Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:okej. beta 13,65!! doczekałam sie, nie wiem co ze sobą zrobic, chyba na spacer pójdę
Kciuków nie puszczamMarietta, Vesper lubią tę wiadomość
-
Marietta super, ekstra, gratulację !!!
Zwei - poproszę Mr Ridge'a. Zawitał do mnie z rańca i ani myśli wychodzić... A już myślałam, że nie będę musiała oglądać jego ślicznej twarzyczki A więc odmawiam jutro sikania na patykMarietta, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Marietta wrote:okej. beta 13,65!! doczekałam sie, nie wiem co ze sobą zrobic, chyba na spacer pójdę
przede wszystkim! oddychaj głęboko!
kciukam za prawidłowy przyrost bety i 9 nudnych miesięcy cionrzowych
zweiowy szczęśliwy wątek cionrzowy!!!!!!!!!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
JoHanna wrote:Marietta super, ekstra, gratulację !!!
Zwei - poproszę Mr Ridge'a. Zawitał do mnie z rańca i ani myśli wychodzić... A już myślałam, że nie będę musiała oglądać jego ślicznej twarzyczki A więc odmawiam jutro sikania na patyk -
Marietta wrote:klawo... jestem w cionrzy... proszę krejzi kulę na pierwszej stronie Uczucia mam mieszane, ale cieszę się chwilą
Nie szukaj jakiegokolwiek labu na sobotę, zrób kolejne badanie W TYM SAMYM labie Przeliczysz sobie przyrost jakimś kalkulatorem na necieVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:A wyrobisz się z kolejnym szczaniem na wrzesień? Czy już się zapisujesz na Bolszewiki Październikowe?
Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Nie bardzo bo u mnie cykle po 31 dni... Mogę szczać owulacyjne
Spoko, to umawiamy się na sikanie na patyk Jakikolwiek
U Morwy dostaniesz Bolszewika.
Morwa, Ridze też chcesz u siebie? Będzi Ci pasował taki czerwony RonnMoss do czerwieni bolszewickiej?
Impresja! Co Ty jesz????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 19:28
Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do wcześniejszego majtkowego tematu, no przecież skądś się w końcu wziął tekst "ściągaj majtki, będziemy się całować"
U mnie bylo zdejm majtochy bedziem sie klamotac heheVesper, Impresja, JoHanna, Kjopa3 lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny! Wydaje mi się, że tajemnica zajścia w ciążę rozwiązana - trza całować się bez majtkuf!
Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
myshka84 wrote:przy następnym podejściu ściągnę majtki zanim pozwolę mężowi wejść do łóżka. na wszelki wypadek i niech on też lepiej zdejmie, jak myślicie? męskie też przeszkadzają w całowaniu?
pepsunieczka, zwei_kresken, Vesper, JoHanna, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej,zapytam Was o porade,bo pewnie każda ma jakies doświadczenie...chodzi mi o to,że od dwóch dni mam silny ból w dole podbrzusza,uczucie to jest porównywalne do tego,jakby coś w środku mi zawadzało,ból nasila soę przy siedzeniu,w dodatku mam prace stojącą i jak kilka godzin dzisiaj stałam w jednym miejscu i dałam kilka kroków to miałam nogi jak z waty i zawroty głowy...i to uczucie przy siusianiu jak by cały czas pęcherz był pełny....jestem 4 dpo...jak myślicie o co chodzi?