Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Trzymam kciuki za wszystkie KOBIETY, które podejmują starania o dziecko, tzn. współżyją/uprawiają seks/odbywają stosunki płciowe/względnie kochają się, a nie serduszkują/przytulają się/robią przytulańce.
Zapomniałaś o pytongowaniu!lauda., wombi lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Ja pierwszego proszę! Na pamiątkę Kampanii Wrześniowej!
EDIT: to mój pierwszy oficjalny wątek z zapisaniem na testowanie
Jaram się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:37
agatkaa lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Uzupełniłam listę.
Jeśli chcecie naprawdę dobrze wypaść w tym pięknym miesiącu, radzę już dzisiaj zacząć ćwiczyć stosunki. Polecam sprawdzoną Wiedźmową metodę- "nie ważne, czy dziś się opłaca- ważne, żeby było miło"Bratek, Baronowa_83, odrobinacheci, agatkaa, Jedna z wielu .... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie możesz wpisać w każdy dzień - z testem owulacyjnym;)
werni, agatkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Uzupełniłam listę.
Jeśli chcecie naprawdę dobrze wypaść w tym pięknym miesiącu, radzę już dzisiaj zacząć ćwiczyć stosunki. Polecam sprawdzoną Wiedźmową metodę- "nie ważne, czy dziś się opłaca- ważne, żeby było miło"
Jestem zaaa I ponoć własnie tak najcześciej tworzą sie zygoty
Ja tylko poczekam jak mi się skończy @ bo w przeciwnym czasie mogę zatopic moją niagarą żolnierzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:35
-
Kto by pomyślał - Zwei będzie robiła listę ;p
Czekam na obrazki małych zygot po zaciążeniu!
Jako zagnieżdżona - zaciążona mam parę rad dla wrześniowych zygot!
1) Uprawiajcie seks wtedy kiedy macie ochotę, na łonie natury, w pociągu, na piasku, w każdy dzień się opłaca, nie ma lepszych i gorszych
2) Jad pytonga zwany spermą posiada wiele pozytywnych substancji, więc wykorzystujcie go jak najlepiej
3) Pozostałe ważne rady tu --> https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/makrel-gieldowy-i-inne-teorie-ciazowe,6394.html <-- stare, ale jare
lauda., Bratek, Madziulla, Morwa, zwei_kresken, werni, odrobinacheci, Maczek, Emilia77, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Też się wypisze ale nic pewnie z tego noe będzie. ..muszę męża zbadać. .. dopiszczcie 17.09mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Też się wypisze ale nic pewnie z tego noe będzie. ..muszę męża zbadać. .. dopiszczcie 17.09mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Katarzyna87 wrote:Kto by pomyślał - Zwei będzie robiła listę ;p
Czekam na obrazki małych zygot po zaciążeniu!
Szata graficzna powstaje. Pierwszy raz google nie dał mi tego, czego szukam i muszę zrobić sama
Bratek lubi tę wiadomość