Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper wrote:dostałam dziś całą furę allegrowych testów ovu i cionszowych kiedy mogą sobie siknąć na patola? kiedy? kiedy? mam ćwiczyć czy cierpliwie poczekać na ten pierwszy raz ?
Edit: chyba z rana zrobie test cionszowy, a co z Ridżem jeszcze lepszy wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:17
Vesper lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Ja mam swoja kontrowersyjna teorie na temat tych skrotow... Mysle ze nie chodzi o wiek...
emaj, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JoHanna wrote:Zdecydowanie ćwicz!! Ja nie ćwiczyłam i co, zostało mi obsikanie owu-patyka, a to nie to samo co cionszowy
Edit: chyba z rana zrobie test cionszowy, a co z Ridżem jeszcze lepszy wyjdzie
doooobraaaaa... będę ćwiczyć cały cykl, a co? sikańców jeszcze nie kolekcjonowałam <szczerzy się>staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
ann_je wrote:Ala umieram z ciekawości
lauda., Impresja lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Ja mam swoja kontrowersyjna teorie na temat tych skrotow... Mysle ze nie chodzi o wiek...
pepsunieczka lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
Więc... Momi zdaniem uzywanie tego typu skrotow nie swiadczy o wieku, pokoleniu czyo innych czynnkiach wynikających z czasu..Piszac do kogos w ten sposob pokazujemy brak elokwencji, niski poziom inteligencji oraz komunikacji spolecznej i jak to juz ktos tu dzisiaj pisal brak mozgu. W najlagodniejszych przypadkach jest to jedynie wyraz braku szaczunku do odbiorcy xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:31
lauda., pepsunieczka, Yousee, ann_je, emaj, Impresja, kirys, Katarzyna87, amartio, Kjopa3, myshka84, freya lubią tę wiadomość