WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
paulen wrote:Na usg dopochwowym nie wykryto nawet pęcherzyka jeżeli beta będzie rosła a za 3 tygodnie nie będzie widac na Usg to będzie ciaza pozamaciczna siedzę w samochodzie i wyje jak wilk....
spokojnie, urosnie i bedzie ok moja 2 ciaza i nic nie było, po 3 tyg serducho a teraz ma 3.5 roku
-
Dokładnie też myślę że warto zmienić lekarza. Lekarz powinien wiedzieć że w ciąży bardzo wazny jest spokój i możliwie mało nerwów, a takimi "tekstami" nerwów raczej Ci nie zmniejszył, a dodał.
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
paulen wrote:Chyba zmienię ginekologa. Bo szczerze powinien mi to powiedzieć, a nie straszyć postanowienie - wyluzować się, dbać o siebie i zażywać kwas foliowy
Bądź spokojna i dbaj o siebie :*mi88 lubi tę wiadomość
26 l. / euthyrox 88
-
paulen wrote:Dzień dobry Paniom :*
Ja wstałam, jade na bete i potem do pracy.
Miałam wczoraj wątpliwości co do moich bladzioszków, ale teraz wyszła piękna druga kreska
Odezwę się po wynikach z bety. Trzymajcie kciuki :* -
Aktualizacja po nadrobieniu kilku stron Paulen, naprawdę wielka przejmowaczka z Ciebie Jak moja przyjaciółka - ciągle ją coś martwi i często płacze. Przecież tak bardzo chciałaś tego dzieciątka... Pomyśl, jakie szczęście Cię spotkało Teraz dużo od Ciebie zależy - od Twojej diety, nastawienia, humoru. Dziecko wszystko wchłania i przejmuje od Ciebie, więc... chyba chciałabyś, żeby się uśmiechało w brzuchu?
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Leżę wtulona w męża i jem czekoladę muszę wyluzować dla naszej fasolki ukrytej pójdę prywatnie do Pani ginekolog, która prowadziła już dwie ciąże mojej koleżanki. Ponoć ma bardzo dobry sprzęt i odpowiada na każde pytanie i rozwiewa wątpliwości ale to dopiero gdzieś 9 października
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 16:53
Kasiulka90, nadzieja73 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Ale się zielono pod koniec września robi poprosimy potem o przesłanie wiruskow na październik
jagodowa91 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Kasiulka, ale nie dziwię się, że paulen się przestraszyła, skoro lekarz ją nastraszył.
My tu w dużej części siedzimy od dawna, mamy w głowie już wiele opisów dziewczyn, które krok po kroku pisały, jaka beta, co widać na USG itp itd. Ale jak ktoś nie siedział długo na forum i usłyszy od lekarza, że nic nie widać i możliwa ciąża pozamaciczna, to oczywiste, że to szok. To lekarze są od tego, żeby wiedzieć, radzić i pocieszać, a my tę wiedzę mamy niejako ponadplanowo
Paulen, obsmaruj lekarza w internecie Ja i pewnie wiele osób przed pójściem do lekarza czytamy opinie, więc w razie czego ostrzeżesz nas przed nim
Ale za płakanie z powodu bety powyżej 100 14dpo, to Ci oficjalnie muszę pogrozić palcem
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
paulen wrote:Leżę wtulona w męża i jem czekoladę muszę wyluzować dla naszej fasolki ukrytej pójdę prywatnie do Pani ginekolog, która prowadziła już dwie ciąże mojej koleżanki. Ponoć ma bardzo dobry sprzęt i odpowiada na każde pytanie i rozwiewa wątpliwości ale to dopiero gdzieś 9 października
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
mi88 wrote:Kasiulka, ale nie dziwię się, że paulen się przestraszyła, skoro lekarz ją nastraszył.
My tu w dużej części siedzimy od dawna, mamy w głowie już wiele opisów dziewczyn, które krok po kroku pisały, jaka beta, co widać na USG itp itd. Ale jak ktoś nie siedział długo na forum i usłyszy od lekarza, że nic nie widać i możliwa ciąża pozamaciczna, to oczywiste, że to szok. To lekarze są od tego, żeby wiedzieć, radzić i pocieszać, a my tę wiedzę mamy niejako ponadplanowo
Paulen, obsmaruj lekarza w internecie Ja i pewnie wiele osób przed pójściem do lekarza czytamy opinie, więc w razie czego ostrzeżesz nas przed nim
Ale za płakanie z powodu bety powyżej 100 14dpo, to Ci oficjalnie muszę pogrozić palcem
A do tego ginekologa chodzę od lat! Mi88 - nie bede panikować już z powodu bety chyba, że będzie spadek kolejna beta 9 października wiec na razie wierze dzięki Wam, że będzie dobrze ;*Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
paulen wrote:Leżę wtulona w męża i jem czekoladę muszę wyluzować dla naszej fasolki ukrytej pójdę prywatnie do Pani ginekolog, która prowadziła już dwie ciąże mojej koleżanki. Ponoć ma bardzo dobry sprzęt i odpowiada na każde pytanie i rozwiewa wątpliwości ale to dopiero gdzieś 9 października
-
eel wrote:chciałabym podtrzymać ten trend nie mogę doczekać się jutra
też jutro testuje przed odstawieniem Duphastonu - mam nadzieję, że obie trend podtrzymamy Powodzeniaeel lubi tę wiadomość
PCOS, io, hashimoto
17 cykl starań - szczęśliwy (Gonal F)