Wrześniowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna1719 wrote:Ignissa ja też próbowałam się od wszystkiego odciąć związanego ze staraniami... Od forum też miałam odpocząć.. Ale ciągnęło jak cholera 😀 no i podczytywalam... Teraz dostanę okresu porobię badania... Mąż w październiku zrobi badanie nasienia i może coś ruszy... Dlatego chciałam chociaż jeden cykl odpocząć... Ale jutro będzie 30dc... Co zawsze miałam cykle 27-28 dni.... I korci mnie zrobić test.... Ale się boję...Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Nona wrote:A powiem Wam z innej beczki że co do siebie nie mam pomysłu. Może wrócę do supli. Na razie robię usg piersi i posiew i monit w czwartek. Nic serio nie robiłam w sierpniu a i tak się nie udało mimo urlopu. We wrześniu próbuję mnie czytać, mniej myśleć, będzie tylko sex w płodne ale no samo się nie zrobi...
Macie jakieś plany na weekend? Ja dzis shopping, w niedzielę impreza rodzinna.Nona lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja np w pierwszej ciąży w 13dpo, dzień przed spodziewana 🐵 miałam cień cienia ledwo co. Dwie krechy tłuste to dopiero z tydzień później wyszły. Także ja wierzę w cienie 😊
Madlene28 wrote:Pisałam to już na jakimś wątku, ale napiszę i tutaj: Niestety wiem po sobie, że jak się bardzo chce to zawsze się jakiś cień wypatrzy. Ja już przestałam szukać, bo kiedy faktycznie byłam w ciąży to już na 5 dni przed okresem druga kreska wybiłaby mi oczy 😂 Wszelkie cienie jak dotąd były chyba wytworem mojej wyobraźni. Szczerze mialam taki etap w życiu, że byłam wręcz gotowa sobie tę kreskę domalować 🤷♀️😂🙄 choć wiem, że to by niczego nie zmieniło. Rozumiem Ciebie Ignissa i Ciebie Nona. Obie macie po części rację. Każda z nas chciałaby wiedzieć jak najszybciej, a jednocześnie lepiej poczekać do terminu okresu, żeby być pewnym... podejrzewam, że wiele z nas jeśli nie każda ma takie dylematy na kilka dni przed. Wyluzujcie. To ma być miejsce gdzie się wzajemnie wspieramy i lepiej czasem uszczypliwe uwagi zostawić dla siebie. 🤗 peace 🍀Takmala lubi tę wiadomość
-
Ignissa wrote:Jutro rano zakupy, później jadę do mamy i robimy ognisko - moja babcia, mama, ja i moja córka, 4 pokolenia 😍 Wieczorem pewnie kilka km z psem. Ostatnio jak mam czas, chodzę z nią 6-7 km żeby dobić te 10 tysiecy kroków. No i książka, mam taką serię, że nie mogę się oderwać, czytam w każdej wolnej chwili i po nocach spać nie mogę 🙈
A co ciekawego czytasz bo właśnie czegoś poszukuje ?
Lat 30
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Ignissa wrote:No pięknie, nawet jeśli coś było, to się zmylo, zaczęłam plamic. Po spadku temperatury mogłam się domyślić a myślałam, że to przez bezsennośćMutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Girl25 wrote:Właśnie gadałam ze swoim lekarzem i nie zgadniecie co mi powiedział.... Ze miał pacjentki którym potwierdził ciąże na usg a którym testy z moczu wychodziły ujemne.... Normalnie w szoku jestem i kazał zrobić bete. Ja dalej nie dostałam okresu... A po duphastonie chyba już powinien być. Rano robię drugi test i ew betaMutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
Justyna1719 wrote:Ignissa ja też próbowałam się od wszystkiego odciąć związanego ze staraniami... Od forum też miałam odpocząć.. Ale ciągnęło jak cholera 😀 no i podczytywalam... Teraz dostanę okresu porobię badania... Mąż w październiku zrobi badanie nasienia i może coś ruszy... Dlatego chciałam chociaż jeden cykl odpocząć... Ale jutro będzie 30dc... Co zawsze miałam cykle 27-28 dni.... I korci mnie zrobić test.... Ale się boję...
Nona lubi tę wiadomość
Mutacja genu m1ap u męża
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
ja też byłam dziś na szopingu.
Jednak to prawda zakupy to poprawiacz humoru kobiet
A mi wyskoczyło zimno... także super, nie wiem skąd nie wiem jak... ale sie wkurzyłam ogólnie to nie mam tendencji do tego typu rzeczy a tu menda wyskoczyła, ale może uda sie go dobić zanim się stanie bardziej widoczny.Nona lubi tę wiadomość
-
Tysia150 wrote:Nie zapomnij że w przyszłym cyklu już lecisz z monitoringiem 😎😎!!Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Tysia150 wrote:Styczeń miesiąc bez dupka cykl 25 dni, luty z dupkiem 46dni,marzec 35 od kwietnia 28-30. Spokojnie każda reaguje inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 07:50
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tysia150 wrote:Czyli jednak owu była wcześniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2019, 08:36
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yvonneSW wrote:U mnie 11dpo temp nadal w górze ale nia sie nie sugeruje bo spada mi dopiero w dzien @. Według ostatnich dwoch cykli jutro powinnam dostać @. Poki co nie wysypalo mnie tylko brzuch troche czuje
Mnie w tym cyklu też nie wysypalo aż tak jak zawsze.
Dziś powinnam dostać, choć brzuch czuje od 3dni.
Przed wczoraj była biel. Kupiłam jeszcze jeden test, ale nie zdążę go pewnie wykorzystac -
nick nieaktualny