WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:) Wróciłam z badań i jem śniadanie próbując Was nadrobić
Mi, nie mam pojęcia co sobie myśli. Olewam, dość nerwów się najadłam:)
O betka będą emocje:D:D
Tini, super betka Gratulacje:*
mi88 lubi tę wiadomość
-
Tini wrote:16 dpo, czyli 5 tydzień jeśli liczyć od ostatniej @.
Mi88 ja robiłam różne testy ale najsłabiej (ten z dziś) to był Pink. Myślę, że ja poprostu mam taką naturę. Może nerki mi słabiej filtruja i dlatego pomimo sporego juz stężenia we krwi, to w moczu jest ciągle mało. Nie wiem, ale taka jest moja teoria jeszcze postaram się w środę zrobić betę i zobaczymy jak rośnie
to unie bedzie tak w pt musze zajc sie czyms innym i o tym nie myslec tylko brzuch mnie boli jak na okres ;/
-
Ha, wysiedziałam się dzisiaj w kolejce na pobranie krwi na czczo, masakra;p Ale ogólnie w porządku tylko zmęczona i coraz słabsza coś jestem. Maluszka będę podglądać dopiero w czwartek;)
A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta? Masz jakieś objawy? Na kiedy TP? -
Ja miałam w dłoni wenflon, masakra. Jeszcze pod koniec w szpitalu mi się coś zatkało i kroplówka nie chciała lecieć. Jak wreszcie wyjęli to ulga wielka.
Mam nadzieję że nikogo nie przestraszyłam;) -
Beta 116,45 mlU/mL
Pisze, że norma od 100-5000 oznacza pomiędzy 2-3 tygodniem. Martwię sięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 13:36
jagodowa91, MałaMi90, SylwiaLu, Tini lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
anecz_kaa wrote:a ktory to tydzien wg ciebie? moze za 2 dni idz powtorzyc?
Nie wiem czy patrzą na tydzień zapłodnienia czy ogólnie od pierwszego dnia miesiączki.
Od pierwszego dnia miesiączki wychodzi 4 tydzień i 3 dzień.
Owulacje miałam 10/11 września.Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Ellka wrote:Ha, wysiedziałam się dzisiaj w kolejce na pobranie krwi na czczo, masakra;p Ale ogólnie w porządku tylko zmęczona i coraz słabsza coś jestem. Maluszka będę podglądać dopiero w czwartek;)
A Ty jak się czujesz? Kiedy wizyta? Masz jakieś objawy? Na kiedy TP?
Ja czuje się dobrze Wizyte u gina mam 5 października. TP najprawdopodobniej na 31 maja -
anna23 wrote:Jagodowa pobierałyśmy w tym samym czasie ja poszłam do laboratorium koło pracy i nie dość że 37 złotych to jeszcze wyniki koło 20...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Paulen, beta bardzo ładna:) Czym Ty się kochana martwisz?
Ha, no to jeszcze troszkę Oby Cię nie męczyły mdłości i te sprawy;) -
Paulen, ile dzisiaj dpo jesteś?
paulen lubi tę wiadomość