Wrześniowe Zygoty
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJą mimo bet i 50 testów pozytywnych heje zrobilam sobie dzisiaj o tak że aby napewno jestem ww tej ciąży no i w końcu mi wyszła taka kreska tlusciutka jaka chcialam zobaczyc, to się pochwale :)pp
Mama_Ali, mybabylove, kattalinna, ewelinka2210, Bratek, Emilia77, stardust87, pepsunieczka, littleladybird, Asiula86, coffee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymybabylove wrote:kochane dziewczynki, będę tu mało zaglądać nie chce was tu frustrować moją ciążą bo wiadomo że niektórym dziewczynom jest przykro, ja powiem tyle.. wam też się uda, będę tu czasem zaglądać i mocno kibicować, bo jak na razie to mogę z całego serca powysyłać wam wiruski, żebyście mogły następnym razem pochwalić się swymi zygotkami
aaa no i ...
oczywiście dla tych co są przed @ - dziewczyny, wszystko przed wami, może wam też się uda tak jak mi tego wam życzę z całego serca :*
Ej, a kto będzie kibicował październikowym staraczkom???? No i kto będzie nas podbudowywał że ciąże się jednak zdarzają??? MUSISZ być tutajmybabylove, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:No i super!!!! Kurcze, szybko wyszła Ci taka piekna krecha
Wynik bety pewnie będzie powalający! Gratuluję jeszcze raz i jeszcze raz napiszę że bardzo zazdroszczę, ale pozytywnie! Ja też chcę!!!!
no to cię zarażam :* wyszła w sumie taka sama jak przy pierwszej ciążyMama_Ali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to nie mam wyjścia jak tu zaglądać i was motywować ciąże się zdarzają, a jeszcze coś wam powiem, w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle płodnego śluzu, odstresowałam się i bach... ciąża a wtedy chcieliśmy odpocząć i zacząć starania o kilka miesięcy później, jak widać nie było takiej potrzeby
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ! Zaciążonym gratuluję ♡♡♡
Ja w ramach treningu nasikalam dziś sobie na patyk w 4 dpo hehehhe he
no ale to po to, aby już dobrze sikać wtedy kiedy będzie trzeba na razie trenuje, biel vizira mam już opanowana, teraz bym wysikala jakieś paski - To będzie moje drugie podejście we wrześniu w tych zawodach, w których wygrana jest wrzeszczacy, srajacy i podobny pewnie tylko do ojca dzieciak śmieciakkattalinna, Ruby, mybabylove, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj, czy któraś założy wątek na październik?
Ja bym się podjęła ale wracam do pracy i nie dam rady ogarniac pracy, dziecka, męża i jeszcze forum
A już mnie korci żeby sie zapisać na testowanie bo taaaaaak czuje że szanowny ridż jutro mnie odwiedzi bo brzuchol boli, oj boli. -
nick nieaktualnymybabylove gratulacje!!!
Mama_Ali z tego co wiem to wątek na pazdziernik juz jest jako Rewolucja Październikowa
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/rewolucja-pazdziernikowa-lista-testujacych-w-najdluzszym-miesiacu-w-roku,8204.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 13:57
mybabylove, Maczek, pepsunieczka, Mama_Ali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie ze szczania wypisuje, juz czuje w powietrzu Ridża i jego zakazany ryj. Szkoda patola. W sobote/ niedziele napewno do mnie zawita. Wiec jakby ktoras go wtedy szukala to czysci rure u mnie :p
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny