Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikakb wrote:Czytałam tutaj twoje wiadomość i nie uwierzysz, ale w grudniu urodziłam synka Ignasia ❤️ Wszystkiego dobrego dla was
Ignacy 🥰Lili❤️ lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Nikakb, no widzisz, wystarczyło dokonać takiego aktu miłosierdzia wobec Lili i tak oto obie otrzymalyscie tę łaskę.
Trzcina, będzie Agnieszka. Ale jeśli urodzi się w dzień maryjny, to na drugie z pewnością dostanie Maria.Trzcina, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
A ja zwątpiłam. Moje cykle trwają ostatnio 27 dni. Owulacja chyba była nawet wcześniej, niż zazwyczaj. Zaraz po paru dniach zaczął mnie boleć brzuch w dole i jajniki. I tak niemal do dzis. Na przemian z bólem piersi. Miałam cichą nadzieję, że doszło do zaplodnienia, bo i temp szła w górę. W czwartek powinnam dostać miesiączki. Cisza, dlatego dziś zrobiłam test. Wyszedł negatywny. Czy któraś z Was tak miała, że test był jednak fałszywie ujemny?
Choć boję się, że cykl mógł mi się wydłużyc. Dziś mam lekkie bóle głowy, napięciowe (na czubku) które mam zawsze przed okresem. Stąd moje zwatpienie. Liczyłam na to, że otrzymam łaskę rodzicielstwa. Mam już swoje lata i bardzo chciałabym być mamą... -
Kochana, wiem doskonale, że trudno przyjąć do serca takie pocieszenie, ale Tata wie, co dla Ciebie najlepsze. Zna każdą Twoją chwilę, przeszłą, obecną i przyszłą. Zna najlepszy czas. Musisz zaufać, że Jego droga dla Ciebie jest najwartościowsza. A ze swojej strony polecam rozmowy z Mamą - mam takie osobiste odczucie, że Ona słucha najczulej i najlepiej rozumie moje kobiece zwątpienia. Ona utuli Cię w modlitwie, tylko musisz się Jej zawierzyć. I odpuścić kontrolę
-
NowaG, nie każdemu (a prawie nikomu) nie udaje się od razu w pierwszym cyklu (a z tego co zrozumiałam, to dopiero teraz w lutym zaczęłaś starania). Daj sobie i Bogu czas. Nie obrażaj się na Niego i nie załamuj. 37 lat to wcale nie tak późno. Św Anna miała 44 lata i urodziła szczęśliwie. To od Boga zależy nowe życie i przede wszystkim zdrowie dziecka. I nieważne ile masz lat, dla Niego nic nie jest przeszkodą.
-
Nikakb wrote:Czytałam tutaj twoje wiadomość i nie uwierzysz, ale w grudniu urodziłam synka Ignasia ❤️ Wszystkiego dobrego dla was
Jeej aż mam ciarki ❤️😍
Gratulacje dla was i niech Ignaś zdrowo rośnie i wypełnia radością wasze serca ❤️
Jestem ci ogromnie wdzięczna za modlitwę. Zwłaszcza że odmówiłaś nowennę w mojej intencji 🙏 została wysłuchana. Czułam i czuje się zaopiekowana wsparciem modlitewnym w naszej intencji 🙏❤️
A imię Ignacy to piękne imię i nie jest wybrane przez przypadek.. 💙👶❤️🙏 -
Wczoraj skończyliśmy duchową adopcje dziecka poczętego ❤️💙 była to dziewczynka 😍😊
Piękne przeżycie i czuje to że jeszcze z mężem podejmiemy się takiej adopcji..
Polecam ją, dodaje siły i wiary. Buduję więź z dzieciątkiem 🙏 Chwała Panu.
Trzcina zastanawiałam się właśnie co u ciebie bo już dawno nic nie pisałaś 😊 ale czytam i widzę że naprawdę nie masz czasu. Podziwiam cie 😊
Oczywiście trzymam kciuki abyś odnosiła sukcesy ☺️
Teraz zamieniłyśmy się brzuszkami to jak urodzę to kolejny raz możemy się zamienić 🤭😊😁😁
Trzcina, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:NowaG, nie każdemu (a prawie nikomu) nie udaje się od razu w pierwszym cyklu (a z tego co zrozumiałam, to dopiero teraz w lutym zaczęłaś starania). Daj sobie i Bogu czas. Nie obrażaj się na Niego i nie załamuj. 37 lat to wcale nie tak późno. Św Anna miała 44 lata i urodziła szczęśliwie. To od Boga zależy nowe życie i przede wszystkim zdrowie dziecka. I nieważne ile masz lat, dla Niego nic nie jest przeszkodą.
Racja. Modlę się codziennie do mateńki. Tak się ułożyło moje życie, że późno wyszłam za mąż. Do tego dochodziły inne problemy zdrowotne i trzeba było odkładać staranie się o dzidziusia...
Mam nadzieję , że Pan Bóg wie , co robi.
Dziękuję za dobre słowo.
Będę pamiętać w modlitwie. -
Wiara Nadzieja Miłość - dziękuję że zainspirowałas mnie do nowenny!
Kochane. Skończyłam nowennę o dar potomstwa kilka tygodni temu, ale od razu rozpoczęłam drugą o spokojną ciążę i zdrowe dzieciątko.
Obecny cykl miał być stracony. Lekarz kilka dni temu na wizycie zobaczył że pęcherzyk nie pękł, zrobiła się torbiel, żadnego śladu po owulacji. A dziś po mszy świętej zrobiłam test, bo to dzień okresu a w ogóle tak się nie czuję. Piękna, gruba kreska. Pan Bóg jest wielki, Maryja wysłuchuje naszych próśb i wyprasza je dla nas! Jestem przeszczęśliwa.Wiara Nadzieja Miłość, szafirek, Lili❤️, Trzcina, JJ., edka85, KiniuśiKinio, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Wiara Nadzieja Miłość - dziękuję że zainspirowałas mnie do nowenny!
Kochane. Skończyłam nowennę o dar potomstwa kilka tygodni temu, ale od razu rozpoczęłam drugą o spokojną ciążę i zdrowe dzieciątko.
Obecny cykl miał być stracony. Lekarz kilka dni temu na wizycie zobaczył że pęcherzyk nie pękł, zrobiła się torbiel, żadnego śladu po owulacji. A dziś po mszy świętej zrobiłam test, bo to dzień okresu a w ogóle tak się nie czuję. Piękna, gruba kreska. Pan Bóg jest wielki, Maryja wysłuchuje naszych próśb i wyprasza je dla nas! Jestem przeszczęśliwa.
Kochana, uwierz mi, że siedzę i płaczę ze szczęścia. Przeczytałam Twój post na głos do Męża. Tak się cieszymy, przeogromnie! Dla Pana Boga nie ma rzeczy niemożliwych. Chwała Panu za to jaki jest dobry ❤️ Gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was na kolejne tygodnie, będę pamiętać o Was w modlitwie 😇Lili❤️, eRKow. lubią tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Wiara Nadzieja Miłość - dziękuję że zainspirowałas mnie do nowenny!
