WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mini89 wrote:Mi ją robiłam je w tamtym cyklu co nic nie wyszło i nie miałam sytuacji, żeby po wyschnięciu była kreska- ja z tych co po godzinie tez patrzą Ale to powtórz może jutro albo za dwa dni innym i się okaże:)
a ja miałam tak z 1 ciążą nic nie wychodziło, a po wyschnięciu owszem i byłam w ciążymi88, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
mi88 wrote:Mini, ja z tych, co będą testować jeszcze dziś wieczorem
Już się zaczynam bać o biochemiczną - powiem Wam, że w tym momencie dużo więcej jest we mnie strachu, niż radości. Ciekawe, czy jak kiedyś zajdę w ciążę, będę mogła się nią spokojnie cieszyć... muszę coś w psychice sobie chyba naprawić, tylko jeszcze nie wiem, jak - ale wymyślę
A jaki stres jest juz w samej ciązy! Najpierw martwisz sie zeby okres jednak nie przyszedl. Potem zeby byl zarodek. Potem serduszko. Potem prenatalne. Kazdy bol, kazde uklucie itp. Ale kazda kobieta musi przez to przejsc.ScarlettKate, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:A jaki stres jest juz w samej ciązy! Najpierw martwisz sie zeby okres jednak nie przyszedl. Potem zeby byl zarodek. Potem serduszko. Potem prenatalne. Kazdy bol, kazde uklucie itp. Ale kazda kobieta musi przez to przejsc.
Ale mnie przeraziłaś.. Wrzodów żołądka my kobiety od tych stresów się nabawimy...mi88, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:A jaki stres jest juz w samej ciązy! Najpierw martwisz sie zeby okres jednak nie przyszedl. Potem zeby byl zarodek. Potem serduszko. Potem prenatalne. Kazdy bol, kazde uklucie itp. Ale kazda kobieta musi przez to przejsc.
Temu się ciesze ze przy pierwszej ciąży to wszystko mnie ominęło. Odstawiłam tabletki przez parę miesięcy nic nie wychodziło ale się nie pilnowalismy. I nagle się okazało ze 7tydz leci nie wiedzieć kiedy i jak A teraz takie cuda żeby znowu zajść. ..
-
edwarda20 wrote:A jaki stres jest juz w samej ciązy! Najpierw martwisz sie zeby okres jednak nie przyszedl. Potem zeby byl zarodek. Potem serduszko. Potem prenatalne. Kazdy bol, kazde uklucie itp. Ale kazda kobieta musi przez to przejsc.
A kiedyś patrzyłam na kobiety w ciąży w laboratorium i myślałam, czemu one wszystkie takie smutne, przecież powinny się cały czas uśmiechać ze szczęścia A to przecież często więcej stresów i złego samopoczucia, niż przy staraniach o dziecko.edwarda20 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Ja dopiero z miesiąc-dwa temu sobie to uświadomiłam. USG genetyczne, potem połówkowe, i do samego porodu strach, czy wszystko będzie w porządku.
A kiedyś patrzyłam na kobiety w ciąży w laboratorium i myślałam, czemu one wszystkie takie smutne, przecież powinny się cały czas uśmiechać ze szczęścia A to przecież często więcej stresów i złego samopoczucia, niż przy staraniach o dziecko.
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Dokładnie. Starania są najprzyjemniejsze ;p
oj tak.
Choć ciąża to dużo strachu, potem cierpienia a potem koniec wolności na wiele wiele lat.. To i tak my wszystkie tutaj na forum bardzo tego chcemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 11:26
-
Tini wrote:Mam wynik bety 508 teraz już jestem spokojna
Super cenna informacja, dziękuję! :*
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Tini wrote:Mam wynik bety 508 teraz już jestem spokojna
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Tini wielkie gratulacje!!
Ja właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszła bardzo słaba druga kreska. Powtórzę jutro z porannego moczu i wtedy wrzucę zdjęcie jak będzie cokolwiek widać.
Jestem 12 dpo (5cs) i w sumie 2 cykl na Bromergonie.
W tym cyklu kolejny raz z rzędu miałam plamienia od 6 dpo przy czym były bardziej kremowo różowe niż brązowe i w sumie po 4 dniach ustały i to mnie skłoniło do zatestowania. Trzęsę się z nerwów.mi88, Magda - mbc, lamka, Ellka, jagodowa91, Sanka, Paulinaaa lubią tę wiadomość