Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciążę na USG widać zazwyczaj od bety 1000 wzwyż. Moja gin nie chciała wcześniej robić, bo mimo że ma świetny sprzęt to najzwyczajniej w świecie może takiej małej kropki nie znaleźć.
Zabrzmi do okropnie - jam zła kobieta :p - ale cierpliwość jest tu bardzo potrzebną cnotą :plauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak się nakrecilam, że zapomniałam wcześniej spytać :p słuchajcie beta z 05.09 to 20,23 a Beta z dziś 47,82. Teoretycznie dziś powinna przyjść @. Czy ten przyrost jest wystarczający? Dziewczyny takie piękne, wysokie wyniki mają a u mnie jakoś tak nisko. Ja się chyba nie przestanę martwić do tego na wartościach na wyniku wszystko zaczyna się od 1500 na 4-5 tydzień.
-
Tosiakowa wrote:Tak się nakrecilam, że zapomniałam wcześniej spytać :p słuchajcie beta z 05.09 to 20,23 a Beta z dziś 47,82. Teoretycznie dziś powinna przyjść @. Czy ten przyrost jest wystarczający? Dziewczyny takie piękne, wysokie wyniki mają a u mnie jakoś tak nisko. Ja się chyba nie przestanę martwić do tego na wartościach na wyniku wszystko zaczyna się od 1500 na 4-5 tydzień.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:U mnie nie będzie ani Ridża ani disco Zygoty.
Lecę sobie z Modą na okres.
Zwei przerzucić mnie na na 30.09Mona_M lubi tę wiadomość
-
Inzynierka trzymam kciuki!!!
Williams1, Tosiakowa Gratulacje!!!
Asiula86 trzymam mocno kciuki!!!!
Morwa lecę do Ciebie. W tym miesiącu Ridż ale tyle dicozygot, że w przyszłym miesiącu się uda tak mnie tutaj zygoty pozarażają .Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann_je wrote:Impresja jutro Twój termin potwierdzenia zazygociowienia
Postaraj się z jutrzejszym sikiem do jasnej cholery bo jest remis 7:7 Ridż vs. Zygii
Czekam na Ridża. Oby mniej mi dał popalić niż w tym cyklu.
A w drugiej połowie września będę się relaksować rocznicowo. Oj, jak ja się będę efektywnie relaksować!
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Impresja wrote:Na poprzedniej stronie pisałam - wyszczałam dzisiaj negatyw, więc nie podniosę statystyk, mimo szczerych chęci...
Czekam na Ridża. Oby mniej mi dał popalić niż w tym cyklu.
A w drugiej połowie września będę się relaksować rocznicowo. Oj, jak ja się będę efektywnie relaksować!
Ja czytałam i dlatego napisałam żebyś się jutro postarała bo dziś to tylko rozgrzewkę miałaś
Czekam na jutro -
nick nieaktualny