Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Witajcie!
Żeby nie myśleć o ciąży i okolicznościach (nie)sprzyjających, zapisałam się na Fitness
Popieram, ja też na fitness chadzam. Endorfiny się podnoszą, pośladki, same plusy...
Tylko po owulacji w zeszłym miesiącu przerwę zrobiłam, bo to był pierwszy miesiąc starań i naiwnie myślałam, że pewnie się udało, więc nie chcę zbyt dużego wysiłku..., ale oczywiście nic z tego nie wyszło, więc w tym mies. się nie oszczędzam ; )
pepsunieczka, manabu lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Yhym, yhym... ja też kiedyś miałam taki plan. Zapisałam się. Następnie kulałam się, skakałam, kładłam, podnosiłam, a na pierwsze zajęcia i tak nie dotarłam
A tak swoją drogą, to mnie strasznie brakuje zumby. Chodziłam na te wygibańce i takie to było fajne -
Hej Dziś jest mój termin sikania, ale ponieważ owu przyszła z 4-dniową obsuwą to przekładam testing na jutro albo pojutrze (zobaczymy ile wytrzymam hue hue). Oczywiście zapobiegawczo siknęłam już wczoraj, żeby nie było.
Gratuluję wszystkim posiadaczkom discozygot! Oby ich przybywało jak najwięcej w tym najpiękniejszym miesiącu w roku -
nick nieaktualnyJa już wczoraj buty z szafy do biegania wyciągełam, ale szkoda mi było bo takie ładne,czyste jeszcze, no aż żal się człowiekowi robi .... no i włożyłam je do tej szafy niech sobie jeszcze poleżą troszkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 10:21
kattalinna, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
Takiego kolegę miałam w liceum, co miał niezawodny wabik na dziewczyny. Siadał przy barze, wzdychał i niby do siebie, niby do dziewczyny obok mówił "nienawidzę życia, nienawidzę świata, nienawidzę siebie".
Nie wiem dlaczego, ale zawsze znalazła się jakaś pocieszycielka, co łapała się na te bzduryaleala, pepsunieczka, Kjopa3, Jasminowa, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeta 79,38 !!!!! 4-5 tydzień
Właśnie dzwoniłam do gina, mam pierwsza wizyte 15 września, do tego czasu będę trząsła portkami
tym czasem wysyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..... :*
Emma80, Bratek, Migracja, Złota, kattalinna, ewelinka2210, Kjopa3, Baronowa_83, emaj, ann_je, Blondik, zwei_kresken, Vesper, JoHanna, Impresja, Mona_M, Emilia77, Mirabelka30, Marietta, She86 lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Beta 79,38 !!!!! 4-5 tydzień
Właśnie dzwoniłam do gina, mam pierwsza wizyte 15 września, do tego czasu będę trząsła portkami
tym czasem wysyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..... :*Cigaretta lubi tę wiadomość
-
tym czasem wysyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..... :*
No i piknie....Cigaretta lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
tym czasem wysyłam wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..... :*Cigaretta lubi tę wiadomość