Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka wielkie gratulacje ❤️ śliczna
Mam nadzieję, że macie się dobrze
Rodziłas na karowej?
Jak było tym razem?
Lili współczuję tego co musiałaś przejść w szpitalu... dobrze, że teraz wszystko jest ok 🥰
Piękny Synuś ❤️Lili❤️, edka85 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Lili cudowny chłopak! I bardzo przypomina mi mojego Ignacego 🙂 oni chyba tak mają 😉teraz będzie tylko lepiej...a nieprzyjemne wspomnienia ze szpitala powoli zatrą się w pamięci.
Edka piękna dziewczynka! Cieszę się ogromnie, że wszystko u Was dobrze😀
Mamy na forum parę wymodlonych cudów ❤️Kasiastaraczka, Wiara Nadzieja Miłość, Lili❤️, edka85 lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Mamy na forum parę wymodlonych cudów ❤️
O, padło pytanie o Karową, czyli Warszawa. Nie wiedziałam, że jesteście z moich okolic 🙂 My chcemy rodzić na Żelaznej. Ostatnio udało Nam się wziąć udział w tzw. spacerze po szpitalu. Bóg mi pobłogosławił, że zdążyłam się zapisać; liczba miejsc była niewielka. Szpital zrobił na mnie dobre wrażenie, ale co ważniejsze położne odpowiedziały na wszystkie moje pytania, rozterki i obawy. Więc liczę, że to dobry wybór 🙂
W niedzielę byliśmy na Jasnej Górze wypraszać u Mamy o łaskawy poród i dobre przeżycia w szpitalu. Bardzo ufam i oddaję to w pełni, chyba nic więcej mi nie pozostało 🙏🏻Kasiastaraczka, aldonaviktoria lubią tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Teraz chyba ja najbliższa do rozpakowania z moim cudem pod sercem? ❤️
O, padło pytanie o Karową, czyli Warszawa. Nie wiedziałam, że jesteście z moich okolic 🙂 My chcemy rodzić na Żelaznej. Ostatnio udało Nam się wziąć udział w tzw. spacerze po szpitalu. Bóg mi pobłogosławił, że zdążyłam się zapisać; liczba miejsc była niewielka. Szpital zrobił na mnie dobre wrażenie, ale co ważniejsze położne odpowiedziały na wszystkie moje pytania, rozterki i obawy. Więc liczę, że to dobry wybór 🙂
W niedzielę byliśmy na Jasnej Górze wypraszać u Mamy o łaskawy poród i dobre przeżycia w szpitalu. Bardzo ufam i oddaję to w pełni, chyba nic więcej mi nie pozostało 🙏🏻
Ja rodziłam Tadzia na żelaznej i tam też wybieram się w grudniu
My z Warszawy 🙃
Ooo super, że brałaś udział w tym spacerze
Ja byłam ostatnio na spotkaniu z dr Puzyna od vbac
Pięknie, że prosiliscie na jasnej górze 🙏💙
My wybierzemy się do góry kalwarii,tam są nabożeństwa dla ciężarnych,z błogosławieństwem
Prowadzicie ciążę u dr Natalii S.? Czy poza IR?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2023, 13:14
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Prowadzicie ciążę u dr Natalii S.? Czy poza IR?
Nie nie, jestem tak naprawdę z miejscowości 60km od W-wy, więc prowadzę ciążę tu u siebie. Ale z dr Natalią wiąże mnie sentymentalna historia - czekaliśmy na pierwszą wizytę do niej ws. niepłodności dokładnie pół roku i dokładnie w tym samym dniu, gdy mieliśmy wreszcie jechać, rano wyszły nam ⏸️. Napisaliśmy do Niej bezpośrednio - ucieszyła się i odpisała, że często Jej się to zdarza 😊Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:O! I jak oceniasz szpital? Mogłabyś krótko opisać swoje doświadczenia? Zdecydowaliśmy się dodatkowo na umowę z położną Angeliką N., bo czuję, że potrzebuję takiego wsparcia przy pierwszym razie 🙂 Ale ze spaceru, owszem, jestem mega wdzięczna, bo mam to szczęście w życiu, że jeszcze nigdy nie byłam pacjentką żadnego szpitala. Ale przez to mam mnóstwo obaw i pytań.
Nie nie, jestem tak naprawdę z miejscowości 60km od W-wy, więc prowadzę ciążę tu u siebie. Ale z dr Natalią wiąże mnie sentymentalna historia - czekaliśmy na pierwszą wizytę do niej ws. niepłodności dokładnie pół roku i dokładnie w tym samym dniu, gdy mieliśmy wreszcie jechać, rano wyszły nam ⏸️. Napisaliśmy do Niej bezpośrednio - ucieszyła się i odpisała, że często Jej się to zdarza 😊
Ja bardzo chciałam rodzić u nich w domu narodzin i nawet przeszłam kwalifikacje,ale poród był przedwczesny i niestety nie mogłam skorzystać. Teraz też już nie będę mogła,bo jestem po cc
To super, że udało Wam się bez wizyty
Ja bardzo miło wspominam usg u dr Natalii, zarówno połówkowe jak i w III trymestrze
Chodzę do dr MaksymaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2023, 14:24
Wiara Nadzieja Miłość lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Wiara Nadzieja Miłość...tak, dokładnie teraz czekamy na kolejne dzieciątko u Ciebie 😀 a później grudzień należy do Kasia staraczka. 😉 codziennie tu zaglądam i czekam z Wami wszystkimi na Małe Wielkie Cudy 😍
Kasiastaraczka, Wiara Nadzieja Miłość lubią tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Edka piękna córcia ! Dużo zdrówka dla was ☺️
JJ Ignasie to takie prawdziwe wojowniki ☺️
Wiara Nadzieja Miłość ☺️ już nie długo zobaczysz swoje maleństwo 😍 teraz z górki !mimo wszystko będzie dobrze ☺️
Ja do dziś uwierzyć nie mogę że jestem mamą !💙🥺
To najpiękniejsze co mogło mnie w życiu spotkać oraz was kochane ❤️🙏
Kasiastaraczka, Wiara Nadzieja Miłość, JJ., edka85 lubią tę wiadomość
-
Marzycielka wrote:Witam Was 🥰
Modlę się codziennie, aby Bóg pozwolił mi zostać jeszcze raz mamą. To jest najcudowniejsza rola na świecie ☺️
Trzymam kciuki za powodzenie 🙏
Ile razy zostałaś już mamą?
Opowiedz coś o sobieMarzycielka, JJ. lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Witaj Marzycielko 🥰
Trzymam kciuki za powodzenie 🙏
Ile razy zostałaś już mamą?
Opowiedz coś o sobie
Zostałam mamą 3 razy. Mam córcię i dwóch synków ☺️ córcia marzy o siostrze. Może Bóg pozwoli, aby córcia doczekała się siostry ☺️
Dla mnie najważniejsze, abym w ogóle doczekała się jeszcze dzieciątka i aby było zdrowe 🙏Kasiastaraczka, JJ. lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Hej, oficjalnie wam przedstawiam maryjną kruszynke.
I powiem wam jako ciekawostkę, że w trakcie porodu, mimo tego bólu, odmawiałam różaniec w intencji szczęśliwego jej przyjścia na świat. Sama jestem zdziwiona, że można się w takich warunkach modlićKasiastaraczka, Wiara Nadzieja Miłość, JJ., Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
LICh!
