Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:okej. beta 13,65!!
doczekałam sie, nie wiem co ze sobą zrobic, chyba na spacer pójdę
Tylko najlepiej w tym samym miejscu badania robić, żeby porównywalność wyników zachować.
Kciuków nie puszczamMarietta, Vesper lubią tę wiadomość
-
Marietta super, ekstra, gratulację !!!
Zwei - poproszę Mr Ridge'a. Zawitał do mnie z rańca i ani myśli wychodzić... A już myślałam, że nie będę musiała oglądać jego ślicznej twarzyczkiA więc odmawiam jutro sikania na patyk
Marietta, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Marietta wrote:okej. beta 13,65!!
doczekałam sie, nie wiem co ze sobą zrobic, chyba na spacer pójdę
przede wszystkim! oddychaj głęboko!
kciukam za prawidłowy przyrost bety i 9 nudnych miesięcy cionrzowych
zweiowy szczęśliwy wątek cionrzowy!!!!!!!!!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
JoHanna wrote:Marietta super, ekstra, gratulację !!!
Zwei - poproszę Mr Ridge'a. Zawitał do mnie z rańca i ani myśli wychodzić... A już myślałam, że nie będę musiała oglądać jego ślicznej twarzyczkiA więc odmawiam jutro sikania na patyk
-
Marietta wrote:klawo... jestem w cionrzy... proszę krejzi kulę na pierwszej stronie
Uczucia mam mieszane, ale cieszę się chwilą
Nie szukaj jakiegokolwiek labu na sobotę, zrób kolejne badanie W TYM SAMYM labiePrzeliczysz sobie przyrost jakimś kalkulatorem na necie
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:A wyrobisz się z kolejnym szczaniem na wrzesień? Czy już się zapisujesz na Bolszewiki Październikowe?
Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Nie bardzo bo u mnie cykle po 31 dni... Mogę szczać owulacyjne
Spoko, to umawiamy się na sikanie na patykJakikolwiek
U Morwy dostaniesz Bolszewika.
Morwa, Ridze też chcesz u siebie? Będzi Ci pasował taki czerwony RonnMoss do czerwieni bolszewickiej?
Impresja! Co Ty jesz????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:28
Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do wcześniejszego majtkowego tematu, no przecież skądś się w końcu wziął tekst "ściągaj majtki, będziemy się całować"
U mnie bylo zdejm majtochy bedziem sie klamotac heheVesper, Impresja, JoHanna, Kjopa3 lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny! Wydaje mi się, że tajemnica zajścia w ciążę rozwiązana - trza całować się bez majtkuf!
Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
myshka84 wrote:przy następnym podejściu ściągnę majtki zanim pozwolę mężowi wejść do łóżka. na wszelki wypadek
i niech on też lepiej zdejmie, jak myślicie? męskie też przeszkadzają w całowaniu?
pepsunieczka, zwei_kresken, Vesper, JoHanna, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej,zapytam Was o porade,bo pewnie każda ma jakies doświadczenie...chodzi mi o to,że od dwóch dni mam silny ból w dole podbrzusza,uczucie to jest porównywalne do tego,jakby coś w środku mi zawadzało,ból nasila soę przy siedzeniu,w dodatku mam prace stojącą i jak kilka godzin dzisiaj stałam w jednym miejscu i dałam kilka kroków to miałam nogi jak z waty i zawroty głowy...i to uczucie przy siusianiu jak by cały czas pęcherz był pełny....jestem 4 dpo...jak myślicie o co chodzi?