Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Hello dziewczynki,
Nie wiem co jest grane ale dzis od rana mocno bolal mnie jajnik, teraz mnie pobolewa od czasu do czasu i od wczoraj mam tak mokro, ze szkoda gadac, dzis normalnie potok. Musialam wkladki 2 razy zmieniac. Dziś sluz jest mega rozciagliwy i jest go duzo. Jestem bardzo zdziwiona, bo to oznacza ze zbliza mi sie owulacja? Tak szybko? To chyba niemożliwe...
Możliwe możliwe, sluz może być płodni kilka dni przed owu...możesz mieć owu ok 12dc i to by się zgadzalo
Tak wiec do dzielaTP 21.07.18
-
nick nieaktualny
-
ja to jednak mam zryty łeb jak nikt!
śniło mi się że wczoraj była u mnie Alexis i Ridż
Alexis wyglądała przepięknie, diamenty, długa suknia i pięknie wykonturowane usta ja wyglądałam jak kopciuch bo dopiero co z motocykla zeszłam i na buzi miałam odbity kask (haa co za realny sen bo zawsze mam szramę na czole po kasku)i Alexis strasznie się spiła szampanem i nawrzeszczała na Ridża, że po co on tu przychodził jak my go wcale nie chcemy :DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:04
mmarzenak, kattalinna, Baronowa_83, werni lubią tę wiadomość
-
Moj cykl tez mnie cos robi w konia :o
Dopiero co skonczyla sie @ a mi sie chyba plodny slyz zaczyna...
Wczoraj ciagle czulam mokro ale myslalam ze to od resztkowych plamien a dzis to samo...
Do tego czasem jest lekko rozciagliwy:o
Wiec trzeba sie brac do dziela w koncu wrzesienTP 21.07.18
-
Domis wrote:Moj cykl tez mnie cos robi w konia :o
Dopiero co skonczyla sie @ a mi sie chyba plodny slyz zaczyna...
Wczoraj ciagle czulam mokro ale myslalam ze to od resztkowych plamien a dzis to samo...
Do tego czasem jest lekko rozciagliwy:o
Wiec trzeba sie brac do dziela w koncu wrzesien
Obiady zjedzone? Pamiętacie o gimnastyce z małżonkami/ partnerami/ konkubentami? Nie trzeba czekać do wieczora