Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Chętnie bym się przyłączyła. Rzecz jasna bardziej piszę się na zygotę niż na grzyba. Pytanie co się pisze na mnie:P Poproszę o wpisanie na 10.09:)
agatkaa, Marietta lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
ooo to ja wpadam:) mam dwa tygodnie urlopu na początku września, haaaa zamierzam uprawiać seks ile się da i wrócić z wakacji w większym gronie więc poproszę na 30 września:)
agatkaa, werni lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala wrote:ooo to ja wpadam:) mam dwa tygodnie urlopu na początku września, haaaa zamierzam uprawiać seks ile się da i wrócić z wakacji w większym gronie więc poproszę na 30 września:)
To tak jak ja - też wrześniowy urlopik
A Ty kochana masz ładny wykresik!!! Może we trojeczkę pojedziecie na ten urlop ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:35
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Czuje dziewczyny,że bedzie tutaj wesolo i zabawnie
A ja potrzymam za Wasze
Poćwiczone kegle?agatkaa, lauda., Mona_M, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Oczywiście- bo to jedyny w swoim rodzaju wątek testujący, założony przez kobitę w ciąży Takich wirusków jak moje nie będę Wam rozsyłać, bo nikomu nie życzę ciąży beznadziejnej, nawet biochemicznej, do września trzymajcie kciuki za spadek mojej bety, a potem za wzrost kolejnej
A ja potrzymam za Wasze
Poćwiczone kegle?
Jeszcze nie... dawaj instrukcję -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Zwei ja z Toba nigdy nie pisalam i nie znam twojej historii i troche nie ogarniam bo piszesz ze jestes w ciazy a czekasz na spadek bety. Jesli moge spytac masz teraz ciąże biochemiczna? czy co sie stało?
Też dołaczam się do pytania -
Paolala wrote:ooo to ja wpadam:) mam dwa tygodnie urlopu na początku września, haaaa zamierzam uprawiać seks ile się da i wrócić z wakacji w większym gronie więc poproszę na 30 września:)
Nie bede sama -
Zwei poczytać mogę ale się wpisuje na testowanie, bo na jedną listę się wpisałam i popsułam statystyki Ja tak mogę oblać patola "kiedyś tam" we wrześniu I poproszę o taką opcję na liście Ale faktycznie - wątek o testowaniu zakładany przez ciężarną - najstarsi szamanie nie wiedzą z tego wyniknie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Nie oglądamy się za siebie, co było- minęło, pracujemy na następne
werni, Madziulla, Morwa, coffee, Bratek, Ania_84, agatkaa, Maczek, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość