WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tynka 89 wrote:Cześć dziewczyny
To mój z dziś ( test o czułości 25). Jakiegoś cieniasa widać
https://naforum.zapodaj.net/e5d24745c2eb.jpg.html
...
Dziś mam planowaną wizytę u gin w związku z moimi wynikami PRL. Jest sens jej mówić o takim cieniu?
Gratulacje dla wszystkich nowych przyszłych mam dodajecie optymizmu, przerzućcie trochę wirusków na październik22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Magda, oczywiście że napiszę
Dzisiaj ledwo dycham, straszne słaba jestem:(
Udanego urlopu:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 09:39
-
SylwiaLu wrote:Tynka, pewnie, że warto, bo to całkiem porządny cień Bety na cito nie zdążysz zrobić przed wizytą?
Niestety nie miałam za bardzo gdzie bo wizytę miałam z rana. Ale lekarka dała mi skierowanie na Betę i na kolejną w piątek. I za 1.5 tygodnia do niej na wizytę to wtedy może coś zobaczymy
Głupi medicover, wyniki dopiero po 20... -
Ellka, szkoda, że nie możesz odpocząć, bo masz małego szkraba pod opieką
Dziewczyny, gratuluję bladziochów!
Ja się już złoszczę, bo liczyłam na to, że dziś się wszystko wyjaśni, a tu dalej niewiadoma. Żałuję, że nie mam testu z czułością 10, chyba się przejdę po aptekach w poszukiwaniu...
Siedzę w pracy i nie mogę się skupić z tej niepewności Co zrobić, żeby się ogarnąć i przestać wariować??
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Ellka, szkoda, że nie możesz odpocząć, bo masz małego szkraba pod opieką
Dziewczyny, gratuluję bladziochów!
Ja się już złoszczę, bo liczyłam na to, że dziś się wszystko wyjaśni, a tu dalej niewiadoma. Żałuję, że nie mam testu z czułością 10, chyba się przejdę po aptekach w poszukiwaniu...
Siedzę w pracy i nie mogę się skupić z tej niepewności Co zrobić, żeby się ogarnąć i przestać wariować??
Jeszcze wczesnie u Ciebie. Wiem, ze sie martwisz lotem i urlopem, ale... ja bym specjalnie nie testowala i pojechala. Odpoczniesz, wyluzujesz sie, wygrzejesz, jesli nawet bedzie ciąza, nic sie jej nie stanie. Dzieciątko odczuje relaks mamy. Pomysl o tym.Paulinaaa, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Jeszcze wczesnie u Ciebie. Wiem, ze sie martwisz lotem i urlopem, ale... ja bym specjalnie nie testowala i pojechala. Odpoczniesz, wyluzujesz sie, wygrzejesz, jesli nawet bedzie ciąza, nic sie jej nie stanie. Dzieciątko odczuje relaks mamy. Pomysl o tym.
Myślę dokładnie tak samo -
nick nieaktualny
-
anecz_kaa wrote:Mriabelka właśnie doczytałam, że Ty też poszłaś na bete za szybko i nic Ci nie wyszło a teraz jest ok więc mam szanse może jeszcze. U mnie dziś 32 dc 11dpo wiec czekam do soboty na @ albo znów podjadę na betę
dokładnie beta w 11 dpo wyszła 2.9 a teraz pięknie rośnie
martwią mnie tylko bardzo silne nudności w nocy i bóle brzucha w nocy masakra
idę dziś do lekarzamriabelka -
nick nieaktualny
-
Posłuchajcie w związku iż jestem w ciązy mam do odsprzedania
Conceive Żel tuba- nie używana
Conceice Żel aplikatory 6 szt
Inofem - musze policzyć ile szaszetek ale jest tego sporo
Olej z wiesiołka
Testy owulacyjne 50 szt
Testy ciązowe paskowe 20 szt
Można któraś z Was byłaby zainteresowana odkupieniem?mriabelka -
Mi, na szczęście teściowie pomagają. A to na spacer wezmą to mogę dychnąc. Albo jak mały śpi to i ja się drzemnę, chociaż wiele mi to nie daje
-
anecz_kaa wrote:dziewczyny jak załaczyc swoj wykres?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PLPaulina bierzesz Letrox w dawcę 50 mg codziennie? Mogę zapytać jakie miałaś TSH ?
Ja dostałam Letrox tez. 37,5 mg na dzień przy TSH 3,5 i się zastanawiam czy to nie za mało jak dla mnie.18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
HopeandFaith wrote:PLPaulina bierzesz Letrox w dawcę 50 mg codziennie? Mogę zapytać jakie miałaś TSH ?
Ja dostałam Letrox tez. 37,5 mg na dzień przy TSH 3,5 i się zastanawiam czy to nie za mało jak dla mnie.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyIneczka wrote:Lepiej zacząć od mniejszej i zobaczyć czy organizm zareaguje kiedy masz przyjść na kontrole ponownie z wynikami?Ja miałam 2,8 dostałam najmniejsza dawkę 25 i ładnie zbiło
No coś w tym stylu. Lekarz ustala dawkę indywidualnie. Zawsze zaczyna od małej.
Masz 2 osoby o takim samym TSH.
i jeden może brać dawkę 25 inny 50. A jeszcze inny 150. Na każdego działa to insczej.
Ja bardzo długo brałam właśnie 1/2 letrox 50.
Ale robie wyniki co 3 miesiące. I miałam wzrost TSH do około 4. I lekarka mi zwiększyła.
Tutaj ważne jest by się badać regularnie. I dostosowywać dawkę INDYWIDUALNIE !Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 13:21