Obecny cykl miał być stracony. Lekarz kilka dni temu na wizycie zobaczył że pęcherzyk nie pękł, zrobiła się torbiel, żadnego śladu po owulacji. A dziś po mszy świętej zrobiłam test, bo to dzień okresu a w ogóle tak się nie czuję. Piękna, gruba kreska. Pan Bóg jest wielki, Maryja wysłuchuje naszych próśb i wyprasza je dla nas! Jestem przeszczęśliwa.Wiara Nadzieja Miłość, eRKow. lubią tę wiadomość
👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
Erkow, bardzo się cieszę i wyobrażam sobie jak musisz być szczęśliwa No właśnie, ja też gdy odmawiałam nowennę, to rozszerzałam ją o zdrowie i szczesliwy poród. Czyli nie tylko o poczęcie. I tak np 4 sierpnia 2021 zaczęłam NP w intencji daru poczęcia dziecka, o jego zdrowie i szczęśliwy poród. W domyśle mówiłam Maryi, że wiem, że mnie wysłuchasz i otrzymam ten dar życia, ale też proszę Cię już teraz o zdrowie i szczęśliwe przyjście na świat tego dziecka. No i w trakcie nowenny dwie kreski. Mogłam zatem spokojnie dokończyć NP bez zmiany intencji
-
Obecny cykl miał być stracony. Lekarz kilka dni temu na wizycie zobaczył że pęcherzyk nie pękł, zrobiła się torbiel, żadnego śladu po owulacji. A dziś po mszy świętej zrobiłam test, bo to dzień okresu a w ogóle tak się nie czuję. Piękna, gruba kreska. Pan Bóg jest wielki, Maryja wysłuchuje naszych próśb i wyprasza je dla nas! Jestem przeszczęśliwa.Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
ERkow cieszę się bardzo. Miło słyszeć takie wiadomości! Pan jest wielki...❤JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Dziękuję dziewczyny. ❤️🙂
Bardzo się cieszymy, oboje z mężem modlimy się o zdrowie dla tego dzieciątka.
W poniedziałek byłam na becie: 356mlU/ml więc to już potwierdzone z krwi🙂, miałam iść dziś na powtórkę żeby sprawdzić przyrost, ale chyba sobie daruję zostawiając wszystko w rękach Pana.
Oboje z mężem jesteśmy jacyś spokojni w tym wszystkim. Postanowiłam też powiedzieć o ciąży w pracy (pracuje w szkole) i chciałam prosić Dyrekcję żeby mnie zwolniła z dyżurów na przerwach, nie wiem czy znacie specyfikę, ale nauczyciel jak ma dyżury jeden po drugim to tak jak ja zdarzały się dni gdzie ponad 2,5h nie było szansy wyjść do WC, ewentualnie prosić koleżanki a szybką wymianę... Dyrekcja aż mnie wyściskała🙂Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:Dziękuję dziewczyny. ❤️🙂
W poniedziałek byłam na becie: 356mlU/ml więc to już potwierdzone z krwi🙂, miałam iść dziś na powtórkę żeby sprawdzić przyrost, ale chyba sobie daruję zostawiając wszystko w rękach Pana.
Oboje z mężem jesteśmy jacyś spokojni w tym wszystkim. Postanowiłam też powiedzieć o ciąży w pracy (pracuje w szkole) i chciałam prosić Dyrekcję żeby mnie zwolniła z dyżurów na przerwach, nie wiem czy znacie specyfikę, ale nauczyciel jak ma dyżury jeden po drugim to tak jak ja zdarzały się dni gdzie ponad 2,5h nie było szansy wyjść do WC, ewentualnie prosić koleżanki a szybką wymianę... Dyrekcja aż mnie wyściskała🙂
Dobrze zrobiłaś praca w szkole nie jest łatwa, poza tym dzieciaki tez biegają i maja różne pomysły wiec lepiej dmuchać na zimne, pierwsza część nowenna błagalna kończę w niedziele ❤️
eRKow. lubi tę wiadomość
👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
eRKow. wrote:Dziękuję dziewczyny. ❤️🙂
Oboje z mężem jesteśmy jacyś spokojni w tym wszystkim. Postanowiłam też powiedzieć o ciąży w pracy (pracuje w szkole) i chciałam prosić Dyrekcję żeby mnie zwolniła z dyżurów na przerwach, nie wiem czy znacie specyfikę, ale nauczyciel jak ma dyżury jeden po drugim to tak jak ja zdarzały się dni gdzie ponad 2,5h nie było szansy wyjść do WC, ewentualnie prosić koleżanki a szybką wymianę... Dyrekcja aż mnie wyściskała🙂eRKow. lubi tę wiadomość