Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnykot wrote:Inzynierka trzymam kciuki za Ciebie. Oby wszystko poszło dobrze.
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie leków.
Od 12.00 czekam na wynik bety odświeżając do upadłego stronę laboratorium. Wynik miał być dzisiaj ale zaczynam już tracić nadzieję, że będzie... Niezależnie jednak od tego co wyjdzie, to ostatnia beta jaką robię. Przyrostu nie będę sprawdzać na pewno - to nie na moje nerwy. Takie bierne czekanie w domu mnie po prostu rozwala psychicznie i muszę sobie tego oszczędzić. -
Muszę wyłączyć internet chyba bo jak tak Dalej pójdzie to oszaleje mąż się denerwuje, zresztą się mu już chyba nie dziwie. Głupia ja A wiecie może jak to z tymi torbielami jest? Jak są to beta nie przyrasta tak jak powinna? Nigdy ich co prawda nie miałam, ale podobno można je pomylić z ciąża i też dają Pozytywny sikany patyk
-
Taka beta to nie od torbieli
Torbiele w ciąży się zdarzają, ja miałam taką w ostatnim cyklu i nie miała ona nic wspólnego z tym, że ciąży nie udało się utrzymać. Spokojnie, odetnij sobie neta i poczytaj książkę.Vesper lubi tę wiadomość
-
Patyk na jutro zakupiony. Wg OF dziś powinnam mieć wizytę imć Ridża F. Patrząc na przesuniętą wizytę Alexis, termin z tym lovelasem by się zgadzał. Przede mną noc idiotycznych snów i miliona pobudek bo ostatnio gwiazdor raczył się pojawiać tak właśnie w okolicach 23. A jak patrzę że zabalował dziś trochę to nic juz nie wiem strasznie to głupie luzować się cały cykl żeby na samym finiszu zaliczyć taką spine baby to są jednak głupie
Bratek, Tobima, pepsunieczka, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Co tak się posypało Ridżami? Pewnie dziewczyny pozazdrościły tym z Rewolucji Październikowych Bolszewickiego Supermana )))
Nieładnie, nieładnie, mobilizować się!!!! ))
A tak mi się przypomniało - przelała się już wymiana zdań nt.testów ciONżowych - oczywiście, Facelle rządzą A jak z ovulkowymi? Rossmann nadal górą? -
Tobima Facelle sa to testy z rossmana
Gratuluje dziewczynom zaciazonym.
Impresja dawaj czadu hehe
U mnie chyba owulka sie zbliza bo tempka w dol leci i jajniki pobolewaja.
Dzis zgwalcilam mojego :pTobima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTobima, przede wszystkim udostępnij wykres, bo inaczej trudno cokolwiek o Twoich temperaturach mówić.
A tak w ogóle... WYLUZUJ Zaopatrz się w czerwone winko (na piękne endometrium) i ciesz się chwilą. Objawy w kolejnych ciążach wcale nie muszą być podobne, a nawet brak objawów to czasem najlepszy objaw.
Także ten - czekamy. Mógłby ten Ridż swoje szanowne cztery litery przytransportować pod mój adres. Ehh, faceci. -
Mój lab dalej nie wrzucił wyników... Babka mnie wczoraj zapewniała, że będą po południu, specjalnie pytałam. Niech ich tam wszystkich szlag trafi.
Na dodatek dziś odeszły mi wszystkie ciążowe objawy i czuję się jakby nigdy nic. Zaczynam zastanawiać się czy sobie tej całej ciąży nie uroiłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 07:02
-
nick nieaktualnywerni wrote:Impresja dawaj czadu hehe
Pieprzę, nie testuję. O! I co mi zrobita?
kattalinna, Tobima, pepsunieczka, Maczek, ewelinka2210, Bratek, Kjopa3, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:Wyslemy transport by przypilnowal Cie jak nie ma @ to jest jeszcze nadzieja
Sucho u mnie totalnie, plamię - idzie Ridż, tylko menda się ociąga.
Transport przyjmę. Z winem, towarzystwem i luzem. ZAWSZE.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 07:13
werni, Maczek, Kjopa3, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny