Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
POZARZĄDOWY PROGRAM ZACHODZENIA W CIĄŻĘ"KAMPANIA WRZEŚNIOWA"
Po zalewie słitaśnych wątków testowych zapraszam na jedyny w swoim rodzaju wątek, w którym liczymy na wrześniowy pozytywny test ciążowy, który potwierdzi, że kolejne 8 miesięcy spokojnie czekać będziemy na Dziecko, Małego Człowieka, Dziedzica Fortuny Rodowej, a nie dzidziusia, dzidzię, groszka, fasolkę.
Wszystkie byłyśmy kiedyś Zygotami!
Listę będę uzupełniać co wieczór.
Powodzenia!
1. Yousee , Gosiacu
2. Cigaretta , la, Marta.83
3.
4. avera27, czarnykot, JoHanna
5. JennyXS
6. Baronowa_83 , inzynierka
7. Morwa , Kjopa3, Złota, williams1, Tosiakowa , Tobima
8. Impresja, Narinka
9. ara , katastrofa, Rene
, emaj
10. Hatfe , Sarenka2015, kattalinna , ania1989, Marietta
11. miluszka , ewelinka2210, ann_je, luna91
12. Mona_M, Monikkk
13. odrobinacheci , pepsunieczka, Maczek
14. Amidala , Madzialenaaa, smerfetka22, Maialenn
15. Domis, Eeeedddka, Imię_Róży
16. Mirabelka30
17. Patus_777, Bratek, Jedna z wielu , Mmyszaa, Asiula86
18. manabu, kolka
19. agatkaa, bizona, Pełna Nadziei
20. mamaNika, coffee
21. emilanka, Aga26, ewelina27, BiB, Emilia77, Emma80, cachaarel, myshka84, zonaboba, ktosiowa . Girl25, myszaaa
22. KMK, Ruby, Kourtney
23. Jagah, Ania1986,
24. wombi, Jasminowa, littleladybird
25. Migracja, kirys, joen, mybabylove
26. karolka22, Mama_Ali, aleala
27. mmarzenak, stardust87
28. Vesper
29. saxatilia, Eva82, Gosiacu
30. werni , Paolala, baljov
LEGENDA:
okres, Ridge, @ :
Dziedzic Rodu, Dziecko, Zygota, Ziggy Stardust:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 11:06
lauda., Mona_M, Ania_84, Bratek, Morwa, Cigaretta, miluszka, Madziulla, Amidala, odrobinacheci, mmarzenak, werni, kapturnica, ara, Maczek, Basik122, czarnykot, emilanka, katastrofa, Blondik, przyszła mama 2, ania1989, pepsunieczka, Vesper, Mama_Ali, mamaNika, Impresja, kasza, Migracja, aleala, Ruby, karolka22, Summerka, Kjopa3, EmWu, ewelinka2210, ciri22, Evaa, Gosiacu, myshka84, kate55, Marietta, Emilia77, Flakonik, luna91, Kourtney, kr0pka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie KOBIETY, które podejmują starania o dziecko, tzn. współżyją/uprawiają seks/odbywają stosunki płciowe/względnie kochają się, a nie serduszkują/przytulają się/robią przytulańce.
D-dawna, zwei_kresken, kapturnica, Basik122, Blondik, przyszła mama 2, kattalinna, Kjopa3, Emilia77, Mama_Ali, Reni, pepsunieczka, Vesper, WiedźmaMaKota, ruda69742, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Zwei wyprzedziłaś mnie a tak chciałam listę wrzesniowych grzybiarek założyć mnie na 7 zapisz będę wtedy lała ze śmiechu :p
Ania_84, agatkaa, cinnamon cookie, pepsunieczka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie małe szanse na fasolke bo mam ponad 4 cm torbiel na jajniku i zbytnio nie bylo sladu owu jak bylam na wizycie no i dopiero od niedawna biore dostinex na hiperprolaktynemie no ale jak to sie mowi nadzieja umiera ostatania.
a co tam dopisuje sie na 3 września!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:04
werni, agatkaa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amidala wrote:od razu się przyznam, że w poprzedniej ciąży mówiłam o zygocie per pasożyt (i w sumie wyszło, że miałam rację, bo był zaśniad), więc jeśli mnie to nie dyskwalifikuje to bardzo poproszę mnie dopisać na 14 września.
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Spoko, ja nadal jestem w ciąży, ale Zygota na dniach się będzie ewakuować i może załapię się na wrzesień. Skoro ja mogę, to Ty tym bardziej
kiepskie pocieszenie, ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jak się ewakuuje sama, niż jak ja ewakuują toną leków w szpitalu i dają plastikowy wyświechtany nocnik "jak zacznie lecieć to niech pani złapie wszystko do środka", a potem i tak robią skrobankę.
poza tym, w placówkach polskiej służby zdrowia kiepsko karmią.
miał być wątek o Nowo Nabytych Zygotach we wrześniu, a ja popłynęłam
idę wypić tę ohydną galaretę z nasion i obiecuję się porządnie wypowiadać już
-
Amidala wrote:kiepskie pocieszenie, ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jak się ewakuuje sama, niż jak ja ewakuują toną leków w szpitalu i dają plastikowy wyświechtany nocnik "jak zacznie lecieć to niech pani złapie wszystko do środka", a potem i tak robią skrobankę.
poza tym, w placówkach polskiej służby zdrowia kiepsko karmią.
miał być wątek o Nowo Nabytych Zygotach we wrześniu, a ja popłynęłam
idę wypić tę ohydną galaretę z nasion i obiecuję się porządnie wypowiadać już
Wieczorkiem powstanie odpowiedni pierwszy post, tymczasem pamiętajcie, żeby poćwiczyć mięśnie kegla. -
nick nieaktualny