WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88 wrote:Tini, będzie dobrze!! A nawet jeśli tym razem miałoby się nie udać, to teraz zrobisz badania i znajdziesz przyczynę! Ja jednak wierzę, że się uda i że po prostu dzidziuś jest jeszcze malutki
Pilik, to super, że @ - czyli nie ma biochemicznej!! Pomyśl, że właśnie nowa komórka jajowa została wybrana, żeby być Twoim dzieckiem
Testuję chyba w środę, ale to dopiero 10dpo, więc trochę za szybko. Jednak zależy mi, żeby w czwartek wiedzieć, na czym stoję, więc spróbuję
A temperatury po owu też nie mierzę, widziałam dużo wykresów z wysoką w dniu @, więc to kompletnie bez sensu dla mnie.
Welonka, super! Niech rośnie zdrowo!mi88 lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Hej dziewczyny bylam zapisana na dzisiejsze testowanie wynik pozytywny :)nie mogę w to uwierzyć do tej pory
pilik pażdziernik na pewno będzie Twój
mi88 trzymam kciukimi88 lubi tę wiadomość
-
Ja się zaczynam trochę nakręcać, choć obiecałam sobie, że nie będę Jakoś od owulacji mam cały czas przeczucie, że się tym razem udało. Od ovu cały czas ból (a raczej po prostu czułam, że ten jajnik tam jest) prawego jajnika, z którego była owulacja, w czwartek biegunka, wczoraj (7dpo) spadek temperatury o 0,13 stopnia, dziś wzrost tempki do 36,5 stopnia - najwyższego poziomu w tym cyklu. Od wczoraj ból brzucha jak na @. Beta przewidziana na wtorek - będę brała ostatnią tabletkę Duphastonu.
Ovufriend wyznaczył owulację o jeden dzień za późno - ovu była w piątek nie w sobotę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 11:15
PCOS, io, hashimoto
17 cykl starań - szczęśliwy (Gonal F)
-
Welonka, Jagodowa gratuluję! Pielęgnujcie w sobie to nowe życie i cieszcie się tym czasem, bo trwa tylko 9 miesięcy. To na pewno cudowne uczucie
Ineczka, a lekarze wmawiają nam, że tabletki anty nie wpływają na nasz organizm i płodność wraca od razu po ich odstawieniu. Widocznie nie w naszym przypadku Chyba faktycznie zrobię te badania, które mi poleciłaś, kilka dni przed wizytą u gin.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Kitkat wrote:Cień cienia widzę i to na obu
Dolny dziś. Sama nie wiem co myśleć dlatego chciałam zasięgnąć opinni'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Marta..a wrote:Zapisałam się na październik, bo tak ma przyjść @, natomiast widzę, że wy testujecie wcześniej, więc pytanie.
Kiedy i jaki test zrobić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 12:26
Marta..a lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc