WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaulen wrote:Cześć dziewczyny
Umówiłam się na 10 października na usg prywatnie, do innego lekarza. Mam nadzieje, że wtedy już będzie cokolwiek widac
Zastanawiam się czy skoro byłam wczoraj na becie to czy iść jutro i sprawdzić czy jest odpowiedni przyrost czy po prostu olać to i iść dzień przed wizyta u ginekologa, bo kazał zrobić
za 2 dni po pierwszej becie idź. -
nick nieaktualnyWhyMe wrote:Hej kochane!
Dzis naszlo mnie na wspominiki
I mowie wpadne na ovu hihi
Trzymam za wszystkie kciuki!!!
A mi test wyszedl ok 16dpo wczesniej byly negatywne
Moze komus sie to info przyda.
WhyMe lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:za 2 dni po pierwszej becie idź.
Tylko, że lekarz kazał iść dopiero 9 października. A wczoraj robiłam ma własna rękę. Z jednej strony poszłabym, bo chce wiedzieć czy przyrost jest, a z drugiej strony jak wyjdzie przyrost nie taki jak książkowy to będę panikować i znowu się stresować w sumie jeszcze nie ochłonęłam po wczorajszej wizycie.Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Magda, dziękuję kochana :-*
Udanych wywczasow -
Tynka.Gratulacje
Tynka 89 lubi tę wiadomość
-
Anna23 to będzie bardzo dobry termin. Na pewno będzie już wszystko widać i lekarz zleci Ci wszystkie standardowe badania. Chyba że chorujesz na coś przewlekle to wtedy warto się wcześniej skonsultować
-
Paulen, po co Ci ta beta Poprzednia była wysoka, wręcz wyższa niż przeciętnie a to znak, że dzidziuś rośnie jak na drożdżach Inaczej byłaby po prostu dużo mniejsza. Moim zdaniem nie warto, szczególnie po ostatnich stresach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 17:45
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
paulina2811 wrote:Hej dziewczyny, mam pytanie. Czy dzień po owulacji jest szansa na zajście w ciążę? Staramy się o dziecko ale z racji pracy męża kochaliśmy się dzień przed i dzień po owulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 18:04
-
Magda leki mocne i niech przechodzi :-*