oh jakże się cieszę że nie dość iż tyle tu Warszawianek – proszę się nie obrażać ale jestem nie tylko katolikiem i Polakiem ale i warszawianinem, dlatego zwyczajnie bliżej mi do "rozmów" w których przewijają się znajome miejsca, ulice😊
...a dziś tak sobie myślałam: "wielka szkoda że na OvuFriend tak nas mało, że tak pomija się BOGA w staraniach o dziecko a przecież od NIEGO wszystko zależy❕️
wchodzę na forum a tu taka niespodzianka – jesteście Wy😍
to takie zwyczajne (gdy żyjesz Wiarą - cuda po prostu są widoczne na codzień) ale za każdym razem tak samo zaskakuje mnie precyzja i szybkość działania BOGA❣️
nie jestem internetowa – daaawno temu mi przeszło dlatego nie odnajduję się [już] jako osoba aktywna na wątkach etc., ale widocznie mam jakąś potrzebę kontaktu skoro jednak tu jestem🤷🏻♀️
serduho r👀śnie gdy widzi się tyle Małych Cudów – Dziewczyny, zdjęcia Waszych Maluchów cuudne🥰
jeśli mogłabym prosić Was o modlitwę za mnie – niechże Dobry BÓG wynagrodzi za każde westchnienie w mojej/naszej [z Mężem] intencji🙏🏻
ja jestem Żoną [wczoraj obchodziliśmy drewniane gody✊🏻] a przedwczoraj VI rocznicę cywilnego
jestem Mamą 4 wspaniałych Dzieci z których przy sobie mam 18letnią Córę, pozostała Trójka jest już zaopiekowana przez NAJWYŻSZEGO 👼🏻👼🏼👼
z Mężem nie mamy tu na 🌏 potomstwa więc wiadomo już co tu robię i łatwo policzyć lata starań.
i wybaczcie że tak se po prostu wlazłam w Wasze rozmowy ale jakoś tak bliżej do ... [wieelce upraszczając] do Was🤗
ściskam 🤗 poniedziałkovoKasiastaraczka, Czkawka lubią tę wiadomość
🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 40 l ✅ owulacje, etc. wszystko si qu'a la font 😁
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👧🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
Marzycielka wrote:Witam Was 🥰
Modlę się codziennie, aby Bóg pozwolił mi zostać jeszcze raz mamą.
ściskam 🤗
A.M.D.G.🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
edka85 wrote:
jest piękna❣️
niech Matka BOŻA skrywa Ją pod Swym płaszczem [przed złym] a Święty Patron będzie Jej opiekunem i przewodnikiem do Nieba, nakłania Jej cudne rączki do dobrych uczynków, niechże cieszy się zdrowiem i BOŻYM Błogosławieństwem 🙏🏻
to niesamowite że odmawiałaś różaniec podczas porodu✊🏻❣️
ja [kiedyś] nawet bym na to nie wpadła...edka85 lubi tę wiadomość
🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
Kochane, bardzo proszę, wspomnijcie o nas w Waszych modlitwach 🙏🏻📿 Z powodu podejrzenia o FGR, jutro stawiamy się na oddziale na indukcję. Po ludzku zrobiłam chyba wszystko co mogłam, by się przygotować, choć jest inaczej niż to sobie wymarzyłam. Teraz już w pełni oddaję się Matce Bożej. Oby wyposażyła mnie w swoją siłę i odwagę, bo bardzo tego aktualnie potrzebuję 🙂
-
Edka piękna córeczka! Gratulacje!
WiaraNadziejaMilosc powierzamy Ciebie i dzieciątko we wspólnej modlitwie (z mężem). Wierzę że wszystko pójdzie dobrze!
U nas tez jest na razie w porządku. Okres dla mnie najtrudniejszy (okolice tygodni poprzednich strat) już chyba minął w większej części. Wierzę, że po tylu doświadczeniach i nam przyjdzie się w końcu ucieszyć.
Choć... Objawów ciążowych raczej nie mam, raz na jakiś czas zgaga i mniej energii, to na tyle... Codzienne zastrzyki to dla mnie i męża (on robi) taki moment odliczania (jeszcze 29 tygodni...), Pierwszy siniak, jaki się pojawił na brzuchu po zastrzyku był w kształcie serca 🙂
Ja też jestem z okolic Warszawy, a na Żelaznej byłam w szpitalu przy drugiej stracie (dwa razy po 3 dni) - mimo że to mało radosny czas, to mimo wszystko położne i lekarze zrobili na mnie świetne wrażenie. Naprawdę opieka była znakomita, empatia lekarzy na których trafiłam - zupełnie naturalna, okazali się ludźmi i rozumieli sytuację. -
Wiara Nadzieja Miłość jak sytuacja u Was ? Trzymam kciuki 🙏💙
eRKow. Myślę o Was ciepło 💙🙏❤️
U nas będzie drugi Synek 💙Wiara Nadzieja Miłość, JJ., Lili❤️ lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87