Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow! Ale duży chłopak 💕
Lili❤️ lubi tę wiadomość
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ, nie bój się prosić o więcej. Ja za każdym razem prosiłam i się modliłam (same dobrze znacie moje historie) i zobacz ile już mam dzieci 😛
Lili, super chłopak! U mnie w porządku, Agusia skończyła dwa miesiące i rośnie jak na drożdżach. Karmię tylko piersią. A tu poniżej moja okruszynka
https://zapodaj.net/plik-n5VU8Y1XQEKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:JJ, nie bój się prosić o więcej. Ja za każdym razem prosiłam i się modliłam (same dobrze znacie moje historie) i zobacz ile już mam dzieci 😛
Lili, super chłopak! U mnie w porządku, Agusia skończyła dwa miesiące i rośnie jak na drożdżach. Karmię tylko piersią. A tu poniżej moja okruszynka
https://zapodaj.net/plik-n5VU8Y1XQE
Śliczna jest 😊
My też karmimy się tylko piersią. Miesiąc walczyłam by utrzymać laktację ,bo Ignaś musiał mieć podcięte oba wędzidełka i się udało chwycić pięknie 😊 -
Lili❤️ wrote:IMG_20230808_172220549_BURST000_COVER.jpg
Hejka dziewczyny!😍😀
Dawnonis tu nie było . Macierzństwo mnie pochłonęło 😊
Mały ma 3 miesiące już i każdego dnia nas zaskakuje ❤️ a swym uśmiechem wszystko wynagradza 😍
Zostawiam wam tutaj zdjęcie naszego śmieszka 😊
Wiara nadzieja miłość Gratulacje z narodzin synka ! Piękne imiona ma 🤩🥰
Edka ale córcia rośnie , ile waży ? Karmisz piersią ? 😊
Kasia staraczka jak ten czas leci ..większa połowa ciąży za tobą 💙 synek po raz drugi ,cudownie 🤩
JJ napewno marzenie się spełni o drugim synku , tego wam życzę 😀 a myślicie już powoli nad rodzeństwem dla Ignasia?😍
Nie jestem w stanie odnieść się do każdej z was .. ale za każdą staraczke trzymam kciuki ❤️
Taak,u nas już po połówkowych 😁 i drugi Synek będzie
Niewiarygodne, że ten czas tak leci,u Was już 3 m-ce 💙Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Alysa wrote:Hej dziewczyny, właśnie dojrzałam ten wątek. Razem z mężem również właśnie staramy się o dziecko, niestety bezskutecznie od kilku miesięcy. Ale staramy się nie poddawać i nie załamywać, chociaż że mną wiadomo jest ciężej się od tego stresu odciąć 😮💨Oboje jesteśmy wierzącym katolikami, myślę że dzięki temu mam siłę walczyć. Ostatnio przy każdej @ mam duże załamania ale modlitwa mnie podnosi. Niedawno znowu zaczęłam nowennę pompejańską, miałam takie ogromne uczucie w sercu że to już ten moment, ale chyba znowu nic z tego... Jednak się nie poddaje, wierzę że Maryja wyprosi Nam wszystkim dar macierzyństwa.
Witaj na naszym wątku 😙
Jak długo staracie się, jesteście pod opieką lekarza napro?
Tu wiele z nas Cię zrozumie, jeśli masz ochotę pisz,tak czasami jest łatwiej 😙🙏Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Dziękujemy pięknie ❤️ U nas właśnie skończony 1 miesiąc. Początki o wiele trudniejsze niż się spodziewałam. Wydawało mi się, że mądrze nastawiłam psychikę na nieprzespane noce i chroniczne zmęczenie, a tymczasem Janek zafundował nam całą gamę dodatkowych atrakcji. Cóż, lekcja pokory i cierpliwości od Pana Boga, ze nie wszystko będzie takie, jak sobie wymyśliliśmy. Nie mamy nad wszystkim kontroli. Niemniej jednak niezmiennie jestem za niego ogromnie wdzięczna - jest CUDowny i to wielkie błogosławieństwo móc być jego mamą 🥰
Niestety nie umiem odpalić Twojego zdjęcia 😔 Coś mi nie działa. A tutaj mój Bąbelek, pozdrawiamy wszystkie forumowe ciocie:
[/url]
Mam nadzieję, że wszystko ułoży się z czasem u Was
Teraz jeszcze połóg,czwarty trymestr,lekko nie jest
Przytulam Was mocno 😙🙏💙
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
JJ. wrote:Lili również nie mogę otworzyć zdjęcia...
Lili, Wiara Nadzieja Miłość- Cieszę się,że u Was wszystko dobrze i dostrzegacie w trudach dnia codziennego piękno z bycia rodzicem 🥰
Już zapomniałam jak to jest mieć takie maleństwo u boku 🥰
Chcielibyśmy na pewno rodzeństwa dla Ignasia ale nawet nie śmiem prosić Najwyższego o kolejny cud...tak pięknie nas doświadczył i pozwolił zostać rodzicami tutaj na ziemi,że z pokorą patrzę w przyszłość. Ogólnie to wróciłam do pracy, a Igi od września idzie do żłobka więc mała rewolucja nas czeka.
