WRZEŚNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluecat, Ty testa sobie przygotuj na jutro
Bluecat, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
Elka, hahahaha Zrobię
Ellka lubi tę wiadomość
-
Czekam na wieści :-*
Bluecat lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Hej dziewczyny, powodzenia!
Inaa może jeszcze nic straconego?
Ja dzisiaj pospacerowalam i potulilam malucha, trzy miesiące ma niecałe. Rośnie i się zmienia niesamowicie!
pilik... po 4 latach starań i dwóch aniołkach ja już czuje to w kościach. Nie mam takich złudzeń co nowe staraczki hehe .. życie -
ano jasne tylko po tym czasie... to jest : będzie to będzie hehe chociaż nie powiem, że bym nie myślała po owu hehe a forum jeszcze bardziej napędza. Wiem, że kiedyś się uda- o ! Moje trollinki ( nasz wątek na forum, który już obumarł) prawie wszystkie już zaciążyły i mogę podziwiać ich maluszki na fb hehe to mnie pociesza bo czym starsza jestem to bardziej zakochuje sie w takich słodkich dzieciaczkach
-
Czy któraś z Was bierze accard? Bo ja od owu zaczęłam ze względu na 2 obumarłe ciąże... ale kurcze nie wiem czy mi temperatury nie podwyższa? Boję się też- wiec doradzcie te które biorą , że te objawy ( wychodzące żyły na rękach) są normalne :*
-
Agnieszka hej
Dopiszę Cię Ale troszkę później -
Hej ja już do listy się nie zapisuję ale będę tu zaglądać i wam kibicować
oby wrzesień był tak owocny jak i sierpirń
Ps Ellka świetnie sobie radzisz z tabelką,jeszcze raz dziękuję za pomoc zrobiłaś kawał dobrej roboty:-)Ellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wpisane jesteście:) Trzymam kciuki za II:*
Jeśli kogoś pominęłam to proszę się upomnieć