Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Omamo, myślałam że to będzie najszczęśliwszy dzien w moim życiu a jestem taka wydygana... Beta po 16, siknęłam na drugi, od razu kreska.
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Gi2_rwGhROf5IcYmodpawvv7zpieWY
Marietta nie panikuj, uspokój się, ciesz się chwilą...
Boję się jak skurczybyk.
Właściwie gdyby to była pozamaciczna to lekarz by jej i tak nie zobaczył...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 09:28
-
Marietta, jajowód pęka przy naprawdę wysokich betach, jajnik przy jeszcze wyższych. A jak nie ma endo ciążowego, to to na pewno nie jest pozamaciczna z tego cyklu. Przy pozamacicznej, która powoduje pęknięcie czegokolwiek, miałabyś dwie mocne krechy, albo nawet trzy. To pewnie torbiel.
Marietta, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama_Ali wrote:Marietta, testy jak dla mnie pozytywne.
A jeśli chodzi o endo to się nie martw, ja miałam w poprzednim cyklu wyjatkowo ciazowe bo az 19mm kilka dni po owu , a jak widac nic się nie zadziało, wiec to nie wyznacznik.
Czekamy na chabetę więc -
zwei_kresken wrote:Tak, ale to nie działa w obie strony, grube endometrium po owulacji nie musi być ciążowe, ale może, za to przy zbyt cienkim endo raczej nie ma szans na zagnieżdżenie. Marietta, a lekarz Ci podał grubość?
Czekamy na chabetę więc
Nie za cienkie, powiedziała babeczka w leciwym wieku, że endo nie ciążowe, bo jak dla niej już grubość pod kątem miesiączki? Niewiele zrozumiałam...
-
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49d547da6354.jpg naszczałam rano, byłam tez na becie dla pewnośći, jutro popołudniu wynik. Normalnie szok w trampkach? Jak to się mogło stać?
Brawo! Gratuluje!Wysyłaj wiruski i daj znać po becie. -
Marietta, jeszcze jedno- ja w drugiej ciąży miałam torbiel, gin powiedział, że to dość powrzechne więc może ból jajnika jest na torbiel, a kreska- na ciążę w macicy
O której wyniki?Marietta, Bratek, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Chciałam Wam pokazać te tanioszki allegrowe w porównaniu do Facelle.
Dwa pierwsze testy są zrobione przy becie ponad 200.
Trzeci- prawie 400
Czwarty- prawie 500. Odstępy między tymi sikami były kilkudniowe, bo beta przyrastała bardzo słabo...
Nie wiem, jaką mają czułość te allegrowe, ale chyba 1000
-
Cigaretta wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49d547da6354.jpg naszczałam rano, byłam tez na becie dla pewnośći, jutro popołudniu wynik. Normalnie szok w trampkach? Jak to się mogło stać?
Domyślam się, ale tylko domyślam, że w czasie gdy Twój jajnik uwolnił jajeczko akurat się bzykałaś z partnerem i jego plemnik połączył się z komórką jajową....pamiętaj, to tylko domysły!
Może to jakieś superzapłodnienie było przez lodzika I plemniory zaatakowały Twoje migdałki, bo się pomyliły?Abra, Marietta, kattalinna, KMK, lauda., ann_je, Vesper lubią tę wiadomość
-
Marietta kciukam z calych sil zeby bylo dobrze!! Nie bede Ci gadac ze masz wylyzowac bo wiem ze sie nie da... Proponuje umowic sie do innego gina z lepszym wzrokiem niz starsza pani!
Marietta, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Marietta, jeszcze jedno- ja w drugiej ciąży miałam torbiel, gin powiedział, że to dość powrzechne więc może ból jajnika jest na torbiel, a kreska- na ciążę w macicy
O której wyniki?
Wyniki popołudniu powiedziano Mam odświeżać stronę luxmedu i czekać na wyniki pewnie koło 16.
aleala- po mału luzuję, bo do 16 i tak nic nie zrobię Dziękuję bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:23
-
Katarzyna87 wrote:Domyślam się, ale tylko domyślam, że w czasie gdy Twój jajnik uwolnił jajeczko akurat się bzykałaś z partnerem i jego plemnik połączył się z komórką jajową....pamiętaj, to tylko domysły!
Może to jakieś superzapłodnienie było przez lodzika I plemniory zaatakowały Twoje migdałki, bo się pomyliły?
Drogie Bravo, pomóż!pepsunieczka, Vesper, JoHanna, Kjopa3 lubią tę wiadomość