X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskowa wrote:
    Hej hej . Jestem po 11 latach starań o dziecko . Przeszłam ostatnio operacje i mam zielone swiatło na starania . To moja ostatnia szansa na dziecko z mojej komórki jajowej bo mam niska rezerwe jajnikowa . Bardzo proszę o modlitwę za mnie . Nieraz już nie mam siły chociaż nadzieja jest zawsze. Wiem że On ma dla mnie jakiś plan i cierpliwie czekam na to co może nigdy nie nadejść.
    Wspomnę w modlitwie 🙏

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekającNaNumer2 wrote:
    Od tego miesiąca podjęliśmy starania o dziecko, nasze W. Córka ma 4 lata.
    Za tydzień ruszamy na pielgrzymkę do Częstochowy, moją intencją będzie zdrowa ciąża oraz maluch.
    To trzymam kciuki za starania🙏 wcześniej mieliście jakieś problemy z poczęciem/utrzymaniem ciąży?
    Piękna intencja pielgrzymki ❤️

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Nana99 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety przykra biel na teście. 12 CS, drugi cykl stymulowany z clo, ovitrelle i duphaston.
    Po mału zaczynam tracić nadzieję :(

• CzekającNaNumer2 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    To trzymam kciuki za starania🙏 wcześniej mieliście jakieś problemy z poczęciem/utrzymaniem ciąży?
    Piękna intencja pielgrzymki ❤️

Z córką brak owulacji w związku z PCOS, brak miesiączek.
    6 cyklów z clo i nic, 2 cykle z lametta i w drugim ciąża. Z utrzymaniem nie było problemu.

202107055365.png
‹‹ 196 197 198 199 200
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