Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelinka na tyle się już uspokoiłam, że chyba faktycznie w akcie paniki do żadnego szpitala nie pójde, tylko skonsultuje się z kimś lepiej widzącym
Mąż mówi, że jak sie nie uspokoje to mnie po pysku wystrzla Więc przestałam panikować
http://polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/26709/galeria_we_dwoje_35.jpg
współczesne leczenie histerii sporo różni się od tego kiedysewelinka2210, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:W ciążę można też zajść kąpiąc się w basenie i korzystając z tej samej deski sedesowej! Matko! To straszne! Jeśli byłam na basenie, to kto jest ojcem moich zygot???
Drogie Bravo, pomóż!
Dopiszcie mnie gdzie chcecie, lub gdzie macie wolne miejsce, bo kompletnie nie kontroluję tego cyklu, a nawet mam nadzieję,nie zajść w "te cionrze"....
....ale lubię sikać;-Ppepsunieczka lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Dziewczyny gratuluje 2 kresek
Super sie zaczyna czekamy na kolejne
Mam do was pytanie, chce zrobic badanie progesteronu....ale jak zaplanowalam to na ten cykl to owu ze mna igra... A nie chce isc za wczesnie.
Teoretycznie dopiero dzis mialam skok temp
Czy jak pojde w sobotę 12 to nie bedzie za pozno? O ktorej godz robilyscie to badanie?TP 21.07.18
-
Domis wrote:Dziewczyny gratuluje 2 kresek
Super sie zaczyna czekamy na kolejne
Mam do was pytanie, chce zrobic badanie progesteronu....ale jak zaplanowalam to na ten cykl to owu ze mna igra... A nie chce isc za wczesnie.
Teoretycznie dopiero dzis mialam skok temp
Czy jak pojde w sobotę 12 to nie bedzie za pozno? O ktorej godz robilyscie to badanie? -
zwei_kresken wrote:W ciążę można też zajść kąpiąc się w basenie i korzystając z tej samej deski sedesowej! Matko! To straszne! Jeśli byłam na basenie, to kto jest ojcem moich zygot???
Drogie Bravo, pomóż!
Ja to bym jeszcze uważała na sikanie pod wiatr. Zapłodnienie od sikania pod wiatr mogłoby przynieść dziecko w innym kolorze skóry niż ten matczyny, albo co gorsza: RUDE!
A szukanie potencjalnego rozsiewacza plemników na łonie wietrznej natury, to jak szukanie wiatru w poluWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:17
aleala, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Lepiej po 7dpo niż za wcześnie. Progesteron skacze w ciągu dnia, więc nigdy nie wiadomo kiedy będzie akurat wyrzut, podobno najlepiej rano, ale ja robię zawsze po pracy koło 16-17 i jest ok
Dzieki za odpTP 21.07.18
-
Domis wrote:No wlasnie ja tez bym mogla po pracy ale chyba wierze bardziej rannym badaniom
Dzieki za odp -
Krew to nie siki nie rozcienczysz jej kawa;p godzina obojetna jesli nie trzeba byc naczczo
-
nick nieaktualnyAlbo umieram albo cionrza . Myslalam ze mnie choroba bierze, bo małż też chory, mam 37.5, glowa mi zaraz pęknie i po za tym poce sie jak szczur... I sikam jakby moj pecherz byl wielkosci orzeszka Marietta gratki i trzymam mocno kciuki!
Marietta lubi tę wiadomość
-
inzynierka wrote:Albo umieram albo cionrza . Myslalam ze mnie choroba bierze, bo małż też chory, mam 37.5, glowa mi zaraz pęknie i po za tym poce sie jak szczur... I sikam jakby moj pecherz byl wielkosci orzeszka Marietta gratki i trzymam mocno kciuki!
Dopiero 9 dpo. Spokojnie z tą ciążą Po objawach obstawiam zapalenie pęcherza. Dużo Żurawniki i pij dużo to wysikasz bakterie. Nie nakręcaj sięBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta - noż pikny test, pikny ))) (hehe, coś mówiłaś o czekaniu z betami i takie tam? ). Czekamy na wyniki
Marietta - proszę mi się tu nie wygłupiać! Proszę szczać ciążowo i koniec kropka. Ciążowo i wewnątrzmacicznie. No! Daj znać, jak upolujesz bardziej komunikatywnego lekarza z lepszym wzrokiem )))))
A co do testów - weźcie mnie nie dobijajcie. Akurat wczoraj zamówiłam na allegro. Dobrze, że sztuk zaledwie 10 No nic, jutro tuptam do Rossmanna. Ostatnio były po 4,99zł czy jakoś tak
inzynierka - luuuuuz. To pewnie taka ciąża, jak moja ostatnia owulacja (po wypiciu większej ilości mieszanki o.Sroki, która, jak się okazuje, działa w takich ilościach nieco drażniąco na mój ukł.pokarmowy powodując różne skurcze etc. ).Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Jak ja robilam test 10 lat temu przy synu...jeden jedyny ...to wyszly mi z porannego moczu zajebiste dwie krechy ..nie bylo zadnych watpliwosci ...i nie chodzilam na żadną bete ...tylko od razu do gina na usg...nie kontrolowalam żadnych cykli ...wyszło...a teraz to albo ja z wiekiem oślepłam albo mi komp szwankuje bo te kreski ciążowe niby są ale jakby ich nie było jak obserwuje wasze testy...
Marietta...będzie dobrze bo musi..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...