WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny piękne przyrosty bet tak trzymać :)Scarlett gratki bardzo się cieszę Przytulam wszystkie z @ cycki do przodu i wpadamy na październik z pełną parą jak wrześniowe
paulen lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:hej, u mnie 33dc, 12dpo i ani okesu ani pozytywu, wiec tych @ w pewnym sensie zazdroszcze brzuch mnie tylko boli jak bolal i nic z tego ;/ moze spojrzycie na moj wykres?
Witaj w klubie... U mnie 34dc i nic... Brzuch boli od dawna... Nawet w piątek już myślałam że to @... -
missb wrote:Niestety tego się obawiam... No nic... Czekam do piątku... Zobaczymy
Widzisz, ja dziś odebrałam negatywną betę, a nadal mam nadzieję, że się uda i że zagnieżdżenie było później. Na wakacje biorę ze sobą dwa testy, ale nic nie mówię mężowi, bo aż mi głupio Szansa na to, że coś z tego będzie, jest minimalna, ale dopóki nie ma @, jest nadzieja
Tak więc trzymam kciuki za Ciebie! Daj znać!paulen, Tini lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Hej:)
Ja mam już wyniki badań krwi:) Wychodzi na to że żadnego choróbska nie mam, ale jutro się upewnię u doktorka:)mi88 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Hej:)
Ja mam już wyniki badań krwi:) Wychodzi na to że żadnego choróbska nie mam, ale jutro się upewnię u doktorka:)Ellka lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
mi88 wrote:A może akurat coś z tego będzie, nigdy nic nie wiadomo Ja tam zawsze wolę mieć nadzieję aż do @, bo wtedy dłużej mam dobry humor - a przyjście @ to nowa nadzieja, więc też mi się humor bardzo wtedy nie psuje.
Widzisz, ja dziś odebrałam negatywną betę, a nadal mam nadzieję, że się uda i że zagnieżdżenie było później. Na wakacje biorę ze sobą dwa testy, ale nic nie mówię mężowi, bo aż mi głupio Szansa na to, że coś z tego będzie, jest minimalna, ale dopóki nie ma @, jest nadzieja
Tak więc trzymam kciuki za Ciebie! Daj znać!
Trzymam kciuki, wakacje to sprzyjający czasmi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny