Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
No przy takiej becie nic poza pęcherzykiem nie będzie. Dlatego ja się zawsze staram wybierać jak już mam pewność, że to ten etap, w którym widać zarodek z ♥️. Teraz byłam w 8 tc. A jakiej wielkości masz pęcherzyk?
-
edka85 wrote:No przy takiej becie nic poza pęcherzykiem nie będzie. Dlatego ja się zawsze staram wybierać jak już mam pewność, że to ten etap, w którym widać zarodek z ♥️. Teraz byłam w 8 tc. A jakiej wielkości masz pęcherzyk?
Wiem, że będzie dobrze 🙏
Oj, muszę później zerknąć na to zdjęcie z usg czy tam coś jest napisane,bo chyba nie mówił ile ma pęcherzykLili❤️ lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Kasia, modlę się za Was. Musi być dobrze 🙏🏻🕊️❤️
Edka na tym zdjęciu usg jest takie coś
GS 17.99 mm 6w1d
GS 6.81 mm 4w5d
D 0.69
Co odczytuje, że ogólnie jestem w 6w1d
A wymiary pęcherzyka odpowiadają 4w5dSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Nowa, a czy te problemy nie biorą się właśnie z powodu stresu związanego ze staraniami? Może oboje się tak spinacie i nastawiacie na ciążę, że aż pojawiają się ww przeszkody zdrowotne.
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję ❤️🙏
Edka na tym zdjęciu usg jest takie coś
GS 17.99 mm 6w1d
GS 6.81 mm 4w5d
D 0.69
Co odczytuje, że ogólnie jestem w 6w1d
A wymiary pęcherzyka odpowiadają 4w5dWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2023, 21:35
Kasiastaraczka, aldonaviktoria lubią tę wiadomość
-
Edka tak, zapewne miałam późniejszą owu
Z obserwacji wychodzi,że w 21 dniu cyklu
NowaG modlić się trzeba,ale też wyluzować,to na pewno dobrze zadziała na wszechobecny stresWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2023, 22:26
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
A ja zrobiłam badania witaminowe po tej stracie.wuszlo mi dużo za dużo kwasu foliowego. Będę robić teraz trombofilię, bo wyczytałam że być może nie przez mutacje MTHFR nie przyswajam kwasu i stąd te straty ...
Pochówek naszego Józia 28 kwietnia. wczoraj byliśmy na cmentarzu i w kancelarii u księdza (pierwszy raz, bo zdecydowaliśmy się na pochówek w parafii w której planujemy budowę domu). Więc nigdy tak nie byliśmy jak do tej pory. Parafia wiejska. Trochę byłam przerażona że ksiądz nas potraktuje średnio, że wiejski nie będzie znał tematu strat i po wyjściu będziemy czuć się jeszcze gorzej. Ale... Bardzo miłe zaskoczenie. Zrozumiał, podszedł z empatią, nie wziął żadnych pieniędzy! Ani za wykup miejsca na cmentarzu, ani za dzierżawę na 20 lat, ani za pochówek i mszę za nas później. Dodatkowo powiedział że odprawia też ciche mszę, że w parafii jest dużo rodzin z taką samą sytuacja co nasza, że za wszystkie się modli. W okolicy 1 listopada co roku odprawia mszę za rodziny które straciły dzieci i nas na nie zaprosił. Na koniec życzył nam żebyśmy czwórką dzieci zasilili parafie w przyszłości ❤️
Bardzo się pomyliłam w swojej opinii przed wizytą.
Wiara Nadzieja Miłość, Kasiastaraczka, aldonaviktoria, szafirek, Madzia35 lubią tę wiadomość
-
erkow, bardzo mi przykro, że musisz przechodzić przez ten etap. Pogrzeb własnego dziecka (nieważne czy małego, dużego, czy zarodka) jest zawsze trudny. Nie trać nadziei. Skoro ksiądz wspomniał o czwórce dzieci, to zapewne miał natchnienie z góry i tak właśnie będzie
-
Erkow, dla mnie ten sektor cmenatrza jest zawsze najsmutniejszy 😢
Kasia, gratulacje!Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Dziewczyny dziś mam cięcie 😍🙏
IGNACY dziś przyjdzie na świat 🥰🙏
Dajcie znać, jak będziecie już razem cali i zdrowi 😊
Gratulacje Mamusiu! Jaki piękny dzień na poród 🥰 -
Lili❤️ wrote:Dziewczyny dziś mam cięcie 😍🙏
IGNACY dziś przyjdzie na świat 🥰🙏
Ja w poniedziałek mam USG prenatalneWiara Nadzieja Miłość, JJ. lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Czekamy na wieści od Was ! ☺️JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Kasiastaraczka wrote:O mamooo,to już? Kochana trzymam za Was kciuki 😚
Ja w poniedziałek mam USG prenatalne
Już prenatalne? Jej...jak szybko ten czas biegnie. Na kiedy masz termin? Jejku...może pisałaś ale nie pamiętam 😀Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...