Wrześniowe starania 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari92 wrote:Hej kobietki mnie też chwilę nie było 😉
W sobotę zaczęłam krwawić, to szpital. W szpitalu decyzja o przyjęciu na oddział. Na oddziale podłączyli mnie pod ktg, na którym pisały się skurcze, których nie czułam. Potem badanie, tam małe rozwarcie. Potem zrobili mi USG , a tam wyszedl duży brzuszek od małej i dużą waga i lekarz zadecydował o cesarce.
I tak oto 4.06.22 r.o godz. 11 przyszła na świat Marta. 54 cm i 3870 g.
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
W sobotę zaczęłam krwawić, to szpital. W szpitalu decyzja o przyjęciu na oddział. Na oddziale podłączyli mnie pod ktg, na którym pisały się skurcze, których nie czułam. Potem badanie, tam małe rozwarcie. Potem zrobili mi USG , a tam wyszedl duży brzuszek od małej i dużą waga i lekarz zadecydował o cesarce.
Zdrówka dla was dziewczyny. Mała ma piękne włoski 😍Mari92 lubi tę wiadomość
-
Bardzo Wam kobietki dziękujęmy ❤️❤️
A dla Was wszystkiego dobrego i oby marzenia się spełniały.
🙂Dominika96, Starania2021❤️, zzstefania83 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Ja dalej okresu nie mam i jutro zatestuje, choć nie staramy się specjalnie coś dziwnie się czuję, bo piersi bolą mnie okropnie. Może spóźniona @sie zbliża. Niech szybko przyjdzie i będzie po.
Dziś 5 dni spóźnienia. AhhhDominika96 lubi tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Ja dalej okresu nie mam i jutro zatestuje, choć nie staramy się specjalnie coś dziwnie się czuję, bo piersi bolą mnie okropnie. Może spóźniona @sie zbliża. Niech szybko przyjdzie i będzie po.
Dziś 5 dni spóźnienia. Ahhh👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
My stoimy w miejscu. Myślę nad awansem, który miałam zaproponowany x czasu temu, ale wtedy starania pójdą całkiem na bok. Nie wiem co robic, trochę nas zabija ten rok.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:My stoimy w miejscu. Myślę nad awansem, który miałam zaproponowany x czasu temu, ale wtedy starania pójdą całkiem na bok. Nie wiem co robic, trochę nas zabija ten rok.
Nie wiem o co kaman.
Szczerze ci powiem ze najlepiej odłożyć starania wtedy przyjdzie dzidzi niespodziewanie.
Ja też się nie będę starać choć mój mąż tak bardzo chce aż szkoda mi go jak to przeżywa.
Ahh
Ja zwolniłam tempo i lepiej mi,... Nie powiem ta teraz, sytuacja mnie zaciekawila nie miałam tak jeszcze w żadnym cyklu. -
zzstefania83 wrote:Hejka zajęta trochę byłam test nie zrobiłam z rana ale zrobiłam po pracy negatyw. Kłucia w jajnikach, ból głowy i cycki.
Nie wiem o co kaman.
Szczerze ci powiem ze najlepiej odłożyć starania wtedy przyjdzie dzidzi niespodziewanie.
Ja też się nie będę starać choć mój mąż tak bardzo chce aż szkoda mi go jak to przeżywa.
Ahh
Ja zwolniłam tempo i lepiej mi,... Nie powiem ta teraz, sytuacja mnie zaciekawila nie miałam tak jeszcze w żadnym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2022, 10:08
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Robiłaś dziś z rana jeszcze? Zwolnione tempo mamy od lutego, bo nie ma starań przez io. Chociaż ten rok jest ciężki, na pociesznie Seba wiosną kupił nam działkę i wszystkie złe emocje zostawiłam w ogrodzie 🥴 Wraz z pierwszymi dniami czerwca dołączyłam do grona 26-latek. Zostały się cztery lata do 30-stki, moim marzeniem było mieć trójkę dzieci do tego wieku. Teraz modlę się o jedną zdrową ciąże.
Nie chce wmawiać. Mąż ciągle mi mówi że jestem w ciąży. Śmiać mi się chce bo teraz on dostał chyba jobla. Hehe więcej o tym mówi niż ja.
Nie nakręcam się bo jak będzie to będzie super jak nie też będzie dobrze, bo jedziemy na wakacje w dodatku autem.
Kochana napisze ci tak jeśli modląc się modlimy się i wierzymy zarazem ufamy ze Bóg da nam w odpowiednim czasie to ufajmy mu. Bo jeśli nam nie wychodzi to mamy pretensje o to do Boga. A Bóg chce żebyśmy mieli dzieci. Diabeł oszukuje nas. Trzeba ufać i oddać Bogu to.
Bardzo dużo ludzi wątpi a wciąż się modli, po co jeśli i tak obwiniamy Boga i nie wierzymy
Wierzymy mu i dziękujemy jak coś dostaniemy albo się stanie a powinniśmy dziękować nawet kiedy tego nie dostajemy. Bo Jedyny Bóg zna powód dlaczego tak jest i chce naszego dobra.
Wierzę i ufam ze Bóg da wam ciąże bliźniaczy juz nie długo. Wtedy kiedy się nie spodziewacie.
Uwierz mi zaufaj mu. Choć ciężko jest warto by oddać Bogu.
Życie mnie doświadczyło wiele, ale kiedy umarłam ponad 4 lata temu, Bóg potem zaczął działać w moim życiu. I tak naprawdę patrząc teraz z góry na to jeśli bym wcześniej miała dziecko jak pragnęłam nie wydarzyło by się wiele wspaniałych rzeczy w moim życiu.
Pozdrawiam cię.
Odezwę się dziś wieczorkiem powtórzę test -
zzstefania83 wrote:Przyszła @👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Może to cykl bezowulacyjny? Zawsze mam je troszkę dłuższe od normalnych.,
Bo objawy już zawsze wszystkie mam nawet cienie są.
Więc będę czekać teraz.
Wakacje za 6 tygodni więc będę korzystać ze słonka. PozdrawiamDominika96, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki... Wczoraj robiłam badanie progesteronu - 23ng. Owulacja była. Dziś mój mąż zrobił badania nasienia i jesteśmy w szoku. Pierwsze badania miał robione w sierpniu i nie wyszły tak źle. A dziś wyszło że ma tylko 2% plemników o prawidłowej budowie. A w sierpniu było ich 17%. Jesteśmy w szoku. Myśleliśmy że witaminy pomogły a tutaj jest odwrotnie. Za tydzień mąż ma wizytę u urologa.
Moją ginekolog skomentowała że u mnie narazie wszystko ok, teraz musimy zająć się mężem.... -
Kobietki pozdrawiamy serdecznie 🙂, mam ostatnio mniej czasu,ale czytam co się u Was dzieje i życzę spełniania marzeń.
Aby wasze plany się zrealizowały 🥰Dominika96 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari jak Maleństwo? Dziewczyny co u Was?
Mari92 lubi tę wiadomość
👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
Dominika96 wrote:Mari jak Maleństwo? Dziewczyny co u Was?
Dominika96 lubi tę wiadomość
Marek💙
Marta 💓