Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:a jakie suplementy jecie? a wasz mąż? wspomagacie się jakimiś ziółkami?
-
nick nieaktualnyHello dziewczynki,
Nie wiem co jest grane ale dzis od rana mocno bolal mnie jajnik, teraz mnie pobolewa od czasu do czasu i od wczoraj mam tak mokro, ze szkoda gadac, dzis normalnie potok. Musialam wkladki 2 razy zmieniac. Dziś sluz jest mega rozciagliwy i jest go duzo. Jestem bardzo zdziwiona, bo to oznacza ze zbliza mi sie owulacja? Tak szybko? To chyba niemożliwe... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilia77 wrote:Hej,mam pytanie dziewczyny. Wczoraj 25 dc bylam na ust u gin(kazał przyjść w innym dniu cyklu niż kolo owulacji) na usg zobaczył cyste ok 4 cm. Strasznie się wystraszyłam. Nie mam bolu z tego jajnika jeszcze a w nim byl pęcherzyk dominujący. Zawsze miałam cykle 26,27 dni owul w 11,12dc. W tym cyklu jakby cie przesunela o czym moglaby świadczyć temp. Objawy co innego i test owu w 11dc. Od czwartku mam mrowienie w piersiach tylko to no i temp zamiast dzis spaść to strzelila na 37.01. W związku z tym mam pytanie. Czy może taka torbiel wplywac na wysokość temp ciała?
Dodam ze w niedziele rano 24dc ostatnia luteina dopochwowo. -
ja też się dopiero uczę swoich cykli
To tylko nasz organizm i może zaskakiwać ;)a jak bagienko jest dobre to trzeba pytongować ile wlezie ;)poza bagienkiem też :]
* dobry slang, co?
Saxa to nie fair... dzień później niż Ty zaczęłam cykl a Ty już gościłaś Alexis... phiiagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann_je wrote:ja też się dopiero uczę swoich cykli
To tylko nasz organizm i może zaskakiwać ;)a jak bagienko jest dobre to trzeba pytongować ile wlezie ;)poza bagienkiem też :]
* dobry slang, co?
Saxa to nie fair... dzień później niż Ty zaczęłam cykl a Ty już gościłaś Alexis... phii
Hehe raczej mnie w trabe zrobila wiesz? jestem chora wiec temp pewnie podskoczylaagatkaa lubi tę wiadomość