Wrześniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
BB__Anna wrote:Dziewczyny które monitorują cykl. Powiedzcie mi co lekarz widzi po owulacji?
Ja nie mialam monitorowanego ale byłam na usg jakies 2 dni po owu i lekarz mowi ze taka dziurka jest w jajniku o nieregularnych kształtach i to może być po pękniętym pęcherzyku. Z tego co czytam u Was to lekarze Wam mówią ze owu była, a mój jakby nie był pewny. Jak to jest u Was?
Ale kiedys mialam cialko żólte takie pelniejsze i z taka otoczka jakby i wtedy mi polozna powiedziala ,ze ooo to piekne cialko jest.Ale nic z tego nie wyszloBB__Anna, Pani Ciasio, Ignissa lubią tę wiadomość
-
Siedzę właśnie pod gabinetem, trzymajcie kciuki za moje pęcherzyki
Takmala, Evelle28, Wik89, Beti82, Ignissa, Anka13, ma.rysia, Natikka123, Malinka96 lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
Hejka;) nie wiem czy jest sens testować?
Nie było spadku temperatury, więc pewnie nici z tego cyklu...
Niedługo wizyta u ginekologa może coś poradzi.
Chyba nie będę testować w tym miesiącu, nie chce kolejnego rozczarowania.Anulaa
Wiek 31 lat
05.2022 - początek stymulacji in vitro
06.2022 - punkcja
1 zarodek
08.2022 - transfer
beta 7dpo - 46,5
beta 9dpo 125
13.04.2023 Kaja 💕
04.2024 punkcja nr 2
3 zdrowe zarodki ❄️❄️❄️
06.2024 Transfer
7dp beta 85,00
9dp beta 205,5 -
Jest sens. U mnie tez nie bylo spadku temperatury przy zagniezdzaniu.
-
A ja już po wizycie. Moje ciało się postarało: endometrium prawie 10mm i 4 pęcherzyki, w tym dwa dominujące W środę zastrzyk i dzialamyBeti82, Nadziana, Niedziela_2007_, Ignissa, ma.rysia, Natikka123, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Pani Ciasio wrote:A ja już po wizycie. Moje ciało się postarało: endometrium prawie 10mm i 4 pęcherzyki, w tym dwa dominujące W środę zastrzyk i dzialamy
Tez mam dzisiaj podglad ,oby chociaz jeden sie szykowalPani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Szpilkka wrote:Jest sens. U mnie tez nie bylo spadku temperatury przy zagniezdzaniu.
A jaki powinien być spadek sugerując implantacja? Nie mogę nigdzie takiej informacji znaleźć. Czytałam tylko ze ok 7 dnia powinien nastąpić ale czy on powinien mieć jakąś wartość? -
Cholera a ja byłam u tak beznadziejnej gin jestem niezadowolona z wizyty. Pytam czy owulacja była a ona nie wiem.. Jest Pani przed miesiączka to pewnie była.. Nosz kurwa.. Nic mi nie powiedziała... Tylko nagadalam tego nie jesc tamtego nie jesc tego nie używać.. Itp itd... Jestem rozczarowana. A chodziłam do niej jakieś 2 lata temu. I wróciłam. Bo wtedy byłam zadowolona. A dziś jakas porażka...Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Serio musi być spadek przy zagnieżdżeniu? Mi zawsze do końca leci równiutko do góry, przed @ spada dopiero.
I to takie zastanawiające bo najwyższy poziom proga bada się w około 7dpo czyli mniej więcej wtedy kiedy przypada zagnieżdżenie. A przecież za wysoką temperaturę odpowiada właśnie progesteron. To na jakiej podstawie jest spadek temperatury? Jedno wyklucza jakby drugie27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz ) -
Agus92 wrote:Serio musi być spadek przy zagnieżdżeniu? Mi zawsze do końca leci równiutko do góry, przed @ spada dopiero.
I to takie zastanawiające bo najwyższy poziom proga bada się w około 7dpo czyli mniej więcej wtedy kiedy przypada zagnieżdżenie. A przecież za wysoką temperaturę odpowiada właśnie progesteron. To na jakiej podstawie jest spadek temperatury? Jedno wyklucza jakby drugie
No właśnie też tego nie ogarniam jak to jest... Może jest ktoś mądry i mam to wytłumaczy? -
Agus92 wrote:Serio musi być spadek przy zagnieżdżeniu? Mi zawsze do końca leci równiutko do góry, przed @ spada dopiero.
I to takie zastanawiające bo najwyższy poziom proga bada się w około 7dpo czyli mniej więcej wtedy kiedy przypada zagnieżdżenie. A przecież za wysoką temperaturę odpowiada właśnie progesteron. To na jakiej podstawie jest spadek temperatury? Jedno wyklucza jakby drugie
Ja teraz mialam piekny spadek 7 dpo
A w grudniu takiego nie mialam ,Wiec raczej moze byc on a nie musi tak samo jak z plamieniem implantacyjnym -
Beti82 wrote:Agus a jaki mialas wykres ostatnio jak zaszlas ?
Ja teraz mialam piekny spadek 7 dpo
A w grudniu takiego nie mialam ,Wiec raczej moze byc on a nie musi tak samo jak z plamieniem implantacyjnym
Ten cykl co zaszłam to był zupełnie dziwny, owulacja dopiero 30dc. Potem temperatura szła do góry ciągle i w 11dpo był spadek ale o 0,13 tylko - teoretycznie mogło być to zagnieżdzenie bo cien cienia na teście był dopiero w 13dpo.
Ale wole sobie nie wkręcać tego że musi być spadek bo jeszcze bardziej będzie mnie stresować to mierzenie temperatury27 cykl starań
Aniołek [*] - 3.04.19 poronienie zatrzymane ( 7 tydz ) -
nick nieaktualny
-
Ja po ostatnich niepowodzeniach jestem mocno zniechecona, więc za bardzo mi się nawet pisać nie chce. Jutro mam hsg, gdyby nie to, chyba bym narazie odpuściła. Tak pociągnę jeszcze ze 3 cykle, bo wtedy jest większa szansa. Proszę o kciuki, żeby choć jeden byl drożny.
Beti82, Samosiowa88, Madlene28, Nona, Turkusowa90, Pani Ciasio, Wik89, boo123, Malinka96 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Nadziana wrote:A jaki to był spadek o ile?