Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
olcik wrote:Dominika a co to za leki i zastrzyki?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Starania2021❤️ wrote:A w ciąży nie wolno takich leków i zastrzyków przyjmować ?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Cytuj / Edytuj / Zgłoś
Hej wam 😥
Dziś mnie tak boli głowa, lekko brzuch i tak mi nie dobrze, może, któraś mi coś poradzi, mam te plamienia ale trochę mocniej ledwo jedna podpaska od wczoraj w nocy, a co najlepsze wychodzi dalej blada kreska boję że się coś niedobrego dzieje😥 nie chce siać paniki. Ktoś coś wie? -
zzstefania83 wrote:Cytuj / Edytuj / Zgłoś
Hej wam 😥
Dziś mnie tak boli głowa, lekko brzuch i tak mi nie dobrze, może, któraś mi coś poradzi, mam te plamienia ale trochę mocniej ledwo jedna podpaska od wczoraj w nocy, a co najlepsze wychodzi dalej blada kreska boję że się coś niedobrego dzieje😥 nie chce siać paniki. Ktoś coś wie?👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Hej Kochane, ja dziś już nie testowałam bo nie zdążyłam. Jakiś taki dziwny ten @, troche plamienie troche krwawienie. Wczoraj bolal mnie brzuch, dzisiaj jest znosniej. 3dc startuje z clo i musze dzisiaj sie umowic na monitoring 10-11dc, oby byl wolny termin
-
Asiu super, jesteś już o krok bliżej! Mnie boli brzuch, wczoraj chyba za dużo się najadłam i ostatnio jakoś więcej pieczywa niż zwykle i po prostu zdychałam. Leżałam plackiem i nie mogłam się ruszyć, bo byłam jak nadmuchany balon. Umówiłam się na wizytę 11dc. Jutro ruszam z clo
Dominika96, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Ja nadal czekam na @ jak na zbawienie. Jutro powinna być kolejna, a jeszcze nie przyszła poprzednia 😅 dzisiaj mija 60dc, w sobotę przestałam brac duphaston na wywołanie No i czekam. Wg ulotki i lekarza @ powinna się pojawić do 2 tyg pp odstawieniu. Od wczoraj mega bóle podbrzusza, wieczorem tez bóle krzyża.. ale narazie suchoOna: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
On: 31 lat.
Staramy się od listopada 2021 -
bridget13 wrote:Hej dziewczyny! Ja nadal czekam na @ jak na zbawienie. Jutro powinna być kolejna, a jeszcze nie przyszła poprzednia 😅 dzisiaj mija 60dc, w sobotę przestałam brac duphaston na wywołanie No i czekam. Wg ulotki i lekarza @ powinna się pojawić do 2 tyg pp odstawieniu. Od wczoraj mega bóle podbrzusza, wieczorem tez bóle krzyża.. ale narazie sucho
bridget13 lubi tę wiadomość
-
Starania2021❤️ wrote:Który?! 60dc? Boże ja już bym się denerwowała że to tyle trwa... Dostań w końcu ta miesiączkę i trzeba działać 😅😅
I oczywiście co chwile latam do toalety, bo mi się wydaje, że właśnie chyba dostalam 😅 psychoza normalnie z tym wszystkimOna: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Masakra. Współczuję. Jak jeszcze trochę poczekasz to będziemy miały razem miesiączkę 😂 ja mam mętlik w głowie. Z jednej strony bym chciała być w ciąży żeby nie musieć iść na tą laparoskopię a z drugiej jak mam nie być w ciąży to chce dostać regularnie miesiączkę żeby iść do szpitala.
Nie chcę się stresować bo to na pewno nie pomoże ale to chyba siła wyższa 😬 -
Starania2021❤️ wrote:Masakra. Współczuję. Jak jeszcze trochę poczekasz to będziemy miały razem miesiączkę 😂 ja mam mętlik w głowie. Z jednej strony bym chciała być w ciąży żeby nie musieć iść na tą laparoskopię a z drugiej jak mam nie być w ciąży to chce dostać regularnie miesiączkę żeby iść do szpitala.
Nie chcę się stresować bo to na pewno nie pomoże ale to chyba siła wyższa 😬
Na pewno stres się pomaga, ale zgadzam się, że no nie da się inaczej... ja teraz to już nie wiem czy się śmiać czy płakać czasami.. bo zawsze było wszystko ok, zaczęliśmy starania i pyk- cykl bezowulacyjny i brak miesiaczki 2 cykle 😅 także kochana jesteśmy z Tobą i na pewno będzie wszystko dobrze!Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
U mnie za to kolejny raz powódź jeśli chodzi o @. MASAKRA. Wchodziłam do sklepu czując, że mogę nie zdążyć do domu a wymieniłam tampon ledwie 1h wcześniej. Historia się powtórzyła z grudnia. Biegłam do domu. To mega dyskomfort, mówiłam o tym lekarzowi ale jakoś nie zrobiło to na niej wrażenia. To drugi raz z luteiną. Może zamienić go na doustny bo działanie takie samo aby przyniósł inny, lepszy rezultat. Nie mogłam wczoraj zasnąć. Raz mi zimno, raz ciepło. Miałam wrażenie, że lewy jajnik mocno świruje mimo 1 tabletki clo. Mąż chrapał. Taka kumulacja, że prawie się popłakałam i poszłam spać do drugiego pokoju
-
olcik wrote:U mnie za to kolejny raz powódź jeśli chodzi o @. MASAKRA. Wchodziłam do sklepu czując, że mogę nie zdążyć do domu a wymieniłam tampon ledwie 1h wcześniej. Historia się powtórzyła z grudnia. Biegłam do domu. To mega dyskomfort, mówiłam o tym lekarzowi ale jakoś nie zrobiło to na niej wrażenia. To drugi raz z luteiną. Może zamienić go na doustny bo działanie takie samo aby przyniósł inny, lepszy rezultat. Nie mogłam wczoraj zasnąć. Raz mi zimno, raz ciepło. Miałam wrażenie, że lewy jajnik mocno świruje mimo 1 tabletki clo. Mąż chrapał. Taka kumulacja, że prawie się popłakałam i poszłam spać do drugiego pokoju
Ja po 1 porodzie mialam okropnie obfite miesiaczki, dokładnie to, co opisujesz. A ile razy nie zdążyłam.. praktycznie codziennie rano posciel do wymiany itp.. wtedy się zdecydowałam na tabletki antykoncepcyjne, bo i tak nie planowałam kolejnej ciąży. No i pomogło. W każdym razie, nie, nie jest to normalne i dziwi mnie, że lekarka nie reaguje:/Ona: 31 lat. Poronienie 8t (19 lat), Ciaza CC 42t (23 lata)
Staramy się od listopada 2021