Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Erkow ....mocne uściski i duchowe wsparcie. Jeszcze będzie pięknie mimo wszytko.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
eRKow. wrote:To mój Wielki Piątek. Wielki Tydzień... Ponownie trafiłam do szpitala, grozi mi drugi zabieg w przeciągu kilku dni. Lekarz powiedział że to już bardzo duże ryzyko uszkodzenia macicy, która jest po pierwszym zabiegu. Bardzo proszę o modlitwę,🙏🙏🙏
Będę trzymać kciuki by się wszystko ułożyło i modlitwę w intencji tej zrobię👩💼30 🏋️30
👫8
Starania od październik 2021 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2023, 21:30
Selina, szafirek, Wiara Nadzieja Miłość, IlonaQ, JJ., Lili❤️, Paulina666, Kwiecista94 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasia nie widzę zdjęcia, ale czyżby... dwie kreski? Oj, to by było jak u mnie - też w 3 cyklu 😁 Mały miał wtedy rok i 3m, zupełnie jak u ciebie.
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Jejku, jak cudownie! Gratulacje!!! 🙏🏻😇🙏🏻❤️
Napawa nadzieją na przyszłość, że tym razem udało Wam się tak szybko. Coś pięknego 🥰
-
Pięknie! Cudownie ! Kreseczki widoczne! Cud Wielkanocny 💐💗
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Rok temu w Wielkanoc urodziłam Gabrysia, a w tym roku ty masz w tym czasie dwie kreski 🤩
-
U mnie już z górki. Jeszcze kilka tygodni i czeka mnie nowa organizacja dnia codziennego. Przy trójce już jest wszystko zaplanowane, jeśli chodzi o kąpanie, spanie, drzemki, zabawy. No to teraz trzeba będzie kombinować od początku
-
Byłam wczoraj u lekarza i na razie jest pęcherzyk,ale mały. Za 2; tygodnie kontrola. Na szczęście jest daleko od blizny po cc. Dostałam progesteron i aspirin cardio. Zwolnienie na 2 tygodnieSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87