Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:jestem po wnikliwych badaniach i wszystko jest ok...więc dlategonnie wiem co mam o tym myśleć
4dpo to może być wszystko oprócz ciąży. Jajo pewnie się dopiero wlecze jajowodem...pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:ann__je może u Cb tak jest
Czuję się jak dinozaur, jak widzę "Cb" zamiast "Ciebie".
Normalnie starość.
Zrobiło się nostalgicznie.emaj, JoHanna, Vesper, littleladybird, pepsunieczka, aleala, kattalinna, Kjopa3, freya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:jestem po wnikliwych badaniach i wszystko jest ok...więc dlategonnie wiem co mam o tym myśleć
coffee musiał mi się palec z nerw omsknąć, jak przeczytałam, że jednak będziesz się rozmnażać w tym miesiącu i pewnie nie nacisnęłam "zapisz"
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Sorry, ale jak widzę, że dziewczyny piszą, że są któryś tam dpo, to zazwyczaj pytają, czy to ciąża bez urazy
A więc: ja tak nie miałam, raz w życiu chyba miałam 4dpo, więc nie pomogę. Naprawdę to może być wszystko. Pęcherz, macica, jelita... -
Impresja wrote:Kurde, ja z innej epoki chyba.
Normalnie starość.
Zrobiło się nostalgicznie.
No właśnie, chyba też jestem za stara Czasem "nie obczajam" tych skrótówMarietta, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
littleladybird wrote:Sorry, ale jak widzę, że dziewczyny piszą, że są któryś tam dpo, to zazwyczaj pytają, czy to ciąża bez urazy
A więc: ja tak nie miałam, raz w życiu chyba miałam 4dpo, więc nie pomogę. Naprawdę to może być wszystko. Pęcherz, macica, jelita...
...rak
I inne takie.lauda., pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
dostałam dziś całą furę allegrowych testów ovu i cionszowych kiedy mogą sobie siknąć na patola? kiedy? kiedy? mam ćwiczyć czy cierpliwie poczekać na ten pierwszy raz ?staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Kurde, ja z innej epoki chyba.
Normalnie starość.
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Impresja wiesz ile czasu można zaoszczędzić pisząc w ten sposób?
Tylko oby go nie przepierd0lic na głupoty...
To je dopiero dramat.
Bratku, razem się napijemy.
Mnie jeszcze wina nieco zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 21:13
Bratek lubi tę wiadomość
-
Smerfetka...chyba nie na ten watek trafilas...poszukaj na zgniusniala,znerwicowana kobieta...pomozcie ...
U mnie 18 dzien cyklu i boli mnie wszystko kolo dolu brzuch jajka dupa i za uja nie wiem co to bo raczej nie cionza...
KOCHAM WAS DZIEWCZYNKI .....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...