WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Czytam was i czytam... i serdecznie gratuluje wam II kreseczek
Bardzo proszę was o poradę...
Otóż @ powinna pojawić się w piątek 22.09. Nie pojawiła się. Jako, że staramy się już kilka miesięcy o dziecko, a cykle mam zawsze regularne, jeszcze w piątek poleciałam po test ciążowy. Test negatywny. Oczywiście łzy. @ dalej nie ma, a od ponad tygodnia boli mnie podbrzusze, oprócz tego mam jeszcze kilka innych objawów, które wskazują ciąże (ale może być to moja wyobraźnia. Jako, że do cierpliwych nie należe, to wczoraj powtórzyłam z rana test. Oczywiście negatywny. Czy ktoś tak miał, a jednak okazało się że ciąża? szukam nadziei... w piątek idę na bete, ale do tego czasu chyba zwariuje...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziękuję Wam Już postanowiłam, że w ciąży nie polecę, więc nie będzie tak łatwo. Choć wiem, że Wasze rady są dobre i powinnam posłuchać. Ale już się tak nie nakrecam, mam nadzieję, że zostanie mi tak do nocy
Missb, mała szansa na ciążę, ale wciąż szansa Mogła Ci się przesunąć owulacja na później, dojść do zapłodnienia np. tydzień temu.
Mogło też nie być zapłodnienia lub np. cykl bezowulacyjny. Lub jakiś inny poślizg.
Powodzenia!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Ja.miałam bladzioszka cień cienia 10 dpo. Polecialam na betę i jeszcze była malutka. 12dpo już test wyrazniejszy, bez wpatrywania się
-
Dziewczyny ja jeszcze 3dni, jeszcze 3 dni i idę a bete. To będzie 10dpo wiec mam nadzieje cos tam wykryje...
Dzisiejszy próg niecałe 12 wiec szalu nie ma ale tragedii tez niehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ellka wrote:Ja.miałam bladzioszka cień cienia 10 dpo. Polecialam na betę i jeszcze była malutka. 12dpo już test wyrazniejszy, bez wpatrywania się
Jaka miałaś bete 10dpo?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej,
dziewczyny ile dpo miałyście pozytywne testy ?
czy negatyw 12 dpo przekreśla szanse na ciążę ?
Mnie II gruba krecha wyszla 10dpo, ale potem sie okazalo, że implantowaly się 2 pęcherzyki stąd taki wyrzut bhcg. Bety nie robilam.PLPaulina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Z tego co się tutaj naczytalam, to wielu dziewczynom 12 dpo nie wychodzi, albo cienie cienia. Niektorym II kreska wychodzi dopiero w dniu spodziewanego okresu, albo po. Wszystko zalezy od owulacji i zagniezdzenia. No i tez ilosci bhcg kazdy organizm wydziela inne.
poza tym w moczu jest mniejsze steżenie HCG niż w krwi -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Umówiłam się na 10 października na usg prywatnie, do innego lekarza. Mam nadzieje, że wtedy już będzie cokolwiek widac
Zastanawiam się czy skoro byłam wczoraj na becie to czy iść jutro i sprawdzić czy jest odpowiedni przyrost czy po prostu olać to i iść dzień przed wizyta u ginekologa, bo kazał zrobićPierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski