Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:Muszę Wam zadać bardzo ważne pytanie. Mam problemy z grubością endometrium. Zażywam lek w płynie produkowany z Vitis vinifera - Merlot dry, ale mam straszne skutki uboczne. Objawy psychosomatyczne są tragiczne - zawroty głowy, słowotok i nagła chęć śpiewu wszystkich znanych i nieznanych piosenek, a do tego częstomocz i nie można po tym prowadzić pojazdów i obsługiwać maszyn... Co robić? Jak żyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:13
Vesper, pepsunieczka, Bratek, emaj lubią tę wiadomość
-
Przy tych objawach radze dopochwowo jad pytonga. Lagodzi wszystko!JoHanna, pepsunieczka, Marietta, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
..po wypiciu wina ptaszek jak sprężyna, cieeeeszy cieeeeeszy się dziewczynaaaa"
edit:
pytong znaczy się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:20
pepsunieczka, kattalinna, lauda. lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
marzusiax wrote:Ala słaba burza, bo furiatki opusciły forum w okolicach pełni. Wsiadły na miotły i poleciały. Moja miotła sie zepsuła wiec zostałam
Vesper, pepsunieczka, Kjopa3, lauda. lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Muszę Wam zadać bardzo ważne pytanie. Mam problemy z grubością endometrium. Zażywam lek w płynie produkowany z Vitis vinifera - Merlot dry, ale mam straszne skutki uboczne. Objawy psychosomatyczne są tragiczne - zawroty głowy, słowotok i nagła chęć śpiewu wszystkich znanych i nieznanych piosenek, a do tego częstomocz i nie można po tym prowadzić pojazdów i obsługiwać maszyn... Co robić? Jak żyć?
Mam to samo, tylko po prosexo. Prosecco. Prosseco. Prosse sexu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 22:20
aleala, Vesper, pepsunieczka, kattalinna, Marietta, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katta bo to źle robisz. To najpierw musi pytong odtańczyc taniec miłości, jak sie rozgrzeje zdejmujecie majty, buzi buzi i tu juz jednym okiem lukasz na zaciążone wykresy, potem ładujesz pytonga do jamy nie przestajac patrzyc na wykresy. Większą moc mają jak się nimi nacierasz podczas kopulowanie
Kurcze byl fajny watek ''czekając na cud'' i tam było pare fajnych wskazówekkattalinna lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Katta bo to źle robisz. To najpierw musi pytong odtańczyc taniec miłości, jak sie rozgrzeje zdejmujecie majty, buzi buzi i tu juz jednym okiem lukasz na zaciążone wykresy, potem ładujesz pytonga do jamy nie przestajac patrzyc na wykresy. Większą moc mają jak się nimi nacierasz podczas kopulowanie
Kurcze byl fajny watek ''czekając na cud'' i tam było pare fajnych wskazówek
-
marzusiax wrote:Katta bo to źle robisz. To najpierw musi pytong odtańczyc taniec miłości, jak sie rozgrzeje zdejmujecie majty, buzi buzi i tu juz jednym okiem lukasz na zaciążone wykresy, potem ładujesz pytonga do jamy nie przestajac patrzyc na wykresy. Większą moc mają jak się nimi nacierasz podczas kopulowanie
Kurcze byl fajny watek ''czekając na cud'' i tam było pare fajnych wskazówek
Prawdziwe damy nie kopulują! I nie defekują!
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:a od tego zerkania jednym okiem to zez się nie utrwali? no i czy to nacieranie to metaforyczne czy mam internety wydrukować?
Tak tak wiem zwei. Damy wypuszczaja motylki a z sexem to nie pamietam
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...