Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak się dzieje tylko przy aplikacji luteiny dopochwowo od owulacji do końca fazy lutealnej. Jak brałam duphaston było wszystko w normie. Mam wizytę 17.02 więc poruszę ten temat. Dla mnie antykoncepcja wykluczona Kiedyś jak miałam implant anty, to te miesiączki były w ogóle jakieś dziwne.
-
Zazdroszczę wolnego, ja cały ten tydzień byłam sama w pracy bo tata chorował. Wrócił wczoraj i mam wrażenie ze mnie zaraził. Jakiś duszący kaszel mam, wstałam z bólem głowy a położyłam się wczoraj o 22. Dziewczyny mam nadzieje, ze to nie covid bo mi ostro pokrzyżuje plany na przyszły tydzień…
-
Olcik oby to było zwykle przeziębienie 😉. Pozdrawiam serdecznie 🙂<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
olcik wrote:Zazdroszczę wolnego, ja cały ten tydzień byłam sama w pracy bo tata chorował. Wrócił wczoraj i mam wrażenie ze mnie zaraził. Jakiś duszący kaszel mam, wstałam z bólem głowy a położyłam się wczoraj o 22. Dziewczyny mam nadzieje, ze to nie covid bo mi ostro pokrzyżuje plany na przyszły tydzień…
Ja ostatnio mialam podobne objawy, zrobilam test I był negatywny. Po 3 dniach samo przeszło 😳 także trzymam kciuki żeby nie covid I może sobie zrob test dla świętego spokojuOna: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Ja dziewczyny dostalam dzisiaj w nocy @. Oczywiście po imprezie urodzinowej mojej mamy, po wypitych 2 butelkach wina haha..najlepszy możliwy dzień zeby dostać @. Ale w końcu jest, po prawie 70 dniach. Niestety nigdy nie miałam takiej obfitej i ledwo zyje..
Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
bridget13 wrote:Ja dziewczyny dostalam dzisiaj w nocy @. Oczywiście po imprezie urodzinowej mojej mamy, po wypitych 2 butelkach wina haha..najlepszy możliwy dzień zeby dostać @. Ale w końcu jest, po prawie 70 dniach. Niestety nigdy nie miałam takiej obfitej i ledwo zyje..
Cieszę się że w końcu doczekała się nowego cyklu! A jak dziś ? Nadal tak obficie ? -
Starania2021❤️ wrote:Cieszę się że w końcu doczekała się nowego cyklu! A jak dziś ? Nadal tak obficie ?
Tak, dzisiaj jeszcze obficie, ale mam nadzieję, że w środę juz będzie lepiej:) rano poleciałam zrobić prolaktynę i tsh, czekam na wyniki.Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Starania2021❤️ wrote:Masz wyniki ?
Tak:) prolaktyna 14 (norma 4.7-23.3), tsh 2.3 (norma 0.2-4.3). Tsh w zeszłym roku robilam I mialam 2.7 Wiec odrobinę poszło w dółStarania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
bridget13 wrote:Tak:) prolaktyna 14 (norma 4.7-23.3), tsh 2.3 (norma 0.2-4.3). Tsh w zeszłym roku robilam I mialam 2.7 Wiec odrobinę poszło w dół
bridget13, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Starania2021❤️ wrote:Tsh tak jak i u mnie mogłoby być ciutke mniejsze a tak to wyniki super
Prolaktyne robilam pierwszy raz w zyciu i szczerze mówiąc spodziewalam się wysokiej, przez ten niski progesteron I brak owulacji, bo to często idzie w parze. A tu niespodziankaStarania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
Starania2021❤️ wrote:Tak, za miesiąc. Koniec marca. Dzisiaj zrobiłam test oczywiście negatywny. Jestem coraz bardziej przekonana że coś jest z tymi jajowodami... Chciałabym już mieć ten zabieg a tu znowu odwołują 😭
Ja czekam w laboratorium, mam dzisiaj test obciążenie glukozą. Coś okropnego. Ochydne to jest.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Kobietki , te badanie obciążenia glukozą to dzisiaj jakaś porażka. Najpierw zrobiło mi się słabo , a po drugim pobraniu tak mnie zemdliło, że brzydko powiem zarzygalam cały kibelek i jego ściany naokoło. Ale mi głupio . Chciałam posprzątać ,ale miloa pani powiedziała,że ona się tym zajmie.
A ja czekam jeszcze na trzecie pobranie.
Najlepiej bym się do łóżka położyła spać.
Miłego dnia 😀<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Kobietki , te badanie obciążenia glukozą to dzisiaj jakaś porażka. Najpierw zrobiło mi się słabo , a po drugim pobraniu tak mnie zemdliło, że brzydko powiem zarzygalam cały kibelek i jego ściany naokoło. Ale mi głupio . Chciałam posprzątać ,ale miloa pani powiedziała,że ona się tym zajmie.
A ja czekam jeszcze na trzecie pobranie.
Najlepiej bym się do łóżka położyła spać.
Miłego dnia 😀
Oj tam, zdarza się. Dobrze, że trafiłaś na miłą Panią 😊 ludzka rzecz czasem zwymiotować 😜 ja mam dzisiaj okropnie senny dzień, oczy mi się zamykają, a tu jeszcze 3 godziny pracy...Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Jestem, jestem. Podczytuję Was cały czas.
Asia będziesz się umawiać znowu na lapro czy temat znika na jakiś czas?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————