Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a mam pytanie odnośnie tego jak często macie zbliżenia w dniu owulacji?
Bo ja mam różne opinie. Internet mówi że co drugi dzień żeby plemniki nabrały siły. Mam też opinie innego lekarza że nawet dwa razy dziennie...
A wy macie jakieś opinie, innych, lekarzy ? 🙂 -
Mam tylko swoją, że 3 dni pod rząd bez przerwy dało 2
razy rezultat a co 2 dzień w ogóle od 1,5 roku. Niestety nie zawsze możemy wtedy kiedy trzeba 🤷🏽♀️
Od Lekarza regularne współżycie w całym cyklu, ale przy owulacji na maksa przez 3 dni 🥳Starania2021❤️, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Nam lekarz mówił, że codziennie. Chociaż czytałam mamę ginekolog i ona pisała, że co drugi dzień 🙈
Mari92, Starania2021❤️ lubią tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
zzstefania83 wrote:Hej wam a ja jutro powinna być @ zamiast tego w nocy bóle i przeszły szyjka tak wysoko zamknięta, ból głowy sutki pobolewają i cień cienia się pokazał dziś cicha nadzieja
https://zapodaj.net/9f0bba7401ca3.jpg.html<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Jest kreska , powtórz za dwa dni , albo zrób betę. Trzymam kciuki kochana 😉
A napisz mi kochana czy ty też miałaś, wysoko szyjkę? -
Albo krecha fabryczna, albo będzie ciemnieć i to będzie to🥰✊ sikasz jutro?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Albo krecha fabryczna, albo będzie ciemnieć i to będzie to🥰✊ sikasz jutro?
Idę wcześniej spać dziś żeby szybko siknac.Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Sikam jutro powinna zciemniec jak będzie to, ale wiesz pierwszy raz tak wysoko mi szyjka poszła ledwo ja dotykam, chciałam sprawdzić krew czy idzie a tu niespodzianka, pozatym mam lekkie skurcze z prawego jajnika, i w nocy był okropny ból wstałam z rana i mówię mojemu że muszę, szybko wstać chycha krew mi poleciała a tu nic mokro tylko. Jeju jestem pełna emocji muszę ochłonąć.
Idę wcześniej spać dziś żeby szybko siknac.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Witam was kobitki zrobiłam test innej firmy nie wiem czy nie gorszej bo super tani lool i coś tam widać ale nic jakby, więc dla mnie negatywny, nie będę nawet zdjęcia robić bo na tych testach na mokro nie zobaczy się na zdjęciu jedynie na sucho jak wyschnie może, 😑 co za lipa miałam nadzieję że coś zciemnieje, Pobolewa brzuch jak na okres ale bardzo lajtowo, nie wiem co myśleć czekam dalej, jadę później na Amsterdam to po trasie kupię innej firmy test jakiś lepszy i zrobię będę mało pić, ahhhh.....
Jak nie to czekam dalej, nadzieją jest dopóki wredna @ się nie pojawi. -
Dzień dobry! Zrobiłam dzisiaj bobo test i mam wrażenie, że przebija testowa. On jest o czułości 25, ale jak robiłam kiedyś to nawet w facelle wychodziły mi cienie w dniu spodziewanej @. Eh no nic, widocznie to nie mój czas🤷🏽♀️ Odstawiam dziś luteinę, wykupie receptę na clo i mam nadzieje odpocząć w weekend, bo miałam kupe pracy w tym tygodniu. Wczoraj wyszłam z domu o 6:40 a wróciłam o 22🙈 Miłego dzionka😘
-
olcik wrote:Dzień dobry! Zrobiłam dzisiaj bobo test i mam wrażenie, że przebija testowa. On jest o czułości 25, ale jak robiłam kiedyś to nawet w facelle wychodziły mi cienie w dniu spodziewanej @. Eh no nic, widocznie to nie mój czas🤷🏽♀️ Odstawiam dziś luteinę, wykupie receptę na clo i mam nadzieje odpocząć w weekend, bo miałam kupe pracy w tym tygodniu. Wczoraj wyszłam z domu o 6:40 a wróciłam o 22🙈 Miłego dzionka😘
-
olcik wrote:Szyjka to dla mnie czarna magia i nie jestem w stanie jej ogarnąć czy jest nisko czy wysoko czy otwarta czy zamknięta mój mózg staraczki nadal ma nadzieje..
-
Ewela bezsensu porównywać dwa różne testy, musiałabys robić jednej firmy je, oczywiście z tą samą czułością.
A ja nie mam zielonego pojęcia co myśleć. Wstałam siku o 4:30, temperatura o 5:30 36,51 a z ciekawości zmierzyłam o 6:30 i było 36,80.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
olcik wrote:Według twojej instrukcji to jest wysoko i zamknięta, aplikowałam wczoraj luteinę. Ale pewności nie mam sprawdzę jak wrócę do domu bo aż jestem ciekawa
olcik, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Dominika96 wrote:Ewela bezsensu porównywać dwa różne testy, musiałabys robić jednej firmy je, oczywiście z tą samą czułością.
A ja nie mam zielonego pojęcia co myśleć. Wstałam siku o 4:30, temperatura o 5:30 36,51 a z ciekawości zmierzyłam o 6:30 i było 36,80.
Domi, taki spadek może oznaczać implantację? Ja się na temperaturze nie znam, nie mierzę ale na jakimś innym wątku na pewno znajdziesz pomoc. Ja swoją sytuację biore na miękko, plamien jak zawsze mialam tak nie ma, ale to pewnie zasługa luteiny i 1-2 dni cykl zawsze może się wydłużyć. Może kupię dzisiaj teścik na niedzielę -
zzstefania83 wrote:Ja mam dalej wysoko i okresu brak bóle na @. Pff jadę kupić inny test zobaczymy
Powodzenia wam życzę kobitkiolcik lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