Forum Starając się - ogólne WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Tini Autorytet
    Postów: 561 475

    Wysłany: 25 września 2017, 22:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale szaleństwa :-) kolejne fasolki :-) gratuluję!!!!

    ug37gu1r4avkpjo0.png
  • anusiak5 Autorytet
    Postów: 1657 522

    Wysłany: 25 września 2017, 22:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratki laski.jak ja bym chciala do was dolaczyc.niby malpa ma byc w srode wedlug mnie a w czwartek wedlug of.poki co nie ma sluzu poddbarwionego na rozowo a ostatnie cykle juz z krwia sie mieszal w dziewiatym dniu.potem cisza i malpa.

    mi88 lubi tę wiadomość

    anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 25 września 2017, 23:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jak super! Gratuluję wszystkim, tyle Was jest że aż serce rośnie! <3

    Kasiulka90 lubi tę wiadomość

  • KAL Autorytet
    Postów: 1131 672

    Wysłany: 25 września 2017, 23:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale piękny rozpęd oby wszystkich meta cyklu kończyła się dwiema różowymi kreseczkami :) GRATULACJE wszystkim!!!!!!

    Akceptacja!
  • Cola87 Autorytet
    Postów: 2201 2437

    Wysłany: 25 września 2017, 23:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje wszystkim II i czekamy na następne :)

    qdkk2n0ahanlnmk1.png w4sqcsqvcfzw4f1u.png
  • ScarlettKate Autorytet
    Postów: 477 375

    Wysłany: 26 września 2017, 06:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam zrobić test z porannego moczu a tu co h musiałam wstawac do wc... Rano zrobiłam z resztek niby jakis ślad ale jutro beta rozwieje wszelkie wątpliwości :-D
    Milego dnia powodzneia testowaczkom ja w drodze do lasu :-)

    atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png






  • Tynka 89 Koleżanka
    Postów: 58 27

    Wysłany: 26 września 2017, 07:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    To mój z dziś ( test o czułości 25). Jakiegoś cieniasa widać

    https://naforum.zapodaj.net/e5d24745c2eb.jpg.html

    Test o czułości 10 niby wyszedł bardziej wyraźny ale po dopuszczalnym czasie, gdzieś po 30 min więc pewnie że nie liczy.

    Dziś mam planowaną wizytę u gin w związku z moimi wynikami PRL. Jest sens jej mówić o takim cieniu?

    Trzymam za Was dziś kciuk i!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 07:05

    lamka, jagodowa91, Ellka, Paulinaaa, SylwiaLu lubią tę wiadomość

    7b5da9f492d80ba9da03c533717c0bc5.png
  • eel Przyjaciółka
    Postów: 108 32

    Wysłany: 26 września 2017, 07:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAaaa! aż się trzęsę! Temperaturka dziś mi troszkę spadła i straciłam nadzieję. Jakoś myślałam, że tu nic z tego, ale jednak dla pewności skusiłam się na test, bo Wam go zapowiedziałam, a tu proszę! Jest bladzioch! <3
    https://zapodaj.net/39c70eae9882d.jpg.html
    tylko teraz nie wiem co mam robić, skoro betę powinno się badać co 48h. Bo jeśli pojadę dziś po południu to powinnam też w czwartek, ale w czwartek mam wyjazd służbowy i nie da rady. Powinnam się wstrzymać do jutra, a następne zrobić w piątek, czy lecieć dziś?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 07:13

    Tynka 89, lamka, jagodowa91, Helenka_mała lubią tę wiadomość

    26 l. / euthyrox 88
    p19uflw1zsxjh0gu.png
  • Tynka 89 Koleżanka
    Postów: 58 27

    Wysłany: 26 września 2017, 07:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    @eel piękny bladzioch :)
    Jak wytrzymasz to idź na betę jutro choć sama teraz wiem jakie to ciężkie :) A powiedz mi ile dni po ovu jesteś? Testowalas zwykłym czy superczulym?

    7b5da9f492d80ba9da03c533717c0bc5.png
  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 26 września 2017, 07:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynka! Gratki <3 eel nie mogę wejść w link..

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • eel Przyjaciółka
    Postów: 108 32

    Wysłany: 26 września 2017, 07:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dpo. Zwykły Amil z apteki :)

    26 l. / euthyrox 88
    p19uflw1zsxjh0gu.png
  • eel Przyjaciółka
    Postów: 108 32

    Wysłany: 26 września 2017, 07:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Tynka! Gratki <3 eel nie mogę wejść w link..
    już poprawiłam ;)

    26 l. / euthyrox 88
    p19uflw1zsxjh0gu.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 26 września 2017, 07:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eel, Tynka - gratulacje :-) piękne bladzioszki. <3 oby już same pozytywne były do końca miesiąca.

    eel lubi tę wiadomość

  • jagodowa91 Autorytet
    Postów: 899 455

    Wysłany: 26 września 2017, 07:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    eel wrote:
    już poprawiłam ;)
    Gratulacje <3 ale mamy piękną końcówkę miesiąca :D

    eel lubi tę wiadomość

    'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • eel Przyjaciółka
    Postów: 108 32

    Wysłany: 26 września 2017, 07:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że Was mam <3 mężowi powiem dopiero jak będę miała wyniki dwóch bet :P

    26 l. / euthyrox 88
    p19uflw1zsxjh0gu.png
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 26 września 2017, 07:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9dpo i to samo, co wczoraj - cień, który pojawił się dopiero po pół godziny. Robiłam ten sam test wczoraj wieczorem i nie ma cienia, a na tym z wczoraj rano nadal jest...
    Chciałam iść na betę, ale mąż na mnie nakrzyczał. Chyba dobrze, bo będę się tylko stresować tak małą betą, o ile w ogóle jakaś jest... Gdyby nie ten lot w czwartek, to bym tak nie wariowała i nie robiła testów tak wcześnie.
    Tak czy inaczej, jutro zaplanowana beta i zobaczymy, co będzie.
    Dziewczyny z II - strasznie się cieszę!:)

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Ha Autorytet
    Postów: 871 725

    Wysłany: 26 września 2017, 08:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eel Tynka gratuluję :) Cudowny koniec września. Oby ta dobra passa trwała nadal w październiku ❤

    19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • Kasiulka90 Autorytet
    Postów: 2209 2887

    Wysłany: 26 września 2017, 08:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, Eel, jednak miałaś przeczucie! :) Gratuluję! :*

    mi88 lubi tę wiadomość

    mhsvcbxmf17updrl.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2117 682

    Wysłany: 26 września 2017, 08:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dziewczyny :) gratulację ;)u mnie sprawa wygląda tak, że biorę tą lamette, i od wczoraj mam plamienie, pewnie nic dobrego to nie wróży ... dzisiaj mam wziąć ostatnią tabletkę a w czwartek na wizytę

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-15,49%
    INL 10-zbyt nisko

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Witamina C 500,

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych
  • Magda - mbc Autorytet
    Postów: 6690 5070

    Wysłany: 26 września 2017, 08:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje! Mam nadzieję, że my na październikowym wątku też za parę dni będziemy szaleć. :)

    Ja spadam na urlop, chwilę mnie tu nie będzie, ale będę Was podczytywać.
    Trzymam kciuki za te, które testują na sam koniec września &&&

    Ellka, napisz w czwartek jak wizyta i jak dzidziuś.

    Do napisania w październiku ;)

    atdcl6d8afs9zxzu.png

    p19u3e3kiytw9r2q.png
‹‹ 113 114 115 116 117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego