Forum Starając się - ogólne WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • mriabelka Przyjaciółka
    Postów: 84 36

    Wysłany: 27 września 2017, 09:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    mriabelka
    wysłałam ci zaproszenie do przyjaciólek, pw chce ci napisać
    zaakceptowane

    mriabelka
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 27 września 2017, 09:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett, kciuki mocno:* Czekam z niecierpliwością ;)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ha Autorytet
    Postów: 871 725

    Wysłany: 27 września 2017, 10:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    witam wszystkie :d

    JA czekam na wynik bety :d ale mam pietra ze jednak miałam zwidy... ok 12 maja byc na internecie .
    wczorajsze grzybobranie sie udało i to super :)

    Trzymam kciuki za wysoki wynik :)

    19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 27 września 2017, 10:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 10dpo beta poniżej 1, więc mogę spokojnie lecieć na wakacje :) Przynajmniej nie było takiego wyniku "pomiędzy", w końcu jest jasno :)
    Scarlett, trzymam kciuki!

    MałaMi90 lubi tę wiadomość

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • moniśka... Autorytet
    Postów: 950 1084

    Wysłany: 27 września 2017, 10:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi, to teraz wypoczywaj i zbieraj sily na kolejny cykl.
    Scarlet kciuki za Ciebie i kolejne dziewczyny ktore jeszcze beda testowaly

    mi88 lubi tę wiadomość

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2531 827

    Wysłany: 27 września 2017, 10:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi, a gdzie lecisz? :) bo mnie chyba to umknęło :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 września 2017, 10:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mriabelka wrote:
    zaakceptowane
    masz wiadomosc

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 27 września 2017, 10:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi, udanego wypoczynku kochana:* Wracaj do nas pozytywnie naładowana energią :D

    mi88 lubi tę wiadomość

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • ScarlettKate Autorytet
    Postów: 477 375

    Wysłany: 27 września 2017, 10:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiekuje wszystkim.

    Mi odpoczywaj relaksuj sie i zbieraj siłe na pażdziernik :D

    mi88 lubi tę wiadomość

    atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png






  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 27 września 2017, 10:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    witam wszystkie :d

    JA czekam na wynik bety :d ale mam pietra ze jednak miałam zwidy... ok 12 maja byc na internecie .
    wczorajsze grzybobranie sie udało i to super :)
    trzymam mocno kciuki za wynik bety:-)
    Dziewczyny z @ tulę
    Mi 88 teraz odpoczywaj ciesz się wakacjami,powodzenia w nowym cyklu:-)

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 27 września 2017, 10:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny!!:) Spodziewałam się tego od wczoraj, chociaż cały czas gdzieś tam nadal tli się iskierka nadziei, jak zawsze - że 10dpo to za wcześnie itd. :) Ale już na spokojnie.
    Jedno jest pewne - negatywy wyrzucać będę po 10min :P
    A lecę na 4dni pojeździć trochę po Irlandii - nigdy tam nie byłam.
    Oczywiście będę Was podczytywać :)

    MałaMi90 lubi tę wiadomość

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Cola87 Autorytet
    Postów: 2715 2920

    Wysłany: 27 września 2017, 11:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi88 to udanego urlopu, odpoczywaj i wracaj z nowymi siłami :*

    mi88 lubi tę wiadomość

    qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2531 827

    Wysłany: 27 września 2017, 11:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi88 wrote:
    Dzięki, dziewczyny!!:) Spodziewałam się tego od wczoraj, chociaż cały czas gdzieś tam nadal tli się iskierka nadziei, jak zawsze - że 10dpo to za wcześnie itd. :) Ale już na spokojnie.
    Jedno jest pewne - negatywy wyrzucać będę po 10min :P
    A lecę na 4dni pojeździć trochę po Irlandii - nigdy tam nie byłam.
    Oczywiście będę Was podczytywać :)


    Super :) ja też lecę w niedzielę na tydzień ale do Grecji :) mam nadzieje ze wypoczniemy i wrócimy naładowani pozytywną energią :)

    mi88 lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • paulen Przyjaciółka
    Postów: 104 93

    Wysłany: 27 września 2017, 11:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pocieszenie - staraliśmy się o dziecko przed podróżą poślubną. Był płacz, rozczarowanie, ból. Wróciliśmy z podróży, wypoczęci, zrelaksowani i zaraz po podróż udało nam się zajść w ciąże :) więc mi88 następny cykl będzie Twój <3 ;* udanej podróży! :)

    mi88, MałaMi90 lubią tę wiadomość

    Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
    3jgxhqvkndjen7wy.png

    20170805580122.png
  • ScarlettKate Autorytet
    Postów: 477 375

    Wysłany: 27 września 2017, 11:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 19,45 :) 11 dpo :)

    Tynka 89, terka, SylwiaLu, palusia171, Ellka, Kasiulka90, Tini, Paulinaaa lubią tę wiadomość

    atdcx1hp55hplvo0.png
    3i49df9hqdu1yhfq.png
    jbt1dcim19fwryq1.png






  • Kitkat Autorytet
    Postów: 328 189

    Wysłany: 27 września 2017, 11:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam przejść na październik a dalej czekam na @ - na razie się spóźnia trzy dni. Temperatura mi skacze jak szalona, od 35,5 do 37 stopni, @ nie ma, brzuch czasami pobolewa, ale rzadko i na krótko. Bolą za to krzyże i codziennie mam zgagę. Test robiła 10 dpo i 12 dpo, negatywny. Dzisiaj może kupię trzeci, bo już mnie męczy to czekanie.

    oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png
  • HopeandFaith Przyjaciółka
    Postów: 152 20

    Wysłany: 27 września 2017, 11:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka idę na kontrole TSH za tydzień w środę. Do mojego TSH 3,5 dobrała dawkę 37,5 mg, wiec mam nadzieje ze po tych 3 miesiącach ( mijają w środę nast) zbiło się ładnie. No zobaczymy.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 11:57

    18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
  • paulen Przyjaciółka
    Postów: 104 93

    Wysłany: 27 września 2017, 12:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ScarlettKate wrote:
    beta 19,45 :) 11 dpo :)

    super! :D

    ja jednak nie wytrzymałam i polazałam na tą betę po 48h :( wyniki mają być za godzinę, może 1,5 :D mam nadzieję, że ładnie poszła do góry :D

    pytanie do dziewczyn doświadczonych - to normalne, że mam "mokro"w bieliźnie przez biały/mleczny śluz? to jest dobry objaw ciąży? :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:01

    Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski
    3jgxhqvkndjen7wy.png

    20170805580122.png
  • HopeandFaith Przyjaciółka
    Postów: 152 20

    Wysłany: 27 września 2017, 12:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KitKat system wyznaczył Ci owulacje na 10 dc, a mi wydaje ze była ona u Ciebie ( oczywiście sądząc tylko po wykresie i śluzie) 14 dc. Moim zdaniem dzisiaj masz 12 dpo, wiec te testy wcześniejsze mogły się mylić. Trzymam kciuki.

    Gratuluje zafasolkowanym!:)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 12:01

    18cs
    Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
    Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
    Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/
  • edwarda20 Autorytet
    Postów: 6825 2585

    Wysłany: 27 września 2017, 12:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulen wrote:
    super! :D

    ja jednak nie wytrzymałam i polazałam na tą betę po 48h :( wyniki mają być za godzinę, może 1,5 :D mam nadzieję, że ładnie poszła do góry :D

    pytanie do dziewczyn doświadczonych - to normalne, że mam "mokro"w bieliźnie przez biały/mleczny śluz? to jest dobry objaw ciąży? :)

    tak sluz to dobry i normalny objaw. Potoki sluzu mam caly czas.

    dqprqps6kaqxmc83.png
‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego