Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Co prawda spędziłam w szpitalu 2 doby na indukowaniu, wiec swoje musiałam przeżyć, ale jak już przyszło co do czego, to dziś poród przebiegł ekspresowo. W 4h powitaliśmy na świecie Jana Augusta, 2820g, 52cm, 10 punktów. Trafiłam na cudowny empatyczny personel, a Matka Boża odpowiedziała na moje modlitwy trzykrotnie mocniej niż na to liczyłam. Jeśli istnieje w ogóle coś takiego jak „wymarzony poród”, to mój taki był. Za co jestem ogromnie wdzięczna. Dziękuję Wam pięknie za wsparcie i każdą modlitwę. A tu ściska mój wygrzewający się po porodzie Golasek 🩵
JJ., Kasiastaraczka, eRKow., edka85, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Coś pięknego ! Wszystkiego najlepszego dla Was ❤️
Kasia staraczka - 💙 wspaniale. Tadzio będzie miał brata.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
witaj Mały Cudzie😍❣️
Jan August — brzmi mężnie i dumnie! piękny jest❣️
Deo gratias za te 52cm Szczęścia❣️🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 40 l ✅ owulacje, etc. wszystko si qu'a la font 😁
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👧🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:(...) z dr Natalią wiąże mnie sentymentalna historia - czekaliśmy na pierwszą wizytę do niej ws. niepłodności dokładnie pół roku i dokładnie w tym samym dniu, gdy mieliśmy wreszcie jechać, rano wyszły nam ⏸️. Napisaliśmy do Niej bezpośrednio - ucieszyła się i odpisała, że często Jej się to zdarza 😊
dziękuję za odp
ściskam 🤗 wtorkovo🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 40 l ✅ owulacje, etc. wszystko si qu'a la font 😁
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👧🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
Niestety nie odpowiem na Twoje pytania, bo tak jak pisałam, nie dotarliśmy do niej ostatecznie. Byliśmy umówieni na wizytę wspólna, małżeńska, w Intytucie Rodziny, nie na Żelaznej. Polecam śledzić jej media społecznościowe, tam dość dużo można podpatrzeć z tej światopoglądu 😊
Dziękujemy za wszystkie gratulacje. Chwała Panu! 🩵 -
aldonaviktoria wrote:mam pytanie odnośnie tej dr — czekaliście na wizytę w spr niepłodności na Żelaznej czy w innej placówce? Pani dr przyjmuje pary czy miałaś iść sama? I czy orientujesz się czy Pani dr jest wierząca czy nie czy może na zasadzie że mówi o sobie "katoliczka" ale jednocześnie jest np za antykoncepcją czy aborcją? czy może nie rozmawiałaś z Nią na takie tematy i nie masz pojęcia?
dziękuję za odp
ściskam 🤗 wtorkovo
To jest kobieta złoto 🥰
Przyjmuje w instytucie rodziny
Bardzo ciężko dostać się do niej na wizytę
Jest katoliczką, wierząca i praktykująca
Polecam jej profil na fb/ Instagramie "o płodności"Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Taak ❤️ już woła Nienio 😁[/QUOTE
Czyżby Henio ?
Mój mąż chciał Henryka...I jak kiedyś bedzie nam doświadczyć kolejnego cudu to będzie Henio 🤩😘Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Dziewczyny tak bardzo się cieszę Waszym szczęściem 🥰😍tak mi lekko na duszy czytając Wasze komentarze. Niegdy nie należy wątpić, mamy żywe na to dowody ❤️❤️❤️
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
Wiara Nadzieja Miłość gratuluję i witam nowego człowieka na świecie 😉
Kasia, tobie również gratuluję kolejnego dżentelmena 😁
A moja Agusia pozdrawia z wakacji nad jeziorem
https://zapodaj.net/plik-ivfwDjycIXKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
JJ. wrote:Kasiastaraczka wrote:Taak ❤️ już woła Nienio 😁[/QUOTE
Czyżby Henio ?
Mój mąż chciał Henryka...I jak kiedyś bedzie nam doświadczyć kolejnego cudu to będzie Henio 🤩😘
To trzymamy kciuki za Was 😚🙏Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Jak wakacje z czwórką?
-
edka85 wrote:Hehe, ogrom pracy i oczy dookoła głowy. Prawdę mówiąc, niby wakacje, a rodzic w ogóle nie odpoczywa 🙈Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
IMG_20230808_172220549_BURST000_COVER.jpg
Hejka dziewczyny!😍😀
Dawnonis tu nie było . Macierzństwo mnie pochłonęło 😊
Mały ma 3 miesiące już i każdego dnia nas zaskakuje ❤️ a swym uśmiechem wszystko wynagradza 😍
Zostawiam wam tutaj zdjęcie naszego śmieszka 😊
Wiara nadzieja miłość Gratulacje z narodzin synka ! Piękne imiona ma 🤩🥰
Edka ale córcia rośnie , ile waży ? Karmisz piersią ? 😊
Kasia staraczka jak ten czas leci ..większa połowa ciąży za tobą 💙 synek po raz drugi ,cudownie 🤩
JJ napewno marzenie się spełni o drugim synku , tego wam życzę 😀 a myślicie już powoli nad rodzeństwem dla Ignasia?😍
Nie jestem w stanie odnieść się do każdej z was .. ale za każdą staraczke trzymam kciuki ❤️
-
Hej dziewczyny, właśnie dojrzałam ten wątek. Razem z mężem również właśnie staramy się o dziecko, niestety bezskutecznie od kilku miesięcy. Ale staramy się nie poddawać i nie załamywać, chociaż że mną wiadomo jest ciężej się od tego stresu odciąć 😮💨Oboje jesteśmy wierzącym katolikami, myślę że dzięki temu mam siłę walczyć. Ostatnio przy każdej @ mam duże załamania ale modlitwa mnie podnosi. Niedawno znowu zaczęłam nowennę pompejańską, miałam takie ogromne uczucie w sercu że to już ten moment, ale chyba znowu nic z tego... Jednak się nie poddaje, wierzę że Maryja wyprosi Nam wszystkim dar macierzyństwa.
Lili❤️, Wiara Nadzieja Miłość, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Lili❤️ wrote:IMG_20230808_172220549_BURST000_COVER.jpg
Hejka dziewczyny!😍😀
Dawnonis tu nie było . Macierzństwo mnie pochłonęło 😊
Mały ma 3 miesiące już i każdego dnia nas zaskakuje ❤️ a swym uśmiechem wszystko wynagradza 😍
Zostawiam wam tutaj zdjęcie naszego śmieszka 😊
Wiara nadzieja miłość Gratulacje z narodzin synka ! Piękne imiona ma 🤩🥰
Niestety nie umiem odpalić Twojego zdjęcia 😔 Coś mi nie działa. A tutaj mój Bąbelek, pozdrawiamy wszystkie forumowe ciocie:
JJ., edka85, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lili również nie mogę otworzyć zdjęcia...
Lili, Wiara Nadzieja Miłość- Cieszę się,że u Was wszystko dobrze i dostrzegacie w trudach dnia codziennego piękno z bycia rodzicem 🥰
Już zapomniałam jak to jest mieć takie maleństwo u boku 🥰
Chcielibyśmy na pewno rodzeństwa dla Ignasia ale nawet nie śmiem prosić Najwyższego o kolejny cud...tak pięknie nas doświadczył i pozwolił zostać rodzicami tutaj na ziemi,że z pokorą patrzę w przyszłość. Ogólnie to wróciłam do pracy, a Igi od września idzie do żłobka więc mała rewolucja nas czeka.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
JJ.
- Endometrioza 1 stopnia
- Hashimoto
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...