WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale trudno jest nadrobić jak parę godz tu nie zagladalam
Gratuluję dzisiejszych bet jak dobrze zaliczyłam to 3 kolejne mamy dołączają do grona zafasolkowanych
Trzymam kciuki za bladzioszka z wieczora i kolejne jutrzejsze :-*
A lekarz który w 4 tyg chce widzieć juz zarodek i straszy pozamaciczna powinien chyba się doedukowac albo zmienić zawód. Powinien wspierać a nie dolowac :@
Ja sama jak dziś się umawialam z gin to poprosiłam o termin za 2 tyg bo liczę, że będzie juz wtedy serduszko i nie będę się dodatkowo stresować jak w poprzednich ciazach gdy na początku było widać tylko małe pecherzyk
-
teraz już ściemniała krecha i jest bardziej widoczna matko jak ja zasnę
Miałam czekac do czwartku hahahah test pink był ten super czuły czyli 10 babka nie miała wiecej w aptece a pozostałych nie mieli wiec rano mam test o mniejszej czułości. W srode lece na betemi88 lubi tę wiadomość
-
ScarlettKate wrote:teraz już ściemniała krecha i jest bardziej widoczna matko jak ja zasnę
Miałam czekac do czwartku hahahah test pink był ten super czuły czyli 10 babka nie miała wiecej w aptece a pozostałych nie mieli wiec rano mam test o mniejszej czułości. W srode lece na bete
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
anna23 wrote:Chciałam tylko powiedzieć, że brałam duphaston 3 cykle i nic mi nie pomógł.
Pomógł wyjazd teściowej na 3 tygodnie (wróciła idealnie po owulacji ) i symfolic powtórzyć betę w środę czy czwartek jeśli robiłam dziś? jest różnica czy 48 h czy 72?
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo