Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
olcik wrote:Domi, taki spadek może oznaczać implantację? Ja się na temperaturze nie znam, nie mierzę ale na jakimś innym wątku na pewno znajdziesz pomoc. Ja swoją sytuację biore na miękko, plamien jak zawsze mialam tak nie ma, ale to pewnie zasługa luteiny i 1-2 dni cykl zawsze może się wydłużyć. Może kupię dzisiaj teścik na niedzielę
Mogę Wam jedynie powiedzieć, że jem regularnie od 3-4 dni i widzę, że mam znacznie więcej siły. Nawet wydaje mi się, że zrzuciłam kilogram 🙈 a to wiadomo jedzenie "zdrowiej", ale bez liczenia kalorii.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Dominika super że widzisz efekty ❣️ to na pewno będzie się motywowało do dalszej walki. Ja od dwóch tygodni tylko raz piłam alkohol i jakoś tak mi nawet tego nie brakuje. Cieszę się i oby tak dalej. W ogólnie to czas i w pracy i w domu leci mi jak szalony. Dzisiaj wizyta u gin
Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Asia dobre winko na endomendrium jest wskazane 😘
Ewelina i masz nowe testy? ☺️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
olcik wrote:Po obiedzie mamy jechać na zakupy, na pewno wstąpię do rossmana ale nie wiem czy wytrzymam do niedzieli👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Starania2021❤️ wrote:Dziewczyny a mam pytanie odnośnie tego jak często macie zbliżenia w dniu owulacji?
Bo ja mam różne opinie. Internet mówi że co drugi dzień żeby plemniki nabrały siły. Mam też opinie innego lekarza że nawet dwa razy dziennie...
A wy macie jakieś opinie, innych, lekarzy ? 🙂
Mój lekarz również zalecał codziennie 3 dni przed i do 2 dni po, a już na pewno min 4 razy w tyg między 11 a 22dc.Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
Asia działajcie 😘
Ola testuj jutro 💗🍀
Ja po wizycie. Dostałam leki plus zastrzyki. Póki co starania zawieszone.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Zatestowałam i biało!! Facelle 10, no gdyby coś było na rzeczy to cokolwiek by wyszło. Co prawda to było moje drugie siusiu, bo o 3 się obudziłam i myślałam że mi pęcherz wybuchnie Bardzo dużo piję wody w dzień i w nocy w sumie, czasami 3-4 razy wstaję ale to pewnie nie wina rozwodnionego moczu Mam jeszcze jeden test ale już nie mam żadnych nadziei. Muszę przestać brać luteinę bo inaczej @ nie przyjdzie... ehh szkoda, 1 dzień opóźnienia miesiączki a głowa staraczki świruje
-
Oooo nie 🥺
To teraz musisz czekać na @ może się pojawi niedługo jak dzisiaj powtórzyłas test 😊
Staraczka sobie wszystko wmówi. Ja wam wczoraj nie pisałam ale w poniedziałek będę rozmawiać z gin przez telefon i umawiamy laparoskopię w szpitalu. Muszę przygotować terminy ( po miesiączce ) i jeśli będzie coś wolnego to biorę pierwszy termin. Mam stres ale niestety muszę to zrobić 😞🥺 -
Chciałabym zacząć brać te zastrzyki i tabletki, a tu temperatura jakoś nie chce spaść do końca. 😒 Jestem wkurzona 😡👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————