Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję 😚
Trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań
A co Ci jest, przeziębienie?
Powiedz lepiej patenty w tym cyklu 😎
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
edka85 wrote:No widzisz Kasiu, Maryja zaniosła Twoje modlitwy do Boga i doczekałaś się cudu A czy Ci nie mówiłam w zeszłym miesiącu, że 26 maja jest Twoim pierwszym dniem ciąży?
Teraz prosić o szczęśliwy czas ciąży 🙏
Tak, pamiętam, mówiłaś 🙂a już tak wątpiłam i odliczalam rok do laparoskopii...ten miesiąc był odpuszczony, mieliśmy trochę imprez-wesele przyjaciół, urodziny bratanicy mojego męża, wczoraj chrzciny mojego bratankaIzi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Pszczolka36l wrote:Tak kaszel jak u gruźlika, katar z zatok. Drapanie w gardle 🤧
Powiedz lepiej patenty w tym cyklu 😎
Ten cykl to bardzo odpuszczony był w staraniach, wręcz myślałam,że nic z tego,bo przy owu to nawet 3 dni przerwy mieliśmy
Poza tym trochę imprez, więc raczej myślałam o prezentach, zamawiałam coś na ostatnią chwilę
Na weselu bawiliśmy się do końca,po 5 zeszliśmy z parkietuPszczolka36l, hannah_92 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Kochana,to naprawdę cud ❤️nasze modlitwy zostały wysłuchane
Teraz prosić o szczęśliwy czas ciąży 🙏
Tak, pamiętam, mówiłaś 🙂a już tak wątpiłam i odliczalam rok do laparoskopii...ten miesiąc był odpuszczony, mieliśmy trochę imprez-wesele przyjaciół, urodziny bratanicy mojego męża, wczoraj chrzciny mojego bratankaKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Co do laparo też Ci mówiłam, że nie będzie na pewno już potrzebna A teraz Ci mówię, żebyś się nie martwiła o ciążę. Będzie zdrowa i prawidłowo się rozwijać. Pamiętaj o psalmach dziękczynnych
Dzisiaj w drodze na badania dziękowałam Bogu i Maryi za ten cud
Na pewno wybierzemy się też do o.Stanislawa Papczyńskiego,do góry Kalwarii,żeby podziękować,bo i do niego się modliliśmy razem
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Maciejka🌸 wrote:Kasiu!!😍 piękna kreseczka!! witaj mamusiu😀gratulacje, cieszę się że Wasze modlitwy zostały wysłuchane♥️rosnijcie zdrowo!!😘Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasia aż mam ciarki! Tak bardzo się cieszę!
Będę pamiętała o Was w modlitwie żeby ciąża była dla Ciebie nudna i spokojnaKasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Kasiastaraczka wrote:Zdrówka Ci życzę 😚
Ten cykl to bardzo odpuszczony był w staraniach, wręcz myślałam,że nic z tego,bo przy owu to nawet 3 dni przerwy mieliśmy
Poza tym trochę imprez, więc raczej myślałam o prezentach, zamawiałam coś na ostatnią chwilę
Na weselu bawiliśmy się do końca,po 5 zeszliśmy z parkietu
Czasem odblokowanie głowy że starań pomaga zadzialac cud. Wtedy zostawiamy wszystko w rękach Boga.
Często powtarzam sobie Jezu Ty się tym zajmij. Ale łapie się, że mimo wszystko sama kontroluje.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Izi wrote:Kasia aż mam ciarki! Tak bardzo się cieszę!
Będę pamiętała o Was w modlitwie żeby ciąża była dla Ciebie nudna i spokojnaIzi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Pszczolka36l wrote:Dziękuje.
Czasem odblokowanie głowy że starań pomaga zadzialac cud. Wtedy zostawiamy wszystko w rękach Boga.
Często powtarzam sobie Jezu Ty się tym zajmij. Ale łapie się, że mimo wszystko sama kontroluje.
To prawda,na 100 % nie da się odpuścić, choćby dlatego że biorę suplementy,leki,trzeba o tym pamiętaćSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję 😚
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
AnnWer wrote:Kasiu tyle czasu u Ciebie była cisza, że w sumie myślałam co u Was nie tak, że nic nie wychodzi, a tu widocznie tak miało być. Nie dostałaś wcześniej biochema, żeby się nie rozczarować, więc Twoje modlitwy zostały wysłuchane bo te kreski to na pewno nie biochem 😃 to konkretna ciąża ❤️
Izi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Ja ostatnio też już nie modliłam się nowennami,tylko powtarzałam Jezu ufam Tobie i Jezu Ty się tym zajmij
To prawda,na 100 % nie da się odpuścić, choćby dlatego że biorę suplementy,leki,trzeba o tym pamiętaćKasiastaraczka, Izi lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Mam wyniki:
Progesteron 39,60 mg/ml
Beta 983 mIU/ml
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Super! Lepiej być nie mogło na tym etapie! Taka zacna beta w 27dc, normalnie jak na bliźniaki
Powtórzę badania w środeIzi, edka85, hannah_92 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87