We wrześniu będzie miał adaptację?JJ. lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Cudowne dzieciaczki, mam nadzieje, ze i mi się w końcu uda.
Ten cykl nieudany… jedziemy z mężem na wakacje, ale w ogóle nie mam radości. Jakoś wymyśliłam sobie w głowie, ze się uda i na wakacje już będę w ciąży…
Za każdym razem gdzieś na wakacjach, zawsze odwiedzamy kościoły i prosimy Matkę Boska o pomoc.
I mam takie musli, ze intuicja coś mi mówi, ze się uda, ale jeszcze nie teraz, ale na pewno w końcu kiedyś tak, i czuje się tego bardzo pewna ? Takie odczucie, ze jest dla nas plan ze to nastąpi.. chociaz póki co nie nastąpiło już.
A za chwile kolejna rocznica ślubu👩💼30 🏋️30
👫8
Starania od październik 2021 -
Kasiastaraczka wrote:Hej,
Witaj na naszym wątku 😙
Jak długo staracie się, jesteście pod opieką lekarza napro?
Tu wiele z nas Cię zrozumie, jeśli masz ochotę pisz,tak czasami jest łatwiej 😙🙏23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Kwiecista94 wrote:Cudowne dzieciaczki, mam nadzieje, ze i mi się w końcu uda.
Ten cykl nieudany… jedziemy z mężem na wakacje, ale w ogóle nie mam radości. Jakoś wymyśliłam sobie w głowie, ze się uda i na wakacje już będę w ciąży…
Za każdym razem gdzieś na wakacjach, zawsze odwiedzamy kościoły i prosimy Matkę Boska o pomoc.
I mam takie musli, ze intuicja coś mi mówi, ze się uda, ale jeszcze nie teraz, ale na pewno w końcu kiedyś tak, i czuje się tego bardzo pewna ? Takie odczucie, ze jest dla nas plan ze to nastąpi.. chociaz póki co nie nastąpiło już.
A za chwile kolejna rocznica ślubu
U nas w tym roku bez wakacji i mam doła - choć wakacje z bobo to nie wakacje,ale zawsze jakaś zmiana klimatu.
Mąż dostał nowy projekt i nie ma szans na urlop,a ten projekt kończy się na początku grudnia, wtedy będę już rodzić...Kwiecista94 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Alysa wrote:Jeszcze nie byliśmy nigdzie, dajemy sobie na razie jeszcze dwa cykle i idę do mojej ginekolog po skierowanie na badania i dalsze wytyczne. Jestem kompletnie zielona w sprawach leczenia, dopiero zaczynam wszystkiego szukać i się dowiadywać co i jak.
Ja na początku próbowałam wyciągnąć jakieś skierowania do zwykłego gina to stwierdził, że przesadzam
Poszliśmy do napro,a tam cała lista do zrobienia
Straciliśmy wtedy pół roku,bo od razu wyszła niedomoga lutealna i problemy z prolaktynąSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Kochana, wprowadź projekt żyćko w życie,ciesz się nim, dziękuj Bogu za to co masz, wierzę, że wszystko się ułoży i jedź szczęśliwa na wakacje 🥰 gdzie jedziecie?
U nas w tym roku bez wakacji i mam doła - choć wakacje z bobo to nie wakacje,ale zawsze jakaś zmiana klimatu.
Mąż dostał nowy projekt i nie ma szans na urlop,a ten projekt kończy się na początku grudnia, wtedy będę już rodzić...
Do Hiszpanii lecimy, dziś już na psychice lepiej, powoli zaczynam się cieszyć
A może wypad weekendowy się uda Ci z mężem gdzieś wyskoczyć ?Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
👩💼30 🏋️30
👫8
Starania od październik 2021 -
Kwiecista94 wrote:Do Hiszpanii lecimy, dziś już na psychice lepiej, powoli zaczynam się cieszyć
A może wypad weekendowy się uda Ci z mężem gdzieś wyskoczyć ?
Raczej będzie ciężko,bo zaczynamy szkołę rodzenia,a później to już raczej nie będziemy się daleko ruszać, może uda się po prostu gdzieś razem wyjść 🥰Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:O wow,jakie zmiany u Was, trzymam kciuki 😙
We wrześniu będzie miał adaptację?
Tak, startujemy z adaptacją. Mąż wziął 2 tyg., a ja wróciłam normalnie do pracy. 1 piątek niekoniecznie mu się podobało w nowym miejscu (był 1h), jutro też idzie na 1h ale obawiam się,że będzie problem z klimatyzacją w nowym miejscu gdzie Iganacy ogólnie jest otwartym, radosnym i niebojącym się nieczego dzieckiem. A tu mamy klops...
JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
JJ. wrote:Tak, startujemy z adaptacją. Mąż wziął 2 tyg., a ja wróciłam normalnie do pracy. 1 piątek niekoniecznie mu się podobało w nowym miejscu (był 1h), jutro też idzie na 1h ale obawiam się,że będzie problem z klimatyzacją w nowym miejscu gdzie Iganacy ogólnie jest otwartym, radosnym i niebojącym się nieczego dzieckiem. A tu mamy klops...Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87