Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
POZARZĄDOWY PROGRAM ZACHODZENIA W CIĄŻĘ"KAMPANIA WRZEŚNIOWA"
Po zalewie słitaśnych wątków testowych zapraszam na jedyny w swoim rodzaju wątek, w którym liczymy na wrześniowy pozytywny test ciążowy, który potwierdzi, że kolejne 8 miesięcy spokojnie czekać będziemy na Dziecko, Małego Człowieka, Dziedzica Fortuny Rodowej, a nie dzidziusia, dzidzię, groszka, fasolkę.
Wszystkie byłyśmy kiedyś Zygotami!
Listę będę uzupełniać co wieczór.
Powodzenia!
1. Yousee
, Gosiacu
2. Cigaretta
, la
, Marta.83 
3.
4. avera27
, czarnykot
, JoHanna 
5. JennyXS
6. Baronowa_83
, inzynierka
7. Morwa
, Kjopa3
, Złota
, williams1
, Tosiakowa
, Tobima
8. Impresja
, Narinka 
9. ara
, katastrofa
, Rene
, emaj
10. Hatfe
, Sarenka2015
, kattalinna
, ania1989
, Marietta
11. miluszka
, ewelinka2210
, ann_je
, luna91
12. Mona_M, Monikkk
13. odrobinacheci
, pepsunieczka
, Maczek
14. Amidala
, Madzialenaaa
, smerfetka22, Maialenn
15. Domis
, Eeeedddka
, Imię_Róży
16. Mirabelka30
17. Patus_777
, Bratek
, Jedna z wielu
, Mmyszaa
, Asiula86
18. manabu
, kolka
19. agatkaa
, bizona
, Pełna Nadziei
20. mamaNika
, coffee
21. emilanka
, Aga26
, ewelina27
, BiB
, Emilia77
, Emma80
, cachaarel
, myshka84
, zonaboba
, ktosiowa
. Girl25
, myszaaa
22. KMK
, Ruby
, Kourtney
23. Jagah
, Ania1986
,
24. wombi, Jasminowa
, littleladybird
25. Migracja
, kirys
, joen, mybabylove
26. karolka22
, Mama_Ali
, aleala
27. mmarzenak
, stardust87
28. Vesper
29. saxatilia
, Eva82
, Gosiacu
30. werni
, Paolala
, baljov
LEGENDA:
okres, Ridge, @ :
Dziedzic Rodu, Dziecko, Zygota, Ziggy Stardust:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 11:06
lauda., nick nieaktualny, Ania_84, Bratek, Morwa, nick nieaktualny, miluszka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmarzenak, werni, kapturnica, ara, Maczek, Basik122, czarnykot, emilanka, katastrofa, Blondik, przyszła mama 2, nick nieaktualny, pepsunieczka, Vesper, nick nieaktualny, mamaNika, nick nieaktualny, kasza, Migracja, aleala, nick nieaktualny, karolka22, Summerka, Kjopa3, EmWu, ewelinka2210, nick nieaktualny, Evaa, nick nieaktualny, myshka84, kate55, Marietta, Emilia77, nick nieaktualny, luna91, nick nieaktualny, kr0pka, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie KOBIETY, które podejmują starania o dziecko, tzn. współżyją/uprawiają seks/odbywają stosunki płciowe/względnie kochają się, a nie serduszkują/przytulają się/robią przytulańce.

nick nieaktualny, zwei_kresken, kapturnica, Basik122, Blondik, przyszła mama 2, kattalinna, Kjopa3, Emilia77, nick nieaktualny, Reni, pepsunieczka, Vesper, WiedźmaMaKota, ruda69742, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGorzej będzie jak któraś faktycznie grzyba złapieMorwa wrote:Zwei wyprzedziłaś mnie a tak chciałam listę wrzesniowych grzybiarek założyć
mnie na 7 zapisz będę wtedy lała ze śmiechu :p
Ania_84, nick nieaktualny, cinnamon cookie, pepsunieczka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie małe szanse na fasolke bo mam ponad 4 cm torbiel na jajniku i zbytnio nie bylo sladu owu jak bylam na wizycie no i dopiero od niedawna biore dostinex na hiperprolaktynemie no ale jak to sie mowi nadzieja umiera ostatania.
a co tam dopisuje sie na 3 września!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:04
werni, nick nieaktualny, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
od razu się przyznam, że w poprzedniej ciąży mówiłam o zygocie per pasożyt (i w sumie wyszło, że miałam rację, bo był zaśniad), więc jeśli mnie to nie dyskwalifikuje to bardzo poproszę mnie dopisać na 14 września.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Spoko, ja nadal jestem w ciąży, ale Zygota na dniach się będzie ewakuować i może załapię się na wrzesień. Skoro ja mogę, to Ty tym bardziejAmidala wrote:od razu się przyznam, że w poprzedniej ciąży mówiłam o zygocie per pasożyt (i w sumie wyszło, że miałam rację, bo był zaśniad), więc jeśli mnie to nie dyskwalifikuje to bardzo poproszę mnie dopisać na 14 września.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Spoko, ja nadal jestem w ciąży, ale Zygota na dniach się będzie ewakuować i może załapię się na wrzesień. Skoro ja mogę, to Ty tym bardziej

kiepskie pocieszenie, ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jak się ewakuuje sama, niż jak ja ewakuują toną leków w szpitalu i dają plastikowy wyświechtany nocnik "jak zacznie lecieć to niech pani złapie wszystko do środka", a potem i tak robią skrobankę.
poza tym, w placówkach polskiej służby zdrowia kiepsko karmią.
miał być wątek o Nowo Nabytych Zygotach we wrześniu, a ja popłynęłam
idę wypić tę ohydną galaretę z nasion i obiecuję się porządnie wypowiadać już
-
Spoko, jestem doświadczona, to juź druga eksmisja Zygoty, ale trzeciej nie będzie- mam Clexane i nie zawaham się jej użyćAmidala wrote:kiepskie pocieszenie, ale z własnego doświadczenia wiem, że lepiej jak się ewakuuje sama, niż jak ja ewakuują toną leków w szpitalu i dają plastikowy wyświechtany nocnik "jak zacznie lecieć to niech pani złapie wszystko do środka", a potem i tak robią skrobankę.
poza tym, w placówkach polskiej służby zdrowia kiepsko karmią.
miał być wątek o Nowo Nabytych Zygotach we wrześniu, a ja popłynęłam
idę wypić tę ohydną galaretę z nasion i obiecuję się porządnie wypowiadać już

Wieczorkiem powstanie odpowiedni pierwszy post, tymczasem pamiętajcie, żeby poćwiczyć mięśnie kegla. -
nick nieaktualny

))) Na dniach sprawdzę czy dołączę, czy też już nie muszę (jakimś cudem, buhahahahahaha).