WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88 wrote:Paulen, po co Ci ta beta Poprzednia była wysoka, wręcz wyższa niż przeciętnie a to znak, że dzidziuś rośnie jak na drożdżach Inaczej byłaby po prostu dużo mniejsza. Moim zdaniem nie warto, szczególnie po ostatnich stresach.
Po rozmowie z mężem wlansie odpuściłam poszliśmy na spacer i na kasztany śmialiśmy się, że pierwsze dwa kasztany to ja i on, a pozostałe to liczba dzieci jakie będziemy mieć. I wiecie co wyszło? Ze będziemy mieć siódemkę ubaw dzisiaj miałam niezły i w końcu czuje się zrelaksowana nawet śmiałam się, że skoro beta taka duża to będą bliźniaki
Teraz grzecznie czekam na 10 października i usgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 18:40
mi88, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
-
Ale tu się dzieje trudno jest cały dzień nadrobić
Gratuluję kolejnych dzisiejszych II i pięknych bet. Oby tak dalej.
Mi88 jak czytałam któryś z Twoich wpisów to pomyślałam jeszcze o jednej rzeczy. Ja tez jestem po biochemicznej, a w zasadzie po dwóch i po drugiej sprawdzałam często betę bo okazało się, że nie spadła ona do zera tak od razu tylko dopiero po jakiś dwóch cyklach, mimo że owulka normalnie wróciła. W każdym bądź razie przez cały ten czas wychodziły mi bladziochy. Ja oczywiście Ci tego nie życzę i trzymam mocno kciuki za to żeby Twoje bladzioszki oznaczaly nową fasolkę ale powiedz czy sprawdzałas juz betę po biochem i była ona zerowa? Bo może jednak dla pewności powinnaś iść zrobić i jeśli będzie powyżej zera to zrobić za dwa dni znowu i zobaczyć czy tendencja jest rosnąca czy malejaca. Wtedy będziesz miała pewność czy jesteś już w nowej ciąży czy jeszcze jest beta we krwi po poprzedniej. A niestety jeszcze jest to możliwe.mi88 lubi tę wiadomość
-
Mi88, ja tez mojemu powiedzialam ze jesli sie uda to nigdzie nie lecimy, bo myslal o jakims urlopie. Wiem ze niby wszystko bezpieczne jest i zazwyczaj nie ma przeciwwskazan ale pierwsza ciaze mialam od 21 tyg zagrozonai jakos tak od czasu staran obawialam sie jak to bedzie. Teraz tez bardziej uwazam na wszystko niz za pierwszym razem.
mi88 lubi tę wiadomość
-
Tini, dzięki! Sprawdzałam, czy beta spadła do zera, bo bałam się ciąży pozamacicznej.
Te moje testy ciężko nazywać bladziochami szczerze mówiąc. Bladziocha to ja miałam miesiąc temu Teraz to są takie cienie cieni pojawiające się po 30 minutach, i to tylko na jednym rodzaju testów. Nie sądzę, żeby coś z tego miało być, z drugiej strony to przecież dopiero 9dpo, więc trochę oczekuję cudów.
No nic - jutro 10dpo i beta. Jak nic nie będzie, to lecimy. Najgorzej, jak będzie jakiś mikro-wynik, np. coś między 3 a 6... nie wiem, co wtedy. Ale nie ma co myśleć na zapas
A nakręcam się tak, bo mam dokładnie ten sam zestaw objawów, co miesiąc temu... ale to też może nic nie znaczyć.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi będzie wszystko ok, a jeśli wynik będzie pomiędzy 3-6 to idź nawet na drugi dzień powtórzyć wynik. Na pewno się zmieni albo w górę albo w dół. Wiec albo dzidziuś albo wakacje jeśli faktycznie nie chcesz lecieć w ciąży. Bo myślę, że tak czy inaczej powinnaś lecieć i się odprężyć. Należy to się Wam oboje. Pozdrawiam :-*
mi88 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry trzymam kciuki dziewczyny :)Ja melduje @ nareszcie nowy cykl:) Przeskakuje na październik ale będę oczywiście was podczytywac
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Terka, 10 dpo było 14,45, więc malutko jeszcze;)
-
Sanka, przykro mi:* tulę:*
To teraz przeboleć @ a potem szybciutko do roboty :* -
K91, przykro mi:*
k91 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Sanka, przykro mi:* tulę:*
To teraz przeboleć @ a potem szybciutko do roboty :* -
Sanka, no to trzeba przemyśleć, skoro masz takie preferencje:*
-
nick nieaktualny
-