w kwietniu ale sami nie wiemy co robić w obecnej sytuacji…
Ja mialam 9. urodziny synka, więc weekend mega rodzinnie, bajkolandy, pizza i te sprawy:) dopiero teraz łapie oddech oglądając serial na Netflixie. Teraz mam pierwszy cykl po tym bezowulacyjny w grudniu i mam stres czy będzie owu czy nie. Wg kalendarzyka powinna się pojawić za 2 dni. Tydzień przed @ zrobie progesteron i się okaże. Ale działamy 💪Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
olcik wrote:Powiem wam, ze jestem w pędzie od piątku! Nie mam czasu na myślenie o testowaniu. Powinnam w środę lub czwartek ale boje się po tym ovitrell ze coś mi zafałszuje i się rozczaruje🤷🏽♀️ U nas się dzieje, dzisiaj zrobiłam z 400km bo od rana krazylam między domami. Ktos cos ciagle przywoził. Jutro segregacja ubrań i będę rozwozić potrzebującym. 💪🏻
Dziewczyny jak wam minął weekend? My byliśmy na imprezie ze znajomymi z wyjazdu sylwestrowego i jesteśmy umówieni na za tydzień do hotelu niedaleko nas na krótki wypad 2 dniowy. Namawiają nas na Teneryfę w kwietniu ale sami nie wiemy co robić w obecnej sytuacji…
My byliśmy na tym weekendzie w spa. Odpoczęliśmy, zrelaksowaliśmy się że aż nie chce się wracać do normalności. Pogoda dopisała, było słoneczko i bez deszczu ☀️olcik lubi tę wiadomość
-
Byliśmy w puchacz spa w Niechorzu. Warunki w pokoju ok ( nie jakieś luksusy, widać że pokoje mają już trochę lat ) ale jedzenie w restauracji bardzo pyszne, masaże super, basen, jacuzzy wszystko super ☺️ i wielki plus to blisko plaży.
Mari92 lubi tę wiadomość