Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
pepsunieczka- dzięki
Ja nie zrobiłam dzisiaj testu spontanicznie Raz że o 6 rano taryfą jechałam do lekarza, wiec jak bete kazał, to siknęłam też Dwa że dzięki temu odstawiłam wczesnie leki, mocny antybiotyk mam na zatoki, więc się ciesze, że te bladziochy sie pojawiły jako ostrzeżenie dla mniepepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Ja to bym jeszcze uważała na sikanie pod wiatr. Zapłodnienie od sikania pod wiatr mogłoby przynieść dziecko w innym kolorze skóry niż ten matczyny, albo co gorsza: RUDE!
A szukanie potencjalnego rozsiewacza plemników na łonie wietrznej natury, to jak szukanie wiatru w polu
Lauda rude dzieci są jak jest rzadko pytongowanie i staremu rura rdzewieje
A ja jeszcze czytałam w BRAVO, że jak się całuje i jest się w majtkach to też jest duże prawdopodobieństwo ciąży. Nawet jak on nie dojdzie... więc dziewczyny uważajcie!!Vesper, zwei_kresken, Yousee, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Kurde...to moze tu jest moj blad ze zaczynam sie calowac zanim sciagne majtki..xd
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarietta, a teraz jak mantrę powtarzamy: BĘDZIE DOBRZE, BĘDZIE DOBRZE... Trzymam mocno kciuki!
I też jestem zdania, że warto spojrzeć na sprawę innym lekarskim okiem.
Imię_Róży wrote:Ale mnie dręczy pytanie jedno?...kto jest ojcem zygot w cionrzy urojonej tudzież spożywczej? ....?
Poniżej geneza powstawania gównianych myśli:
Niepuszczone bąki unoszą się do mózgu i później ma się gówniane myśli...
I wszystko stało się jasne
Także powiadam Wam - dbajcie o pustkę w głowie i luz w dupie. Dla zdrowia. Dla dzieciora. Dla społeczeństwa. Wino dobre na wszystko
pepsunieczka, lauda., Katarzyna87, myshka84, Marietta, Vesper, kattalinna, ann_je, Maczek, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/wtybN5vDu4JCGgQ0VoM4qSJKXvkT9b
właśnie wracam od lekarza po nocy, kiedy myślałam że umrę. Podobno pękła torbiel na prawym jajku, stąd ból, na lewym dalej jest coś o rozmiarze 13mm. Lekarz mówi, że możliwe że pozamaciczna, miałam czekać na wyniki bety, ale siknęłam (
Czy ta kreska jest różowa czy szara?
jak beta wyjdzie pozytywna mam jechać do szpitala.
jestem taaaaka osrana ze strachu
marietta, trzymaj się, kochana...
przykro mi, że tę torbiel wykrakłam... mam nadzieję, że ciąża okaże się właściwie umiejscowiona, może jest jeszcze za wcześnie, żeby ją zobaczyć. Życzę Ci dużo zdrowia!Marietta lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny! Wydaje mi się, że tajemnica zajścia w ciążę rozwiązana - trza całować się bez majtkuf!
Vesper, kr0pka lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
Dzięki Vesper ja siedzę i w myślach mówię brudne słówka ;p nie wrzucili moich wyników kocopoły z luxmedu Trochę się wyluzowałam już
co do genezy ciąży- w pamiętną noc mąż był w majtkach ja bez... stąd pewnie torbiel... otorbiło się coś
Impresja- :* jadę mantrę... będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 16:56
pepsunieczka, Vesper, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Trzymaj się, Marietta! posyłam koszyk ciepłych myśli i niech Cię nie dręczy czekanie!
Mam przeczucie, że będzie dobrze
PS a ja dla odmiany spanikowałam i dopiero jutro idę po wyniki badań hormonalnych z krwi
Marietta lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:To dla odmiany? Panika to dzisiaj moje drugie imię
zdasz ten bety śpiewająco
https://pl.wikipedia.org/wiki/Panika_(zesp%C3%B3%C5%82_muzyczny)
miało być testWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 18:36
-
okej. beta 13,65!! doczekałam sie, nie wiem co ze sobą zrobic, chyba na spacer pójdę
Impresja, pepsunieczka, kattalinna, JoHanna, Vesper, zwei_kresken, lauda., ann_je, Maczek, emaj, ewelinka2210, Cigaretta, Baronowa_83, Emilia77, cachaarel, Katarzyna87, Kjopa3, Emma80, myshka84, Złota lubią tę wiadomość