Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra dobra czekajcie.....zbiera sie.... juz leci..... bleeeeee
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tylko prosze sie uczciwie podzielic bo kolejna porcja dopiero jutro przy myciu zebowVesper, Emilia77, Bratek, pepsunieczka, ewelinka2210, myshka84, Morwa, freya, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
U mnie od 9 dc, czyli od piątku testy owulacyjne. 9, 10dc- tylko 1 kreska, 11 dc( wczoraj)- bladziutka druga, czekam co przyniesie dzisiaj : )
To mój pierwszy miesiąc z testami.
Mam nadzieję tylko w tym miesiącu się opamiętać i nie robić testów ciążowych od kilku dniu po owu codziennie w porywach do dwóch razy dziennie, bo zbankrutuję ; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:51
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Hej Kobietki! Odnotowuje się, że właśnie odebrałam wynik bety i jest piękny przyrost!
Rośnie Nasz Dziedzic fortuny Rodowej! jestem przeszczęśliwa i czekam, aż mąż z pracy wróci by móc mu wreszcie to powiedzieć. Przesyłam wszystkim dziedzicowe wirusy!
kattalinna, Morwa, pepsunieczka, Emilia77, czarnykot, Vesper, freya, aleala, ewelinka2210, Narinka, lauda., myshka84, Migracja, Baronowa_83, Jasminowa, emaj, Kjopa3, JoHanna, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kurcze, nie mam czasu, żeby Was na bieżąco śledzić i nadrabiać, chociaż to bardzo fajny wątek
Jestem już po dzisiejszym transferze i beta 17.09 Byłabym wdzięczna za wpisaniealeala, pepsunieczka, kattalinna, Bratek lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
Morwa wrote:Ale mnie rozbawiłaś Ty to nazywasz tendencją spadkową? Toż to na jednym poziomie się trzyma i 9 dpo nie ma co mówić o Ridżu bo jeszcze zagnieżdżane może Cię zaskoczyć!
To niech mnie zaskakuje JUŻ... ehhh ja to jestem zerojedynkowa... w prawo albo w lewo... w zasadzie to kto do huka pana wymyślił 14 dniową fazę lutealną?! To powinno być tak, że owulacja i na drugi dzień pozytywny test!aleala, pepsunieczka, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Jaka tam owulacja. Powinno byc tak: nie chcesz nie masz chcesz masz ! Glupie to czekanie.. Ja sie nie moge soboty doczekac i mojej kochanej Alexissss bagienko mam coraz ladniejsze takze moje posiadlosci szykuja sie na wizyte ksieznej Alexis
ann_je, kattalinna, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa, jak wroce z tych wsi gdzie internety dzialaja dopiero jak na poczte pojde to sie wpisze na te pazdziernikowe rewolki bo zamiast ciazy to po dwoch dniach w hiperekstra termach jakas infekcje zlapalam i zamiast opracowywac plan szczania na patola to sie racze globulkami, zesz szlag by trafil grr..
-
Mhhh lać na patola można zawsze i wszędzie nikt nam tej frajdy nie odbierze na kiedy przewidujesz krwawą imprezę z Ridżem?
A co mogło się zmienić po paru godzinach w porannym teście? Zdecydowanie tylko to, że może być wyczuwalny... nosem... a szczochy luuuubią śmierdziećMorwa, Tobima, Vesper, Marietta, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJednak zatestowałam wcześniej, bo wczoraj silny ból jak na @ i śluz z krwią, a ja muszą wiedzieć czy mogę wziąć silne prochy przeciwbólowe. Oczywiście test negatyw. Czekam na Ridża, choć nie liczę, że mnie dopieści. Brutal z niego raczej.
Gratuluję wszystkim pozytywów
Inżynierko, trzymam mocno kciuki, żeby wszystko pozytywnie się wyjaśniłoinzynierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa usg nic nie widac. Mam czekac na wynik bety. Albo poronienie w trakcie, albo ciaza tylko jej nie widac. Nie wyklucza pozamacicznej.
Jeśli beta ciązowa- powtórka w piątek.
Jak spadnie- wiadomo co....
a jak urośnie to wizyta i szukamy pęcherzyka.
Torbieli i innego ustrojstwa brak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 17:04
-
Inzynierka trzymam kciuki za Ciebie. Oby wszystko poszło dobrze.
Dzięki dziewczyny za rady odnośnie leków.
Od 12.00 czekam na wynik bety odświeżając do upadłego stronę laboratorium. Wynik miał być dzisiaj ale zaczynam już tracić nadzieję, że będzie... Niezależnie jednak od tego co wyjdzie, to ostatnia beta jaką robię. Przyrostu nie będę sprawdzać na pewno - to nie na moje nerwy. Takie bierne czekanie w domu mnie po prostu rozwala psychicznie i muszę sobie tego oszczędzić.
-
Dokładnie tak to jest ze sprzętem...
U mnie na gorszym sprzecie widział pęcherzyk ovu a na innym pseudo lepszym nic zero owulacji...
Inżynierka czyli kółko się zamyka...nic konkretnego...trzeba czekać...oby wszystko było jak najlepiej trzymam kciukasy.
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...