Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie końcówka była ciężka, ale wytrwaliśmy z Mężem. Radość w Wigilie była ogromna, czułam całym sercem, że Matka Boża cieszy się z Nami za cały ten czas. A doświadczenia od czasu zakończenia? Ostatnimi dniami czuję pustkę, wiec już rozglądam się za kolejną formą modlitwy
-
Ja skończyłam nowennę w wigilię
Już w grudniu podczas części dziękczynnej zaczął pojawiać się płodny śluz,a teraz wróciła miesiączka
Jestem dobrej myśli 🙏❤️KiniuśiKinio lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja skończyłam 16 stycznia. Modliłam się o szczęśliwy przebieg ciąży i porodu. Końcówka była trudna, ciężko mi szła modlitwa, ale udało się Ufam, że wszystko będzie dobrze. Oddałam tą sprawę całkowicie i nic więcej nie zrobię już tak naprawdę. Ale podobnie jak Wiara Nadzieja Miłość - czuje pustkę. Poszukam sobie jakiejś modlitwy na kolejne dni
-
Kasiastaraczka wrote:Ja skończyłam nowennę w wigilię
Już w grudniu podczas części dziękczynnej zaczął pojawiać się płodny śluz,a teraz wróciła miesiączka
Jestem dobrej myśli 🙏❤️
Co ciekawe po drugim porodzie również w czasie modlitwy powróciła mi płodność i @ (luty/marzec 2021).Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:O kurczę, to ja miałam podobnie Tyle że odmawiałam nowennę do 3 zdrowaś Maryjo, to było w sierpniu 2019 r. I w trakcie nowenny powróciła mi @,to było 11 ms po porodzie. Zupełnie jak u ciebie
Co ciekawe po drugim porodzie również w czasie modlitwy powróciła mi płodność i @ (luty/marzec 2021).Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja skończyłam 16 stycznia. Czuję pokój i wiarę że będzie dobrze. Cykl jeszcze trwa, ale już ostatnie dni, temperatura niby też ładna.
Z ta pustka czułam to samo, ale jest tyle intencji że od razu podjęłam kolejna nowennę. -
Kasia, ależ ten czas zleciał. Wszystkiego najlepszego dla Tadzia
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Jutro 11 lutego wypada moja ostatnia 20 sobota. I wspomnienie NMP z Lourdes. To ciekawe, kiedyś proboszcz z mojej parafii powiedział mi (zapewne z natchnienia Ducha św.), że moje czwarte dziecko będzie "maryjne". No i coś w tym jest. Soboty zaczęłam odprawiać zupełnie przypadkiem od 1 października, czyli z początkiem miesiąca różańcowego. Wtedy też doszło do poczęcia. Szczęśliwy cykl zaczął się zaś 8 września, tj w święto Narodzenia NMP. I koniec nabożeństwa 20 sobót w święto NMP z Lourdes. Niesamowite.
Kasiastaraczka, Wiara Nadzieja Miłość, JJ., Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Edka85 uwielbiam takie 'znaki'. Ogromnie niesamowite....ostatnio sobie uświadomiłam kolejny cudowny znak w naszym życiu. Rowno 40 dni od urodzenia ochrzciliśmy naszego syna 🙂 tak jak Maryja ofiarowała w świątyni swojego syna 40dni po urodzeniu...
Lili❤️, Kasiastaraczka, edka85 lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Lili❤️ wrote:Dziewczyny u mnie w brzuszku jednak Synek 🤰👶💙 23tc ❤️😘 nadal dla mnie do Magia.. Codziennie wstaje rano i dziękuję Bogu za ten Cud 🙏🥺❤️💙
Jej,jak czas leci,już druga połowa leci
Co u Was dziewczyny? jakoś wątek ucichłSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Lili, naprawdę? 😲 Ale jak to możliwego, że wcześniej lekarz nie widział siurka? W którym tyg byłaś poprzednio na wizycie?
O kurczę, a ja ci na początku mówiłam, że czuję, że u ciebie będzie chłopiec 😁
Ja mam połówkowe dopiero za kilka dni w piątek. No i zobaczymy, czy i mojej dziewczynce nic nie urosłoKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
No i ja czułam Lili,że tam mieszka mały Igancy 😀 u mnie w 17tc lekarz stwierdził płeć ale mały miał tak nogi rozłożone, że ja miałam pewnosc na 100 procent 🙂
Właśnie dziewczyny...co u Was ?JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Edka u nas ciężko było od początku zobaczyć płeć 🙂 mały nie chciał pokazać i lekarz podejrzewał ze to dziewczynka 🙂 w dodatku ułożony jest Bokiem. Nawet teraz na prenatalnych lekarz miał ciężko mi pokazać 😁 ale się udało! Mam nawet zdjęcie 😍🤭
Tutaj na forum od początku mówiłyście że czujecie to, że będzie chłopak 💙 oczywiście Ignas 💙🤰
No właśnie Edka, ciekawe jak u ciebie będzie 😁
A jak się czujesz? Wyprawkę już szykujesz? Ty pewnie masz po swoich maluchach sporo 😁
JJ a ty jak się czujesz? Imię wybrane dla małego księcia.? 🤩 Szykujesz powoli wyprawkę? 🙂
Jak ten czas leci, który masz już tc?
Dziewczyny coś ten wątek ucichł.. Odezwijcie się 😉 -
Lili to chyba nie do mnie zapytanie. Mój mały książę właśnie skończył 8 miesiecy. 🙃 ale kiedyś może będzie mi dane zostać mamą po raz drugi.JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
JJ. wrote:Lili to chyba nie do mnie zapytanie. Mój mały książę właśnie skończył 8 miesiecy. 🙃 ale kiedyś może będzie mi dane zostać mamą po raz drugi.
Oj przepraszam.. Ja jestem ostatnio zakręcona.
Przecież Ty masz maluszka! 💙👶
Jak tam idzie poszerzanie diety? 🤩
Kochana naoewno zostaniesz mamą jeszcze. Zobaczysz 🥰🙏